Bliv kontaktet af en Erhvervsrådgiver

Har du spørgsmål til vores modelprogram eller er på udkig efter en ny eller brugt bil, sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os via nedenstående formular. 

Det er nu muligt at aftale en virtuel fremvisning af en bil – ny som brugt. Derudover kan vi nu tilbyde en fysisk prøvetur på din firmaadresse, hjemmeadresse eller en anden lokation, der måtte passe dig. Vi sikrer at prøveturen sker med respekt for de gældende corona restriktioner.

Det er selvfølgelig helt uforpligtende at tale med vores rådgivere. Send os dine oplysninger - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Når du henvender dig behandler vi dine personoplysninger. Læs mere om behandlingen her

Den nye Caddy Cargo. Parat til alt, hvad der måtte komme

Uanset om det er en kurertjeneste, håndværkervirksomhed, et pakkefirma eller byggefirma: I dit job har du næsten altid blik for fremtiden. Den nye Caddy Cargo forfølger også denne ambition. Med moderne førerassistentsystemer, innovativt infotainment og en ergonomisk førerarbejdsplads er den også iført sit nye, begejstrende design pålidelig, fleksibel og avanceret, som vi kender den – den perfekte ledsager, når det handler om at klare din arbejdsdag på en komfortabel og professionel måde.

Erhvervleasing af den nye Caddy Cargo fra kr. 1.399,-/md

Med Volkswagen Erhvervsleasing kan du erhvervslease din nye Caddy Cargo med en attraktiv udbetaling og til en fast, lav månedlig ydelse. Den nye Caddy Cargo kan erhvervsleases med priser fra kr. 1.399,-/md*. Som en ekstra fordel er din leasingaftale og de viste priser altid inkl. et Service- og Reparationsabonnement. Hvis du vil høre mere om erhvervsleasing af Caddy Cargo kan du udfylde formularen nedenfor, så vil du blive kontaktet af din lokale lokale Volkswagen Forhandler.

*Forbrug v. bl. kørsel 20,4 km/l. CO2-udslip: 127 g/km  Operationel leasing Caddy Cargo 2.0 TDI 75 hk i 48 mdr./60.000 km. Udb. kr. 32.445,- ekskl. moms. Prisen er baseret på var. rente, og er inkl. Service- & Reparationsabonnement samt lev. Ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift. Samlet pris for 48 mdr. fra kr. 99.597,- ekskl. moms. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Bilen er vist med ekstraudstyr.

Ny Registreringsafgift 2021

Fredag den 18. december indtrådte nye bilafgifter i Danmark, som bl.a. sikrer flere grønne biler på vejene. Hos Volkswagen Erhvervsbiler er vi i gang med at opdatere vores bilpriser, så de afspejler den nye registreringsafgift.

Vi forventer, at alle vores priser ligger klar i løbet af december. Vi har i mellemtiden udarbejdet et par priseksempler, som viser udvalgte populære Volkswagen Erhvervsbil-modeller for hhv. 2020 og 2021.

--:--
Das Exterieur des neue Volkswagen Caddy Cargo.

Højdepunkter udvendigt

Den nye, bredere skydedør og de intelligente løsninger til bagenden gør det muligt at læsse bilen på en komfortabel og nem måde.

 • LED-forlygter og -baglygter (ekstraudstyr)
 • 144 mm bredere skydedør til modeller med lang akselafstand
 • Elektrisk lukkehjælp til bagklappen og skydedørene (ekstraudstyr)
 • Fløjdør bagpå uden rude
 • Separat låsning af varerummet
 • Og meget mere ...

Højdepunkter indvendigt

Et eksklusivt cockpit, ergonomiske sæder og det gennemtænkte opbevaringssystem sørger for, at du altid har en afslappet og perfekt organiseret udstråling hos dine kunder.

 • ErgoComfort-sæde (ekstraudstyr)
 • Armlæn til fører og forsædepassager (ekstraudstyr)
 • Klapbart passagersæde med bordfunktion
 • LED-kabinelys og -varerumslys
 • 230-volts-stikdåse (ekstraudstyr)
 • Og meget mere ...
Das Interieur des neuen Volkswagen Caddy Cargo.
--:--

Digital, fleksibel, robust