A customer and a VW service employee talk about her car – inspection and repair

Kundetilfredshed og servicekvalitet – træf en aftale nu

Vær undervejs uden bekymringer takket være vores omfattende ydelser. Ved dialogmodtagelsen tjekker vi din bil sammen med dig – du afgør, hvad der skal udføres.

Service- og Reparationsabonnement til din Volkswagen

Når du køber en ny bil, kan du med fordel tegne et Service- og Reparationsabonnement. Med et Service og Reparationsabonnement betaler du et fast beløb, og så behøver du ikke bekymre dig om fremtidige udgifter til service eller evt. reparationer til din Volkswagen.

Under serviceeftersyn dækker Service og Reparationsabonnementet arbejdsløn, udskiftning af de under servicen nødvendige reservedele, tændrør, forbrugsvæsker (olie, påfyldning af Adblue under servicen samt sprinkler- og kølervæske) og meget mere.

Du får glæde af abonnementet allerede fra den dag, din bil skal have sit første serviceeftersyn. Det bliver udført af erfarne Volkswagen-teknikere, men regningen udebliver, eftersom reparationer og serviceeftersyn allerede er betalt via dit abonnement.

Se priser på Service- og ReparationsabonnementÅbner et eksternt link

The Wheel and Tyre Storage Service
A white VW cabriolet is driving along the coast – carefree travel by car

Værkstedstest

Hos Volkswagen er vi glade for at teste. Ikke bare din bil, men også os selv.
Vi holder derfor løbende interne værkstedstests. Her påfører vi en testbil en række "fejl" og lader den gennemgå et normalt serviceeftersyn. På den måde kan vi kontrollere, at vi gør vores arbejde godt nok.

An inspection of a VW vehicle in the workshop – inspection and statutory audit

Service og serviceeftersyn

For at sikre, at din Volkswagen altid er klar, når du skal bruge den, kontrollerer vi, at dens drifts- og funktionssikkerhed er upåklagelig. Her finder du alle nødvendige informationer om serviceeftersyn, vedligeholdelse og serviceydelser.

A VW service employee checks the battery – Economy Service

Plus2Dækning

Med en Plus2Dækning slipper du for at bekymre dig om uforudsete udgifter i de første 4 år. Din Volkswagen er dækket af fabriksgarantien de 2 første år, men du kan udvide trygheden til 4 år (dog maks. 120.000 kørte kilometer), hvis du tegner Plus2Dækning. Det har du mulighed for at gøre helt frem til leveringen af din nye Volkswagen

A customer and a VW service employee during a Dialogue Reception

Hurtigt og gratis

Live og transparent: I dialogmodtagelsen gennemfører vi en visuel kontrol af din Volkswagen sammen med dig – fra bremserne til motoren. Vi rådgiver dig og giver dig gerne et omkostningsskøn. Du afgør, hvad der skal udføres.

Volkswagen Prismatch på Service.
Din garanti for autoriseret service til den bedste pris. Vi matcher ethvert skriftligt tilbud på service af din bil.

Skal din Volkswagen til service, kan det altid betale sig at vælge en autoriseret Volkswagen Partner, uanset hvad du skal have lavet. Foruden god service og tryghed er det nemlig specialuddannede Volkswagen Teknikere, der ved alt om modeller, udstyr og teknologier, som tager sig af din bil. Og du kan være sikker på, at arbejdet bliver udført til den bedste pris, du kan opstøve.

ServiceCam: Meget bekvemt. Meget simpelt.

Mere tid til alt det andet. Mens der bliver udført serviceeftersyn på din Volkswagen, får du en digital opdatering på video via ServiceCam. Du vil modtage en video på e-mail eller sms, som viser nøjagtigt, hvilke reparationer der skal udføres: Du behøver således ikke at ringe til værkstedet, og du kan på en nem måde acceptere eller afvise reparationerne med nogle få klik.

--:--

Volkswagen Vejhjælp

Hjælp ved et havari eller en hjemtransport, fordi du er blevet syg under ferien? Så ringer du bare til Volkswagens Vejhjælp. Vi hjælper dig, hvis du er havareret eller er kommet ud for en ulykke.

Dine fordele

  • Er der altid for dig:
    365 dage om året. Døgnet rundt.
  • Hurtig hjælp på stedet.
  • Er din bil bugseret til en Volkswagen Servicepartner af Volkswagen Vejhjælp, og går der mere end 24 timer, fra du har kontaktet Volkswagen Vejhjælp, til bilen bliver køreklar, kan du bede om en gratis lånebil.

Plej din Volkswagen.
Gode råd og en hjælpende hånd!

Der er mange små ting, der kan forlænge levetiden, fornøjelsen og værdien af din Volkswagen. Fra den rigtige pleje af lakken til valg af en effektiv kølervæske. Vi kan hjælpe dig med gode råd her på hjemmesiden og levere dig de helt rigtige plejeprodukter. Din Partner er også klar til at give dig en hjælpende hånd fx med et Klimatjek. Du er naturligvis også altid velkommen til at spørge, næste gang du besøger os. Og der er ingen dumme spørgsmål. Vores job er nemlig at sørge for, at du får størst mulig glæde af din Volkswagen.

 

Book tid på værkstedet

Kundetilfredshed og servicekvalitet er vores ypperste fokus – træf en aftale nu