Din browser mangler en opdatering.

For at opnå den bedste brugeroplevelse bedes du opdatere din browser.

Vi beklager ulejligheden.

A VW service employee sits on stacked car tyres in a workshop

Kundetilfredshed og servicekvalitet – træf en aftale nu

Vær undervejs uden bekymringer takket være vores omfattende ydelser. Ved dialogmodtagelsen tjekker vi din bil sammen med dig – du afgør, hvad der skal udføres.

A VW service employee changes a brake disc of a yellow Volkswagen

Plus2Dækning

Med en Plus2Dækning slipper du for at bekymre dig om uforudsete udgifter i de første 4 år. Din Volkswagen er dækket af fabriksgarantien de 2 første år, men du kan udvide trygheden til 4 år (dog maks. 120.000 kørte kilometer), hvis du tegner Plus2Dækning. Det har du mulighed for at gøre helt frem til leveringen af din nye Volkswagen. 

An Economy Service employee stands next to a blue Volkswagen Tiguan

Service- og reparationsabonnement

På den måde slipper du for uforudsete regninger, når din Volkswagen har været på værksted. Du får glæde af abonnementet allerede fra den dag, din bil skal have sit første serviceeftersyn. Det bliver udført af erfarne Volkswagen-teknikere, men regningen udebliver, eftersom reparationer og serviceeftersyn allerede er betalt via dit abonnement.

A green Volkswagen Passat Alltrack with a surfboard on the roof drives by the sea

Værkstedstest

Hos Volkswagen er vi glade for at teste. Ikke bare din bil, men også os selv.
Vi holder derfor løbende interne værkstedstests. Her påfører vi en testbil en række "fejl" og lader den gennemgå et normalt serviceeftersyn. På den måde kan vi kontrollere, at vi gør vores arbejde godt nok.

A VW service employee measures the tyre tread depth on a VW vehicle

Service og serviceeftersyn

For at sikre, at din Volkswagen altid er klar, når du skal bruge den, kontrollerer vi, at dens drifts- og funktionssikkerhed er upåklagelig. Her finder du alle nødvendige informationer om serviceeftersyn, vedligeholdelse og serviceydelser.

A woman and a VW service employee in a workshop discuss the offer during the Dialogue Reception of her VW car

Hurtigt og gratis

Live og transparent: I dialogmodtagelsen gennemfører vi en visuel kontrol af din Volkswagen sammen med dig – fra bremserne til motoren. Vi rådgiver dig og giver dig gerne et omkostningsskøn. Du afgør, hvad der skal udføres.

Volkswagen Prismatch på Service.
Din garanti for autoriseret service til den bedste pris. Vi matcher ethvert skriftligt tilbud på service af din bil.

Skal din Volkswagen til service, kan det altid betale sig at vælge en autoriseret Volkswagen Partner, uanset hvad du skal have lavet. Foruden god service og tryghed er det nemlig specialuddannede Volkswagen Teknikere, der ved alt om modeller, udstyr og teknologier, som tager sig af din bil. Og du kan være sikker på, at arbejdet bliver udført til den bedste pris, du kan opstøve.

Volkswagen Vejhjælp
Med Prismatch får du også Volkswagen Vejhjælp i et år, eller frem til næste service.

Skal din Volkswagen til service, kan det altid betale sig at vælge en autoriseret Volkswagen Partner, uanset hvad du skal have lavet. Foruden god service og tryghed er det nemlig specialuddannede Volkswagen Teknikere, der ved alt om modeller, udstyr og teknologier, som tager sig af din bil. Og du kan være sikker på, at arbejdet bliver udført til den bedste pris, du kan opstøve.

Med Volkswagen Prismatch er du nemlig garanteret, at vi matcher ethvert skriftligt tilbud på service af din Volkswagen, hvis tilbuddet er givet af et værksted, der ligger højst 40 km. fra det valgte autoriserede Volkswagen værksted. For at vi kan matche prisen, skal det alternative tilbud indeholde det samme arbejde og servicepunkter i henhold til din bils serviceskema og Volkswagens norm, og det skal være baseret på originale Volkswagen Reservedele og anbefalede væsker/olier.

Plej din Volkswagen.
Gode råd og en hjælpende hånd!

Der er mange små ting, der kan forlænge levetiden, fornøjelsen og værdien af din Volkswagen. Fra den rigtige pleje af lakken til valg af en effektiv kølervæske. Vi kan hjælpe dig med gode råd her på hjemmesiden og levere dig de helt rigtige plejeprodukter. Din Partner er også klar til at give dig en hjælpende hånd fx med et Klimatjek. Du er naturligvis også altid velkommen til at spørge, næste gang du besøger os. Og der er ingen dumme spørgsmål. Vores job er nemlig at sørge for, at du får størst mulig glæde af din Volkswagen.

 

Book tid på værkstedet

Kundetilfredshed og servicekvalitet er vores ypperste fokus – træf en aftale nu