A woman checks the vehicle data on her smartphone

Alt om ydelser til din Volkswagen 

A boy takes a selfie of himself and his family in front of a VW ID.BUZZ – myVolkswagen

Sæson kampagner

Vi har forskellige sæsonpakker, der gennemgår din bil på en række punkter. Så er du sikkert på vej hele året. Spørg os gerne om Dialogmodtagelse, når du afleverer din bil. Så giver vi dig en gennemgang af bilen i forbindelse med et serviceeftersyn, uden at det koster dig noget.

A VW service employee and a customer are checking the VW customer information

Vi er eksperter i din Volkswagen

Din bil kører bedre i længere tid, hvis den bliver repareret eller serviceret korrekt. Det er du sikker på, at den bliver på et autoriseret værksted. De er nemlig eksperter i lige netop din bil. Det er ikke bare noget, vi påstår.

A VW service employee takes care of the engine oil and operating fluids of a Volkswagen

Beskytter og supplerer

Velolieret betyder en bedre ydelse: Med vores originale driftsvæsker, såsom AdBlue®, screenwash, kølevæske eller bremsevæske og motorolier, giver din Volkswagen den bedste ydelse.

Autoriseret værksted

Det kan godt betale sig at vælge et autoriseret værksted

Service hos en autoriseret Volkswagen-servicepartner kan blandt andet give din bil et længere liv.
Her kan du læse en række gode grunde til at bruge en autoriseret Volkswagen-servicepartner.

Korrekt serviceeftersyn

Afhængigt af alderen på din Volkswagen anbefales forskellige services og eftersyn. I de fleste Volkswagen-modeller gør bilens computer automatisk opmærksom på, hvornår det er tid til at tage på værksted. Dermed kan du køre op til 30.000 km mellem hvert serviceeftersyn. Dette kan ikke garanteres ved brug af en ikke-autoriseret partner.


 

Volkswagen originale reservedele

Avancerede og nøjagtigt tilpasset til din model. Hos din autoriserede Volkswagen-servicepartner er du sikret, at der bliver benyttet Volkswagen Original Reservedele®. Med vores originale dele er din Volkswagen også 100% original efter reparation eller service.

Læs mere om Originale Reservedele


 

Kulance

Vi er eksperter i netop din bil, og vi ved derfor også, hvordan den behandles korrekt på værkstedet. Hos din autoriserede Volkswagen-servicepartner følges Volkswagens anvisninger altid, og du vil derfor være dækket af vores garanti. Hvis du altid bruger en autoriseret Volkswagen-Servicepartner kan du også i mange tilfælde tilbydes kulance efter garantiperiodens udløb. Dette betyder, at visse reparationer kan være op til fuldt dækket, selv efter garantien er udløbet. Hvis du vælger et andet ikke-autoriseret værksted, og service eller reparationer ikke er lavet efter Volkswagens anvisninger, kan dette have stor indflydelse på dine kulancemuligheder og i værste fald påvirke din garanti.
 

Korrekt værktøj

Som en del af uddannelsen i at servicere en Volkswagen oplæres teknikeren i at bruge specialværktøj, som er tilpasset den enkelte bilmodel. Med det korrekte værktøj sparer teknikeren tid, hvilket i sidste ende sparer dig penge. Samtidig sikres også den bedste behandling af din bil.

 

Komplette reparationer

Det kan godt betale sig at være grundig. Det er vigtigt at forså, hvad en reparation omfatter. F.eks. vil en autoriseret Volkswagen-servicepartner også udskifte medløberhjul og remstrammeren, når du får skiftet tandremmen. Ved at din mekaniker også skifter relaterede dele, når du er på værksted, undgås kortsigtede løsninger, der kan blive dyre på langt sigt.

 

Book tid på værkstedetÅbner et eksternt link

Volkswagen Vejhjælp

Døgnet rundt. 365 dage om året. Volkswagen Vejhjælp hjælper dig, hvis du oplever nedbrud eller er kommet ud for en ulykke. Når du får din bil serviceret hos en autoriseret Volkswagen-servicepartner i henhold til serviceplanen følger Volkswagen Vejhjælp med i hele din bils levetid. Og hvis ikke vi kan lave din bil med det samme, så tilbyder vi gratis lånebil i op til 3 dage.

Læs mere om Volkswagen Vejhjælp
 

Direkte opkobling til fabrikken

Når din Volkswagen er til service eller reparation hos en autoriseret servicepartner, bliver den via værkstedets originale Volkswagen-testcomputer opkoblet direkte til Volkswagen-fabrikken, hvormed elektronikken i din Volkswagen automatisk opdateres. Det er specielt opdateringen af motorstyringen, der er vigtig, da den har betydning for, hvor langt din bil kører på literen, og hvor meget den forurener. Samtidig sikres en korrekt kalibrering, som er nødvendig for at bilens mange assistentsystemer fungerer korrekt, hvilket skaber den mest sikre kørsel.

 

Den nyeste viden

Volkswagens autoriserede servicepartnere er eksperter i netop din bil. Hver tekniker modtager løbende efteruddannelse, som udelukkende handler om Volkswagens biler og reparationen heraf. Den nyeste viden om Volkswagens modeller sikrer, at teknikeren effektivt kan finde og reparere eventuelle fejl, samt at udførelsen af reparationen er korrekt. Derudover har vi et helt centralt team, som teknikeren løbende kan få faglig sparring eller hjælp fra. Vores tekniske team indsamler viden fra alle autoriserede Volkswagen-servicepartnere i Danmark og sammenholder dem med Volkswagen-fabrikken. Derfor er vi altid i besiddelse af den nyeste viden, den nyeste software og de nyeste løsninger.
 

Fejl bliver forebygget

Autoriserede Volkswagen-servicepartnere modtager hele tiden nye monteringsvejledninger og opdaterede tekniske data. Derved kan de i tilfælde af fejl, der skal udbedres eller forebygges, altid være på forkant, så der tages hånd om fejlen næste gang, at du kommer på værkstedet. Således forebygges fejl før de opstår, og den store regning kan udeblive.
 

Tilbehør, der er lige så individuelt som dig og din Volkswagen

Find produktinformationer om originalt tilbehør til din Volkswagen. Fra transport- og navigationssystemer til praktiske assistenter - og så er det originale tilbehør ikke helt uden betydning for brugen.

Animation: a man and a woman leaping into the air: Volkswagen Lifestyle Collection

Volkswagen Lifestyle.

På udkig efter modelbiler, en god gaveide, inspiration til ønskelisten, tilbehør til din Volkswagen eller noget helt andet? Lad dig inspirere i vores merchandise & accessory shop. Vores sortiment bliver løbende opdateret.  

A VW service employee informs his customer on repairs and checks for his VW car

Brugbar viden om din Volkswagen

Hvad er WLTP? Hvordan tjekker jeg mine dæk? Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg kører på kør-selv ferie? Find svarende på disse spørgsmål og mange andre her.

A VW service employee checks the wheels and tyres of a VW car

Fælge og dæk

De er de eneste kontakt til vejen hver gang du sætter dig ind i din bil. Fælgene og dækkene har stor betydning for sikkerheden i din bil hele året rundt. Læs mere om sommer-, vinter- og helårsdæk, betydning af originale fælge og meget mere her. 

A VW service employee checks a Volkswagen car in the workshop

100% Volkswagen

Den perfekte pasform til din model: Med originale reservedele bevarer du din Volkswagen værdi og sikkerhed. Er du interesseret i at høre mere om fordelene ved originale reservedele, samt hvilke muligheder du har?

A customer and a VW service employee talk about her car – inspection and repair

Service- og Reparationsabonnement

Mens din Volkswagen er ung, kan vi tilbyde dig et abonnement, som kan blive mere og mere værd, efterhånden som bilen bliver ældre.

Dialogmodtagelse

Hos Volkswagen vil vi gerne give dig tryghed og større indblik i din Volkswagen. Derfor har vi vores helt egen måde at tage imod dig og din bil, når det er tid til serviceeftersyn. Vi kalder det for Dialogmodtagelse..

Forlæng din garanti

Din Volkswagen er dækket af fabriksgarantien de 2 første år, men du kan udvide trygheden til 4 år (dog maks. 120.000 kørte kilometer), hvis du tegner Plus2Dækning. Det har du mulighed for at gøre helt frem til leveringen af din nye Volkswagen

Alle kan lære af deres "fejl"

Hos Volkswagen er vi glade for at teste. Ikke bare din bil, men også os selv. Vi holder derfor løbende interne værkstedstests. Her påfører vi en testbil en række "fejl" og lader den gennemgå et normalt serviceeftersyn. Forvent et tidsforbrug på ca. 2 timer. For ulejligheden modtager du et værdibevis på kr. 3500,- for din Erhvervsbil eller kr. 2500,- for din personbil, som du bagefter kan bruge på selve serviceeftersynet.