Mand står med sin telefon i hånden ved siden af en Volkswagen ID.4

Alt om ydelser til din Volkswagen 

Serviceydelser fra Volkswagen

Har du en Volkswagen og vil vide mere om, hvilke ydelser vi tilbyder? Her på siden har du mulighed for at læse mere om, hvilke servideydelser vi tilbyder til dig som allerede har en Volkswagen.

Book tid på værkstedet

Din bil kører bedre i længere tid, hvis den bliver serviceret korrekt. Det er du sikker på, at den bliver på et autoriseret værksted. De er nemlig eksperter i lige netop din bil. Det er ikke bare noget, vi påstår. Ønsker du at booke en tid på værkstedet med din bil, og skal det være på et autoriseret Volkswagen værksted? Så følg nedestående link for at booke en tid.

Når du booker tid på værkstedet er det eneste du skal indtaste bilens registreringsrummer og dit postnummer. På den måde er det nemmere at slå bilen op og så finder vi de Volkswagen partnere, der er tættest på dig.

Kvinde indleverer sin røde Tiguan til værkstedet

Service

 • Mekaniker udfører et olietjek på en bil

  Service og serviceeftersyn

  Din Volkswagen gør alt for dig. Giv os et par minutter til at tjekke den. På denne side får du yderligere oplysninger om emnet vedligeholdelse, serviceintervaller og det, vi udfører i den forbindelse. Dét er mere sikkert undervejs.

 • Mekaniker udfører et serviceeftersyn på en elbil

  Service på elbiler

  Elektrisk mobilitet i dag, i morgen og i fremtiden. Elektrisk mobilitet er ikke bare et spændende og intelligent koncept. Det er også med til at gøre livet nemmere. Det gør eksempelvis også vedligeholdelsen af din elbil meget mere komfortabel. Og det betyder færre værkstedsbesøg og dermed lavere vedligeholdelsesomkostninger.

 • Mand sætter strøm til VW Passat GTE

  Service på plug-in hybridbiler

  En plug-in-hybridbil som GTE fra Volkswagen kombinerer elbilens lokale emissionsfrie og lydløse kørsel på strøm med benzinbilens rækkevidde og hurtige tankning. Altså er der to drivlinjer, som skal have service, når du er til serviceeftersyn. Dog kræver den elektriske drivlinje kun et minimum af service. 

To kvinder går ved siden af en VW Arteon og VW Boble

Fordelsprodukter

Hos Volkswagen tilbyder vi en række fordelsprodukter til alle vores kunder. Du kan derfor med fordel, blive klogere på hvilke fordelsprodukter vi tilbyder her.

Sæsonkampagner

Kør årstiden trygt i møde

Sommeren er lige om hjørnet, så det er tid til, at bilen bliver helt sommerklar. Det vil vi gerne hjælpe dig med. Her på siden kan du læse mere om Sommertjek, Klimarens og Klimaservice, der hver især bidrager til, at din sommertur fra A til B bliver mere komfortabel og uden bekymringer.

God sommer!

Kvinde står med to hunde ved siden af en VW T-Roc Cabriolet
VW Golf GTI Clubsport 45 holder parkeret ved siden af containere

Brugbar information

Fra dækviden til rejseforberedelser, fra WLTP til vejhjælp og assistance ved ulykke - denne side giver dig en lang række information om din bil, plus et par brugbare tips. Find ud af mere her:

Originale reservedele

Avancerede og nøjagtigt tilpasset til din model. Hos din autoriserede Volkswagen-servicepartner er du sikret, at der bliver benyttet Volkswagen Original Reservedele®. Med vores originale dele er din Volkswagen også 100% original efter reparation eller service.

En VW service ansat modtager en Volkswagen på værkstedet
En kvinde står med sin telefon ved siden af en VW Tiguan

Volkswagen Lifestyle

På udkig efter modelbiler, en god gaveide, inspiration til ønskelisten, tilbehør til din Volkswagen eller noget helt andet? Lad dig inspirere i vores merchandise & accessory shop. Vores sortiment bliver løbende opdateret.  

Motorolie og drivmidler

 • Motorolie

  Den rigtige olie er som en flydende del, som supplerer og beskytter bilens motor og muliggør toppræstationer. Her kan du finde ud af, hvordan du finder den passende motorolie, og hvad 0W-20 eller 0W-30 står for.

 • Drivmidler

  De beskytter motoren, overfører bremsekraft, holder dit udsyn frit og luften renere. Oplev vores originale drivmidler såsom AdBlue®, kølevæske, ruderensemiddel og bremsevæske.

En VW tagboks monteret på en Volkswagen – VW tilbehør

Tilbehør

Originalt tilbehør til din Volkswagen adskiller fra andet tilbehør ved at være specialt tilpasset din Volkswagen. Hvilket giver en række fordele, uagtet om det er plejeprodukter, fælge, anhængertræk eller noget helt fjerde. 

Find produktinformationer om originalt tilbehør til din Volkswagen. Fra transport- og navigationssystemer til praktiske assistenter - og så er det originale tilbehør ikke helt uden betydning for brugen.

Garanti

Alle nye Volkswagen modeller er omfattet af 2 års garanti. Derudover, kommer din nye Volkswagens med 3 års garanti på lakskader og 12 års garanti imod indefra kommende gennemtæring. 

Garantibestemmelser for højvoltsbatteri
Har du en el- eller hybridbil så er dit højvoltsbatteri dækket af en separat garanti på 8 år eller 160.000 km – afhængig af hvad der kommer først. 

For California ejere

Ved hjælp at kortet på nedenstående link kan du zoome ind og opdage dit næste California Stop.