A man with casually folded arms leans against his red VW up! GTI in a garage
A man with casually folded arms leans against his red VW up! GTI in a garage
A man with casually folded arms leans against his red VW up! GTI in a garage

Alt om ydelser til din Volkswagen 

Det kan godt betale sig at vælge et autoriseret værksted.

A man with casually folded arms leans against his red VW up! GTI in a garage – myVolkswagen

Sæson kampagner

Vi har forskellige sæsonpakker, der gennemgår din bil på en række punkter. Så er du sikkert på vej hele året. Spørg os gerne om Dialogmodtagelse, når du afleverer din bil. Så giver vi dig en gennemgang af bilen i forbindelse med et serviceeftersyn, uden at det koster dig noget.

A VW service employee checks a checklist in a workshop – important customer information

Vi er eksperter i din Volkswagen

Din bil kører bedre i længere tid, hvis den bliver repareret eller serviceret korrekt. Det er du sikker på, at den bliver på et autoriseret værksted. De er nemlig eksperter i lige netop din bil. Det er ikke bare noget, vi påstår.

A VW service employee refills engine oil into a yellow car

Beskytter og supplerer

Velolieret betyder en bedre ydelse: Med vores originale driftsvæsker, såsom AdBlue®, screenwash, kølevæske eller bremsevæske og motorolier, giver din Volkswagen den bedste ydelse.

Tilbehør, der er lige så individuelt som dig og din Volkswagen

Find produktinformationer om originalt tilbehør til din Volkswagen. Fra transport- og navigationssystemer til praktiske assistenter - og så er det originale tilbehør ikke helt uden betydning for brugen.

A woman in a polo shirt of the Volkswagen Lifestyle classic collection wears VW sunglasses and sits in a classic car

Volkswagen Lifestyle.

På udkig efter modelbiler, en god gaveide, inspiration til ønskelisten, tilbehør til din Volkswagen eller noget helt andet? Lad dig inspirere i vores merchandise & accessory shop. Vores sortiment bliver løbende opdateret.  

A blue VW drives on the road – Useful information on your Volkswagen

Brugbar viden om din Volkswagen

Hvad er WLTP? Hvordan tjekker jeg mine dæk? Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg kører på kør-selv ferie? Find svarende på disse spørgsmål og mange andre her.

A woman with a yellow bag leans against her blue VW car with Volkswagen rims

Fælge og dæk

De er de eneste kontakt til vejen hver gang du sætter dig ind i din bil. Fælgene og dækkene har stor betydning for sikkerheden i din bil hele året rundt. Læs mere om sommer-, vinter- og helårsdæk, betydning af originale fælge og meget mere her. 

Information om ældre Volkswagen modeller

Golf 5, Polo 4 eller 5 og mange flere: Find højdepunkter, tekniske data, udstyrsmuligheder og yderligere oplysninger om vores ældre modeller - inklusive specifikke oplysninger om din model.

A red VW older model drives on the road
A VW service employee changes a brake disc of a car – Volkswagen Parts

100% Volkswagen

Den perfekte pasform til din model: Med originale reservedele bevarer du din Volkswagen værdi og sikkerhed. Er du interesseret i at høre mere om fordelene ved originale reservedele, samt hvilke muligheder du har?

A VW service employee refills AdBlue® into a Volkswagen – VW service

Service- og Reparationsabonnement

Mens din Volkswagen er ung, kan vi tilbyde dig et abonnement, som kan blive mere og mere værd, efterhånden som bilen bliver ældre.

Dialogmodtagelse

Hos Volkswagen vil vi gerne give dig tryghed og større indblik i din Volkswagen. Derfor har vi vores helt egen måde at tage imod dig og din bil, når det er tid til serviceeftersyn. Vi kalder det for Dialogmodtagelse..

Forlæng din garanti

Din Volkswagen er dækket af fabriksgarantien de 2 første år, men du kan udvide trygheden til 4 år (dog maks. 120.000 kørte kilometer), hvis du tegner Plus2Dækning. Det har du mulighed for at gøre helt frem til leveringen af din nye Volkswagen

Alle kan lære af deres "fejl"

Hos Volkswagen er vi glade for at teste. Ikke bare din bil, men også os selv. Vi holder derfor løbende interne værkstedstests. Her påfører vi en testbil en række "fejl" og lader den gennemgå et normalt serviceeftersyn. Forvent et tidsforbrug på ca. 2 timer. For ulejligheden modtager du et værdibevis på kr. 3500,- for din Erhvervsbil eller kr. 2500,- for din personbil, som du bagefter kan bruge på selve serviceeftersynet. 

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there