Touareg og Car-Net
1
Touareg og Car-Net
1
Touareg og Car-Net
1
Touareg og Car-Net
1

Hele Car-Net-universet i din Touareg

Hele Car-Net-universet i din Touareg

Fuldt forbundet. Touareg.

Internettet og de digitale tilslutningsmuligheder er blevet en del af vores hverdag, så hvorfor skulle vi undvære dem i bilen? Derfor er de mobile onlinetjenester fra Car-Net som standard tilgængelige i Touareg efter aktivering og sætter helt nye standarder: maksimal konnektivitet.

Forudsætninger for Car-Net

 • VW Touareg med eSim
  VW Touareg med eSim
 • Afslappet gennem hverdagen med VW Touareg.
  Afslappet gennem hverdagen med VW Touareg.
 • I VW Touareg er du altid et skridt foran takket være intelligent navigation.
  I VW Touareg er du altid et skridt foran takket være intelligent navigation.
 • VW Touareg sikrer også forbindelsen i nødsituationer.
  VW Touareg sikrer også forbindelsen i nødsituationer.
 • Opret forbindelse mellem din smartphone og din VW Touareg.
  Opret forbindelse mellem din smartphone og din VW Touareg.

Læs mere om konnektivitet

 • VW Touareg med eSim
  VW Touareg med eSim

Et fast integreret eSIM-kort giver dig adgang til internettet – og dermed til en verden af mobile onlinetjenester fra Car-Net. På den måde er du altid fuldt opdateret og kan nyde nonstop-underholdning.

Guide & Inform Premium

Søg efter spændende destinationer i dine omgivelser, modtag højaktuelle trafikinformationer direkte fra internettet og meget mere. I den eksklusive pakke ”Guide & Inform Premium” til Touareg sørger de nye tjenester netradio og hybridradio for grænseløs underholdning i bilen.  Onlineruteberegning, 3D-byvisning i udvalgte byer, satellitkort og trinvise onlineopdateringer af kortmaterialet gør navigationen endnu mere intelligent og overskuelig. Du kan ikke blot få vist aktuelle nyheder, men også få dem læst højt.

 • VW Touareg Discover Pro Radio
  VW Touareg Discover Pro Radio
 • VW Touareg Discover Pro Car-Net
  VW Touareg Discover Pro Car-Net
 • VW Touareg Wi-Fi i bilen
  VW Touareg Wi-Fi i bilen

Grænseløs underholdning

 • VW Touareg Discover Pro Radio
  VW Touareg Discover Pro Radio

Uanset hvor du befinder dig – takket være netradio behøver du ikke længere at undvære dine yndlingsradiostationer og podcasts. Hvis du forlader den konventionelle radiostations sendeområde, skifter hybridradiofunktionen automatisk fra terrestrisk modtagelse til internetstreaming. Og du mærker slet ikke overgangen, når du lytter til din yndlingsstation. 

Hvis du vil nyde tjenesterne Net- og hybridradio, skal du købe datapakker til dit eSim, eller også skal du anvende din egen dataforbindelse.

Security & Service

”Security & Service” sikrer større komfort, når du er undervejs. Car-Nets tjenestepakke giver dig mobil adgang til vigtige funktioner i bilen og kombinerer fleksibilitet og transparens og sikrer dig endnu mere komfort. Serviceaftaleplanlægning, Automatisk ulykkesmeddelelse, Vejhjælpsopkald, Onlineparkeringsvarme eller Onlinetyverialarm: Dine personlige tjenester hjælper dig i næsten alle situationer og forsyner dig med alle vigtige informationer vedr. din mobilitet.

 • VW Touareg under kørslen
  VW Touareg under kørslen
 • Bekvem planlægning af serviceaftaler: Med Serviceaftaleplanlægning.
  Bekvem planlægning af serviceaftaler: Med Serviceaftaleplanlægning.
 • Passer på sig selv: Ved forsøg på indbrud alarmerer VW Touareg og sender dig en meddelelse.
  Passer på sig selv: Ved forsøg på indbrud alarmerer VW Touareg og sender dig en meddelelse.
 • Tjenesten ”Onlineparkeringsvarme” sikrer, at der altid er et behageligt klima i kabinen – selv før turen starter.
  Tjenesten ”Onlineparkeringsvarme” sikrer, at der altid er et behageligt klima i kabinen – selv før turen starter.

Klar til at hjælpe dig

 • VW Touareg under kørslen
  VW Touareg under kørslen

Med tjenesten ”Nødopkaldsservice” får du hjælp, hvis uheldet er ude. Ved alvorlige ulykker, eksempelvis med airbagudløsning, bliver der nemlig automatisk ringet efter hjælp. Registrerer din Volkswagen en ulykke, etablerer tjenesten forbindelse til Volkswagens nødopkaldscentral og videregiver vigtige informationer til redningstjenesten. Du har også mulighed for manuelt at tilkalde hjælp med et enkelt tryk på en knap.

Fuldt overblik over din Touareg

Download af We Connect-appen

Download af We Connect-appen

Forbind dig med din Touareg: Oplev alle fordelene ved Car-Net i en enkelt app.

Disclaimer by Volkswagen
1.
For at kunne benytte Car-Net-tjenesterne har du brug for en Volkswagen ID-brugerkonto, og du skal logge ind med brugernavn og adgangskode. I tillæg skal en separat kontrakt indgås online med Volkswagen AG. For at være i stand til at anvende tjenesterne for den fulde periode, har du 90 dage fra overhændelse af køretøjet til at registrere køretøjet under portal.volkswagen-we.com Ved en senere registrering forkortes varigheden af gratisperioden. Brugen af de mobile Car-Net’s onlinetjenester er mulig via en integreret internetforbindelse. De tilknyttede dataomkostninger inden for Europa afholdes af Volkswagen AG inden for rammerne af netværkets dækning, dog med undtagelse af tjenesterne Webradio og hybridradio. Til brug af tjenesterne webradio og hybridradio, samt af WLAN-hotspottet, kan man købe datapakker via den eksterne mobiltelefonipartner "Cubic Telecom", som kan bruges inden for dækningsområdet i mange europæiske lande. Oplysninger om priser og lande, som understøtter netværket, kan ses på https://vw.cubictelecom.com. Alternativt kan man også benytte webradio og hybridradio via en mobil enhed (f.eks. smartphone), hvis denne kan indstilles som mobilt WLAN-hotspot. I dette tilfælde er tjenesterne tilgængelige med en eksisterende eller en særskilt abonnementsaftale mellem dig og din mobiltelefoniudbyder og kun inden for den pågældende udbyders dækningsområde. Ved at modtage datapakker fra internettet kan der opstå yderligere omkostninger (f.eks. roaminggebyrer) afhængigt af den pågældende mobilaftale og især ved anvendelse i udlandet. Brug af den gratis We Connect-app kræver en smartphone med passende iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med dataoption og en eksisterende eller separat mobiltelefonkontrakt mellem dig og din mobiludbyder Tilgængeligheden af individuelle Car-Net tjenester, beskrevet i pakkerne (”Vejleding & Inform Premium” og ”Sikkerhed & Service”), kan variere fra land til land. Tjenesterne er altid tilgængelige inden for den aftalte kontraktperiode, og indholdet kan ændres eller blive utilgængeligt under kontraktperioden. Mere information findes på portal.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen-partner. Information om mobiltariffer kan du få hos din mobiludbyder.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there