Det behøver du for at kunne anvende Car-Net

Det har du brug for

Car-Net-navigationssystemerne ”Discover Media”, ”Discover Pro” og ”Composition Media”.

Hvis du vil anvende Car-Net-tjenesterne Guide & Inform, skal din Volkswagen være udstyret med et navigationssystem. Hertil hører ”Discover Media” og ”Discover Pro” samt ”Innovision Cockpit”, som fås til Touareg.

Ved Car-Net-tjenestepakken ”Security & Service” har du derimod kun behov for nødopkaldsservicen og kan som med ”App-Connect” allerede anvende den i ubegrænset omfang med radioen ”Composition Media”.

I forbindelse med navigationssystemet „Discover Pro“ anbefaler vi desuden telefoninterfacet „Business“, der giver dig mulighed for at opsætte en WLAN-hotspot i din Volkswagen. På den måde kan både du og dine passagerer drage den fulde nytte af de utallige tilbud fra Car-Net. Ved navigationssystemet ”Discover Media” opretter CarStick LTE hurtigt og ukompliceret en internetforbindelse samt et Wi-Fi-hotspot i din Volkswagen.

Du kan styre mange af tjenesterne via din smartphone med We Connect-appen. Når den er sluttet til dit infotainmentsystem, kan smartphonen også stille den internetadgang til rådighed, som skal bruges i forbindelse med Car-Net. Til enkelte funktioner behøves der desuden tekniske komponenter i bilen, f.eks. en tyverialarm til tjenesten „onlinetyverialarm“. 

Afhængigt af bil har du adgang til forskellige tjenestepakker, som du kan bestille (hvis dette ikke allerede er sket ved købet af bilen) via We Connect-portalen. Hvis de tekniske forudsætninger er til stede, skal du bruge en brugerkonto, som er oprettet i en håndevending.

  • Navigationssystemet ”Discover Media”, ”Discover Pro” eller ”Discover Premium”
  • Radiosystemet ”Composition Media” (begrænset)
  • Android™-smartphone eller iPhone™ med internetforbindelse
  • Car-Net-tjenestepakke
  • Volkswagen brugerkonto
Log på We Connect-portalen

For at kunne bruge de mobile onlinetjenester nemt og bekvemt overalt skal du logge på We Connect-portalen med dit Volkswagen ID og derefter registrere dig med din bil. Hvis du endnu ikke har oprettet et Volkswagen ID, fører appen dig skridt for skridt gennem registreringen.

Anvendelse via We Connect-appen og We Connect-portalen

We Connect-app

Når du er registreret, kan du tilgå og anvende funktionerne fra Car-Net-tjenesterne via den brugervenlige We Connect-portal eller med We Connect-appen på din mobile enhed. Download app’en her:

Download i App Store

Download hos Google Play

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there