Det behøver du for at kunne anvende Car-Net

Det har du brug for1

Car-Net-navigationssystemerne ”Discover Media”, ”Discover Pro” og ”Composition Media”.
2
2.
Billedet viser den nyeste generation af infotainmentsystemer; tjenesterne fås også til den ældre generation

Hvis du vil anvende Car-Net-tjenesterne Guide & Inform, skal din Volkswagen være udstyret med et navigationssystem. Hertil hører "Discover Media" og "Discover Pro" samt "Innovision Cockpit", som fås til Touareg.

Ved Car-Net-tjenestepakken "Security & Service" har du derimod kun behov for nødopkaldsservicen og kan som med "App Connect" allerede anvende den i ubegrænset omfang med radioen "Composition Media".

I forbindelse med navigationssystemet "Discover Pro" anbefaler vi desuden telefongrænsefladen "Business". På den måde kan både du og dine passagerer drage den fulde fordel af de utallige tilbud fra Car-Net.

Du kan styre mange af tjenesterne via din smartphone med Volkswagen-appen. Når den er sluttet til dit infotainmentsystem, kan smartphonen også stille den internetadgang til rådighed, som skal bruges i forbindelse med Car-Net. Til enkelte funktioner behøves der desuden tekniske komponenter i bilen, f.eks. en tyverialarm til tjenesten "onlinetyverialarm".

Afhængigt af bil har du adgang til forskellige tjenestepakker, som du kan bestille (hvis dette ikke allerede er sket ved købet af bilen) via Volkswagen-appen eller dit personlige myVolkswagen-kundeområdeÅbner et eksternt link. Hvis de tekniske forudsætninger er til stede, skal du bruge en Volkswagen ID-brugerkonto. En sådan oprettes i ganske få trin.

  • Navigationssystemet "Discover Media", "Discover Pro" eller "Discover Premium"
  • Radiosystemet "Composition Media" (begrænset)
  • Android™-kompatibel smartphone eller iPhone® med internetforbindelse
  • Car-Net-tjenestepakke
  • Volkswagen ID-brugerkonto
Log på i myVolkswagen-brugerområdet

Så du kan bruge onlinemobiltjenesterne nemt og bekvemt overalt, skal du logge på i myVolkswagen-brugerområdetÅbner et eksternt link eller Volkswagen-appen med dit Volkswagen ID og derefter registrere dig med din bil. Hvis du endnu ikke har oprettet et Volkswagen ID, føres du skridt for skridt gennem registreringen.

Anvendelse via Volkswagen-appen og myVolkswagen

Mand sidder i en Volkswagen og kigger på sin mobiltelefon

Når du er registreret, kan du tilgå og anvende udvalgte funktionerne fra Car-Net-tjenesterne via dit myVolkswagen-kundeområde eller Volkswagen-appen på din mobilenhed. Download appen her:

Download i App StoreÅbner et eksternt link

Download hos Google PlayÅbner et eksternt link

Det interesserer dig muligvis også

Sådan kommer du nemmere gennem hverdagen. Med online-tjenesterne fra Car-Net.

Her kan du læse mere om, hvordan konnektivitet gør livet lettere for dig.  

Har du spørgsmål? Hurtige svar eller personlig rådgivning om vores digitale tjenester finder du her.