Erhvervsbiler

Erhvervsbiler til alle behov

Hos Volkswagen Erhvervsbiler finder du et udvalg af varevogne, som er solide og rummelige, uden at gå på kompromis med køreegenskaber og komfort. Volkswagen Erhvervsbilers varebiler er alsidige og funktionelle for, at du skal få den bedste køreoplevelse. Du finder alt fra helt store varevogne, med klassens største rummelighed, til mindre varebiler med lavt brændstofforbrug. Varevognens vigtigste egenskab er, at den er robust og kan transportere godset sikkert frem og tilbage. 

Som virksomhed er det altid vigtigt at udvise professionalisme. Derfor betyder din virksomheds valg af varevogn rigtig meget for jeres image. En ny, ren, pæn og praktisk varevogn, hvor du kan have plads til alle dine nødvendigheder er altafgørende. En gammel, slidt og upraktisk varevogn, hvor der ikke er plads til halvdelen af dine ting, er med til at give et uprofessionelt og uambitiøst image. 

Vores varevogne og kassebiler er gode til forskellige formål. Mangler du en varevogn, som kan klare alle udfordringer, er af høj kvalitet og har et lavt brændstofforbrug? Hos Volkswagen Erhvervsbiler finder du flere forskellige typer varevogne: Transporter 6.1 Kassevogn, Crafter og Caddy Cargo. Vælg det køretøj, som passer til lige netop dit behov. Er du på jagt efter en 100% elektrisk drevet varevogn, kan du stige ombord i den 100% elektriske e-Crafter. 

Klik dig ind på de forskellige modeller og læs om tekniske specifikationer, priser og meget mere. Du kan også læse mere om erhvervsleasingOpens an external link, hvor du kan få skræddersyet en løsning, der passer bedst til dine ønsker.

Læs mere om Transporter 6.1 Kassevogn
Læs mere om Crafter
Læs mere om Caddy Cargo
Læs mere om e-Crafter

Transporter 6.1 Kassevogn

Den ikoniske Transporter Kassevogn er for dig, der har brug for funktionalitet og alsidighed. Med det 9,3 kvm store varerum, har du masser af mulighed for at rumfordele og konfigurere efter behov. Transporter Kassevognen kan transportere op til 1.2 ton, du skal derfor ikke bekymre dig om hverken vægten eller pladsen. På trods af rummeligheden formår varevognen også at give en god komfort. Med Volkswagen Erhvervsbilers ergonomiske førersæder, får føreren den bedste køreoplevelse.

Vælg mellem de forskellige udstyrspakker, så du får alt det du har brug for. Med en Volkswagen Transporter Kassevogn vil alle transportopgaver føles som en leg.

Crafter

Har du brug for endnu mere plads? Så er den nye Crafter lige noget for dig. Volkswagen Crafter er både elegant, praktisk og innovativ. Den har en imponerende rummelighed, samtidig med at varevognen er let at manøvrere. 

Den nye Crafter har innovativt sikkerhedsudstyr og assistentsystemer, som bidrager til fremragende køreegenskaber. Varevognen har en god totaløkonomi, og vil derfor være oplagt for dig, der gerne vil spare penge. Du får en god komfort, entydige køreegenskaber og en støjsvag varevogn på én gang. Den nye Crafter er Volkswagen Erhvervsbilers mest rummelige varevogn, der har plads til hvad der svarer til 6 europaller. I Crafter med dobbeltkabine kan førerhuset er indrettes med en 4-personers bænk på 2. sæderække, samt 3 siddepladser forrest.

Caddy Cargo

Er det ikke pladsen der er vigtig, men udnyttelsen af pladsen, der er i fokus, så er Volkswagen Caddy Cargo noget for dig. Varevognen er funktionel, fleksibel og alsidig og så har den et lavt brændstofforbrug. Varevognen er indrettet med smarte opbevaringssystemer og med mulighed for praktisk installationsudstyr, så du kan skræddersy varevognen til dine behov. 

Med moderne førerassistentsystemer, innovativt infotainment og en ergonomisk førerarbejdsplads er den også iført sit nye, begejstrende design pålidelig, fleksibel og avanceret, som vi kender den – den perfekte ledsager, når det handler om at klare din arbejdsdag på en komfortabel og professionel måde.

e-Crafter

Elektrisk, praktisk, innovativ. Fremtiden for varebiler. e-Crafter lever allerede i dag op til morgendagens krav. Samtidig byder den på uindskrænket varerumsvolumen. Præcis som du forventer det af fremtidens Crafter.

Med sin 100% elektriske drivlinje giver e-Crafter mulighed for at reducere dit CO2-aftryk uden at skulle gå på kompromis i forhold til transportbehov. e-Crafter byder på emissionsfri kørsel kombineret med dens allerede anerkendte kvaliteter så som velafbalancerede køreegenskaber, ekstraordinære rummelighed og omfattende sikkerhedsudstyr.

Vil du vide mere?

Find dit nærmeste Volkswagen ErhvervsCenterOpens an external link, og tag en snak med en af vores erhvervskonsulenter. Du er også altid velkommen til at tage en prøvetur i en vores modellerOpens an external link, så du er sikker på at vælge den rigtige model.