Varevogne.

Varevogne til alle behov.

Hos Volkswagen Erhvervsbiler finder du et udvalg af varevogne, som er solide og rummelige, uden at gå på kompromis med køreegenskaber og komfort. Volkswagen Erhvervsbilers varebiler er alsidige og funktionelle for, at du skal få den bedste køreoplevelse. Du finder alt fra helt store varevogne, med klassens største rummelighed, til mindre varebiler med lavt brændstofforbrug. Varevognens vigtigste egenskab er, at den er robust og kan transportere godset sikkert frem og tilbage. 

Som virksomhed er det altid vigtigt at udvise professionalisme. Derfor betyder din virksomheds valg af varevogn rigtig meget for jeres image. En ny, ren, pæn og praktisk varevogn, hvor du kan have plads til alle dine nødvendigheder er altafgørende. En gammel, slidt og upraktisk varevogn, hvor der ikke er plads til halvdelen af dine ting, er med til at give et uprofessionelt og uambitiøst image. 

Vores varevogne og kassebiler er gode til forskellige formål. Mangler du en varevogn, som kan klare alle udfordringer, er af høj kvalitet og har et lavt brændstofforbrug? Hos Volkswagen Erhvervsbiler finder du vores pick-up Amarok og tre typer varevogne: Transporter Kassevogn, Crafter og Caddy Van. Vælg det køretøj, som passer til lige netop dit behov. Er du på jagt efter en 100% elektrisk drevet varevogn, kan du stige ombord i vores el-varebiler, som omfatter vores e-Crafter og senere i 2019 også ABT e-Transporter og ABT e-Caddy. 

Klik dig ind på de forskellige modeller og læs om tekniske specifikationer, priser og meget mere. Du kan også læse mere om erhvervsleasing , hvor du kan få skræddersyet en løsning, der passer bedst til dine ønsker. 

Priserne for erhvervsleasing starter på 1.299,- kr. pr. måned for en Volkswagen Caddy Van og 1.395,- pr. måned for vores Transporter.

Du kan som noget nyt også prøve vores online konfigurator og bygge din egen varevogn med det udstyr og de funktionaliteter, du har brug for.

Transporter Kassevogn.

Den ikoniske 70 år gamle varevogn er blevet nyfortolket, og er nu bedre udstyret end nogensinde før. Transporter Kassevogn er for dig, der har brug for funktionalitet og alsidighed. Med det 9,3 kvm store varerum, har du masser af mulighed for at rumfordele og konfigurere efter behov. 

Transporter Kassevognen kan transportere op til 1.2 ton, du skal derfor ikke bekymre dig om hverken vægten eller pladsen. På trods af rummeligheden formår varevognen også at give en god komfort. Med Volkswagen Erhvervsbilers ergonomiske førersæder, får føreren den bedste køreoplevelse.

Vælg mellem tre forskellige udstyrspakker, så du får alt det du har brug for. Med en Volkswagen Transporter Kassevogn vil alle transportopgaver føles som en leg.

Hent brochure for Transporter Kassevogn

Crafter.

Har du brug for endnu mere plads? Så er den nye Crafter lige noget for dig. Volkswagen Crafter er både elegant, praktisk og innovativ. Den har en imponerende rummelighed, samtidig med at varevognen er let at manøvrere. 

Den nye Crafter har innovativt sikkerhedsudstyr og assistentsystemer, som bidrager til fremragende køreegenskaber. Varevognen har en god totaløkonomi, og vil derfor være oplagt for dig, der gerne vil spare penge. Du får en god komfort, entydige køreegenskaber og en støjsvag varevogn på én gang. Den nye Crafter er Volkswagen Erhvervsbilers mest rummelige varevogn, der har plads til hvad der svarer til 6 europaller. I Crafter med dobbeltkabine kan førerhuset er indrettes med en 4-personers bænk på 2. sæderække, samt 3 siddepladser forrest. 

Det er Volkswagen Erhvervsbilers varevogn med største varerumshøjde og så kan nye Crafter udstyres med en 8-trins automatisk gearkasser til tre trækprincipper. Med nyudviklede parkeringssystemer vil du ikke have nogen problemer med parkering. Hvis du mangler en rummelig varevogn, der er god til bykørsel, så er den nye Crafter lige noget for dig.

Hent brochure for Crafter

Caddy Van.

Er det ikke pladsen der er vigtig, men udnyttelsen af pladsen, der er i fokus, så er Volkswagen Caddy Van noget for dig. Varevognen er funktionel, fleksibel og alsidig og så har den et lavt brændstofforbrug. Varevognen er indrettet med smarte opbevaringssystemer og med mulighed for praktisk installationsudstyr, så du kan skræddersy varevognen til dine behov. 

Caddy Van varevognen har en lav læssekantshøjde, som gør det meget nemmere at læsse ting af og på. Med et multifunktionsrat (ekstraudstyr) er du sikker på en perfekt køreoplevelse. Sikkerhedssystemer og parkeringsassistenten (ekstraudstyr), gør det nemt og behageligt for dig at bevæge dig rundt i trafikken. 

Få komfort i hverdagen med Volkswagen Erhvervsbilers praktiske Caddy Van.

Hent brochure for Caddy Van

Amarok.

Hvis du har et behov for at køre offroad, så er den nye Amarok pick-up lige noget for dig. Kørekomforten er i top, på trods af terrænkørsel. Amarok pick-up'en er en eksklusiv allrounder, som er kompromisløs i terræn og temperamentsfuld på asfalt, jord og grus. 

Pick-up'en har det bredeste lad i klassen, med masser af plads til at transportere varegods frem og tilbage. Du finder også en stor og rummelig kabine, med masser af opbevaringsmuligheder. Køreglæden er sat i højsædet ved udviklingen af den nye Amarok, for at du skal få den bedste oplevelse.

Med Amarok pick-up'en får du er maskulint design, en robust konstruktion og masser af power. Selv i de mest ekstreme situationer føler du dig tryg og sikker i en Amarok. Offroad-ABS-systemet giver pickuppen en yderst kort bremselængde, selv på løst underlag.

Når du kører terrænkørsel med en Amarok, skal du ikke bekymre dig om pick-up'ens gearkasse og tank, disse er nemlig beskyttet af robuste stålpladder (ekstraudstyr/tilbehør). Den er udstyret med firehjulstræk 4MOTION, og er kraftfuld som ingen anden pick-up. 

Sidst men ikke mindst kan Amarok pick-up'en udstyres med 14-vejs ergoComfort-sæder (standard i Amarok Aventura), så du altid sidder behageligt, lige meget hvor ujævnt et terræn du kører i.

Hent brochure for Amarok

Vil du vide mere?

Find dit nærmeste Volkswagen ErhvervsCenter , og tag en snak med en af vores erhvervskonsulenter. Du er også altid velkommen til at tage en prøvetur i vores varevogne eller pick-up , så du er sikker på at vælge den rigtige model.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there