Erhvervscenter

Aldrig mere end 25 km til dit nærmeste ErhvervsCenter

Hos Volkswagen ErhvervsCenter ved vi, hvor meget din bil betyder for dig og din forretning. Vi forstår, at bilen er din værktøjskasse, og at du er afhængig af den i en travl hverdag.

Derfor står vores dygtige erhvervsteam altid klar til at hjælpe dig med at komme hurtigt videre, hvis du har brug for det undervejs på turen. Vi er nemlig uddannede i at hjælpe dig hurtigt på vej, så du kan minimere din nedetid og fortsætte med at holde din forretning godt kørende. Har du brug for vores hjælp, så har du aldrig mere end 25 km til dit nærmeste Volkswagen ErhvervsCenter.

Vi er ikke bare bilfolk. Vi er Volkswagen.

Personlig rådgivning:
Vi er specialiserede i at forstå din forretning og den hverdag, din bil skal fungere i. Fra moms- og afgiftsregler til opbygning og indretning af din nye bil forstår vi dine behov og kan sammensætte den løsning, der passer bedst til dig.

Gratis vejhjælp 24/7:
Som udgangspunkt er du altid dækket af gratis vejhjælp. Så længe du er up to date med de foreskrevne serviceeftersyn hos din Volkswagen Partner, så er vi klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet, hvis du får brug for det. Også i udlandet.

Autoriseret værksted:
God service og tryghed er ikke de eneste fordele hos Volkswagen ErhvervsCenter. Hos os møder du altid specialuddannede fagfolk, der kender teknologien i din Volkswagen, og som hurtigt og effektivt får din bil ud på vejen igen.

Fleksible åbningstider:
Vi byder dig velkommen, når det passer dig. Driften af din forretning skal ikke være afhængig af besværlige åbningstider.

Nyhedsbrev

Vil du gerne holdes opdateret med den nyeste information fra Volkswagen Erhvervsbiler, så tilmeld dig Volkswagens Erhvervsbilers nyhedsbrevOpens an external link

 

Prøvetur

I vores erhvervsbiler er du klar til tusindvis af kilometers arbejde på vejen. Men du behøver kun en kort tur for at blive overbevist. Book prøveturOpens an external link

Cases

Vi ved, at markedets dyreste varevogn er én, der holder stille. At det handler om din forretning, før det handler om vores biler. Hos Volkswagen ErhvervsCenter sætter vi en ære i at få dig hurtigt op på liften og ud på vejen.

Volkswagen Erhvervsbiler Van Journal

En rejse til polarcirklen med Amarok. Verdenspremieren på Multivan 6.1. Et roadtrip med California gennem Californien. I Van Journal finder du en masse spændende historier, udtalelser og nyheder om Volkswagen Erhvervsbiler verdenen. For kunder, fans og alle dem, som ønsker at blive det.