Et billede af en ID. 7

ID.7

Hvis du vil være blandt de første til at høre mere, når vi har mere information om ID.7, kan du holde dig opdateret via vores nyhedsbrev.

Hvis du vil være blandt de første til at høre mere, når vi har mere information om ID.7, kan du holde dig opdateret via vores nyhedsbrev.

Volkswagens nye elektriske flagskib: ID.7

ID.7 er den nyeste model i rækken af elektriske Volkswagen ID.-modeller. Allerede i slutningen af 2023 forventes de første ID.7 at være kørende på de danske veje. Med den nye ID.7 udvides Volkswagens udvalg af elektriske modeller til de øverste segmenter. Sedanen vil byde på teknologi og kvalitet i topklasse.

"Målet er klart: At levere passende biler til vores kunder i hvert enkelt segment"
- Thomas Schäfer, administrerende direktør i Volkswagen Personbiler.

ID.7 bliver stor, effektiv, intelligent og selvsagt komplet elektrisk. Med andre ord - et perfekt tilskud til ID.-familien og et Volkswagen-ikon for fremtiden.

--:--

Højdepunkter i ID.7

Et billede af en ID.7 bagfra
5 meter lang elektrisk luksusbil
Op til 700 km rækkevidde (WLTP)
297 cm lang akselafstand sikrer imponerende rummelighed
15" touchskærm med intuitiv betjening
Head-up-display bliver standard i ID.7
Intelligent klimaanlæg sætter nye standarder

Størrelse og design

Volkswagen ID.7 bliver en rummelig familiebil på størrelse med den populære Passat. Hvad angår stil, viderefører ID.7 det velkendte design-DNA fra den elektriske ID.-familie. Sedanens karakteristiske egenskaber omfatter den aerodynamiske frontsektion og den lange buede taglinje, der både er med til at reducere strømforbruget og øge rækkevidden. Luftindtag integreret i hver side af frontkofangeren dirigerer luftstrømmen ned langs siderne af bilen og bagud. De danner derfor et lufttæppe, der dæmper luftstrømmens flow hen langs siderne af bilen. Taglinjen løber helt ned til bagklappens kant og bidrager til den meget lave vindmodstandskoefficient på ID.7, der giver bilen en rækkevidde op til omkring 700 km (WLTP).

Som alle andre modeller i ID.-familien, er ID.7 også baseret på Volkswagen-koncernens MEB-platform, der er udviklet specifikt til elbiler. Nogle af fordelene ved denne platform er korte udhæng for og bag og en lang akselafstand (2,97 meter), der giver optimale forudsætninger for at skabe et rummeligt interiør og en luksuriøs køreoplevelse i ID.7.

Et billede af en ID. 7 fra siden

Teknologi og innovationer i den nye ID.7

Den nye ID.7 imponerer også indvendigt. Bilen vil blandt andet som standard være udstyret med en infotainmentskærm på 15" og head-up-display med nye funktioner.

Volkswagen tager også teknologien et par hak videre i bilen. Det nye klimakoncept med intelligente ventilationsdyser byder eksempelvis på en række funktioner, der optimerer klima- og kørekomfort. For eksempel kan ID.7 registrere, at føreren nærmer sig bilen med nøglen, og vil allerede, før føreren sætter sig ind i bilen, påbegynde nedkøling af kabinen på varme sommerdage eller opvarmning af kabinen på kolde dage.

Nydesignede "Smart Air Vents" styrer luftstrømmen, og luftspjældene bevæger sig dynamisk for at fordele luften over store områder i kabinen så hurtigt som muligt. Er der passagerer i bilen, kan luften ledes direkte til kroppen eller ventilere kabinen indirekte. Disse funktioner er til enhver tid synlige på det nye infotainmentsystems touchskærm og kan aktiveres og gemmes individuelt for hver bruger. Særlige anmodninger kan aktiveres ved hjælp af stemmekommandoer.

Infotainment -og klima system i en ID. 7

Hold dig opdateret om ID.7

Hold dig opdateret med seneste nyt om ID.7 og vores øvrige modeller.

Måske dette også vil interessere dig?