En kørende Volkswagen ID. Buzz
En kørende Volkswagen ID. Buzz
En kørende Volkswagen ID. Buzz

ID. Buzz
Mobilitet reloaded

1.
Konceptbil

Hej fremtiden. Hej ID. Buzz

Folkevognsrugbrødet. Det har begejstret mennesker over hele verden i over 70 år. Nu fører Volkswagen Erhvervsbiler denne fascination ind i tidsalderen for elektrisk mobilitet. Med konceptbilen ID. Buzz – en hyldest til det legendariske Rugbrød, men komplet nyudviklet og fremtidsorienteret. Fuldt opkoblet. Intuitiv. Med en ny definition af komfort og smart anvendelighed i dagligdagen. For maksimal frihed. ID. Buzz er mere end bare en bil med elmotor. Den er skabt til alle dem, der ønsker at starte en ny æra inden for mobilitet sammen med os.

--:--

Ikke bare smukt, men også smart: designet af ID. Buzz

En reference til det første Rugbrød – og samtidig komplet selvstændigt. Designet af ID. Buzz er meget mere end bare det første blik. Smarte features, sensorer og touch-flader i stedet for greb og knapper, et designkoncept med fokus på den maksimale pladsfornemmelse: Det og meget mere kan opleves i ID. Buzz.

Intelligente LED-forlygter

Intelligente LED-”øjne”, der kommunikerer interaktivt med dig og de andre trafikanter. De kigger i den ønskede retning, når du skal dreje, registrerer fodgængere og cyklister i vejsiden og gør diskret opmærksom på sig selv med lyssignaler.

Sensorer: Se, uden at blive set

Lige så iøjnefaldende designet af ID. Buzz er, lige så diskret er dens sensorer integreret i det nye design. De registrerer omgivelserne i og uden for bilen for at gøre køreturen så behagelig og underholdende som muligt for dig. Og de er endda allerede forberedt til autonom kørsel.

Fleksibilitet på et helt nyt niveau

Katalysator? Brændstoftank? Det har ID. Buzz ikke brug for. Og det betyder mere plads til dig. Og den udnyttes maksimalt i ID. Buzz. Udvendigt er cw-værdien optimeret, mens den byder på masser af plads i kabinen. Og den tillader dig næsten alle friheder takket være den fleksible konfiguration.

Ikke bare praktisk, men begejstrende

ID. Buzz kommer med en ny definition af, hvad en bil kan være i dag. Uanset om den skal være et mobilt hjem eller en gennemtænkt varebil: Den ved, hvordan den hjælper dig bedst muligt på alle køreture og bringer dig afslappet frem til destinationen.