2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Touran. Familie er et hårdt arbejde. Nyd det.

Touran imponerer med sit høje niveau af fleksibilitet, masser af plads og godt udsyn. Men det er ikke kun interiørkonceptet, der forbløffer med sin alsidighed. Rent teknisk har bilen også en række forskellige førerassistentsystemer og sikkerhedsfeatures. Derfor vil familier ikke blot føle sig særligt komfortable i Touran, men også særligt sikre.

Udstyr og design.

Alle Volkswagens biler er kendetegnet ved udstyr af høj kvalitet og et klart designsprog. En række individualiseringsmuligheder giver dig også mulighed for at skabe din egen personlige Touran. Du vil blive forbløffet over, hvor mange valgmuligheder du har.

 • Operaen eller supermarkedet: din Touran kan vise sig overalt.

  Hvad enten du skal i operaen i dit fine tøj, eller om du skal på din ugentlige indkøbstur med familien: Din Touran er et multitalent med et selvsikkert look. Dens alsidighed og moderne stil giver markant mere plads, selv om de udvendige dimensioner er kompakte. Din Touran vil være et hit, uanset hvor den kommer frem.

  Læs mere
 • Lige så fleksibel som dig selv: kabinen i Touran.

  Den kan ikke være forberedt på alt hver dag. Men det kan din Touran. Den giver dig mulighed for at klare hverdagens udfordringer med masser af plads og fleksibilitet.

  Læs mere
 • Noget godt for øjet: udbuddet af fælge til Touran

  Du bestemmer hvilke fælge, der klæder din Touran bedst: Udbuddet af fælge har noget for enhver smag – fra sportsligt til elegant.

  Læs mere
 • LED-forlygter giver din Touran endnu mere karisma.

  Fordelene vil være indlysende for dig: Du kan vælge mellem forskellige sportslige forlygter til din Touran, så dit udsyn altid er optimalt.

  Læs mere
 • Nyd et helt særligt lys.

  En flot udsigt for familien: Panoramavippe-/-skydetaget (ekstraudstyr) giver frit udsyn til himlen og solskin og frisk luft i kabinen.

  Læs mere
 • I Touran har du også forsæder bagi.

  Har du nogensinde undret dig over, at VIP’er altid sidder bagi? I Touran er der en enkel forklaring: Den byder på en unik siddekomfort på bagsæderne. Dine kære kan føle sig som VIP’er hver eneste dag.

  Læs mere
 • Du kan kræve en høj standard fra dit bagagerum. Og en lang. Og en bred.

  Din Touran passer perfekt til dit familieliv, fordi dit familieliv passer perfekt i din Touran. Det generøse bagagerum i Touran har masser af plads til alle dine planer.

  Læs mere
 • Ingen hænder fri, men stadig med styr på tingene? Det er muligt med Easy Open-funktionen.

  Sesam luk dig op er nu ensbetydende med Easy Open. Du har styr på det hele med en enkelt sparkebevægelse: Med Easy Open-funktionen (Standard udstyr på Highline) behøver du ikke at have hænderne fri for at åbne bagagerummet.

  Læs mere
 • Enkelthed på en smart måde. Ganske enkelt genialt. Det fleksible interiør i din Touran.

  Uanset hvad dine planer er, kan du stole på din Touran. Hvis noget ikke lige kan være der, så kan bilen tilpasses: Sænk hovedstøtterne, klap sæderne ned, og du har skabt plads til nye opgaver.

  Læs mere

Infotainment

Uanset om du ønsker at foretage et telefonopkald, mens du kører, at få aktuelle trafikinformationer, at komme frem til din destination ved hjælp af navigationssystemet, eller bare ønsker at lytte til din egen musik – din Touran byder på mange muligheder for at bruge den moderne teknologi på en nem og ukompliceret måde.

Assistentsystemer

De intelligente førerassistentsystemer i din Touran giver mere kørekomfort og kan hjælpe dig med at håndtere kritiske situationer på bedste vis eller endda med helt at undgå dem. Selv om du kun sjældent bemærker disse teknologier, så er det en god følelse at vide, at de er der.

Effektivitet

Den moderne motorteknologi i din Touran er kendetegnet ved økonomi, stort drejningsmoment og en høj ydelse. Det passer perfekt til dig, hvis du godt kan lide at køre og kører meget, men stadig gerne vil holde forbruget nede.

Komfort

Føl dig veltilpas i din Touran. Dens omfattende standardudstyr, de ukomplicerede køreegenskaber og masser af komfortable ekstraudstyrsdetaljer sikrer, at du kan nyde hver eneste dag på en meget afslappet måde.

 • Dine børn kan sidde komfortabelt.

  Dine børn kan sidde komfortabelt.

  Du kan bestille Touran med op til to integrerede børnesæder. Derfor har vi også tænkt på komforten for de små passagerer.

  Læs mere
 • Du er fleksibel, og dine passagerer er afslappede.

  Du er fleksibel, og dine passagerer er afslappede.

  Familie, venner og kollegaer: med op til syv sæder er der plads til alle. Takket være Easy Entry er siddepladserne på tredje sæderække også komfortable.

  Læs mere
 • Skab det perfekte klima til din køretur.

  Skab det perfekte klima til din køretur.

  For varmt, for koldt eller et sted midt imellem? Det er ikke altid så ligetil at finde den rette temperatur, især når der er flere personer i bilen. Det trezoners airconditionanlæg Pure Air Climatronic (ekstraudstyr på Trendline) gør, at man godt kan lægge argumenterne på hylden.

  Læs mere
 • Når du gerne vil forkæle ryggen.

  Når du gerne vil forkæle ryggen.

  ergoActive-sæderne (ekstraudstyr) med sædevarme har integreret massagefunktion, som øger siddekomforten. Både fører- og passagersædet kan på komfortabel vis indstilles til din kropsstørrelse, så belastningen af din ryg minimeres.

  Læs mere

R-line

Kan familiebiler ikke have et sportslige udseende? Det kan din Touran. Med R-Line-udstyr opfylder den både familiens behov, og så ser den samtidig særdeles sportslig ud.

 • R-line kombi pakke.

  Din Touran R-line får et sportsligt løft både indvendigt og udvendigt. De sølvfarvede anodiserede tagrælinger kombinerer design og funktion. Det atletiske look fortsætter indvendigt, hvor du bliver mødt af sportslige detaljer som f.eks. iøjnefaldende panellister i aluminium med R-line logo.

 • Sportslig udstråling.

  De 18" Marseille letmetal fuldender på perfekt vis Touran R-lines sportslige udstråling.

 • Forlygter der giver din Touran endnu mere karisma.

  LED forlygter giver med den større lyskraft en bedre oplysning af kørebanen i forhold til konventionelle halogenforlygter.

 • Vælg din egen personlige kørestil.

  Køreprofil indstillingen gør det muligt at vælge forskellige indstillinger til bilen: Comfort, Normal, Sport, Eco og individual.

 • Gør din Touran endnu mere sportslig.

  Sportsundervognen som sænker bilen ca. 15 mm. giver ikke kun et mere atletisk udseende, men også en mere sportslig kontakt til vejen.

 • Få hjælp til parkeringen.

  Akustiske og optiske advarselssignaler i tilfælde af forhindringer for og bag bilen.