Pris fra
1.281.495kr.
Hestekræfter
286 - 340hk.
Effektivitetsklasse
D - F
CO2-udslip
212 - 253g/km
Tophastighed
250km/t
Længde
4.878mm.
Bagagerumsvolumen
810 – 1.800l.
Anhængervægt uden/med bremser
Op til 750 / 3.500 kg.

Kører sine egne veje og viser vej i cockpittet

Touareg er et frisk pust på vejene. Og i terrænet uden for de asfalterede områder. Med innovativt ekstraudstyr som den elektromekaniske krængningsstabilisering, LED-Matrix-forlygter eller Innovision Cockpit perfektioneres din afvekslende køreoplevelse i denne SUV.

Finjusterede køreoplevelser med tre innovative highlights:

VW Touareg – Innovision Cockpit

Innovision Cockpit

Bilens universelle kommandocentral

 

Aktiv krængningsstabilisering (ekstraudstyr)

Giver præcis styring og stabil kørsel i sving

 

IQ.LIGHT – LED-Matrix-forlygter (ekstraudstyr)

Dynamisk lys, der ikke blænder

VW Touareg – grafisk fremstilling af elektromekanisk aktiv krængningsstabilisering
Touareg – LED-Matrix-forlygte

Innovision

Bilens kommandocentral

Det digitale kombiinstrument udgør sammen med infotainmentsystemets skærm en buet glasflade: Innovision Cockpit (ekstraudstyr).

  • Betjenes via berøring, håndbevægelser eller tale
  • Viser funktioner som grafik eller animation
  • Startskærmen kan tilpasses individuelt
  • Udvalgte visninger kan forstørres
  • Navigationssystem og infotainmentsystem kan betjenes via smartphone eller tabletKøreoplevelse

Mere adræt styring, mere bekvem manøvrering

I forbindelse med firehjulsstyring (ekstraudstyr) drejer baghjulene ved hastigheder op til 37 km/t i modsat retning af forhjulene. Vendediameteren bliver reduceret med mere end en meter. Ved højere fart drejer baghjulene synkront med forhjulene. Touareg kører mere adræt og ved vognbaneskift mere stabilt.

*Kun i forbindelse med luftaffjedring (ekstraudstyr)

Design

Dynamisk lys, der ikke blænder

Uanset om du kører i byen, på landevejen om aftenen eller på motorvejen i dårligt vejr: IQ.LIGHT – LED-Matrix-forlygter tilpasser LED-diodernes lysintensitet og -vidde til de skiftende trafiksituationer. Med Dynamic Light Assist undgår du at blænde andre trafikanter, også mens fjernlyset er tændt. Vejen bliver bedre oplyst, og generende refleksioner fra vejskilte begrænses. Og din Touareg bevarer bogstaveligt talt sin helt særlige udstråling.

Touareg eHybrid - kraftfuld kombination af benzin og el

Den eksklusive Touareg kan også fås som plug-in-hybrid under navnet Touareg eHybrid. Touareg eHybrid har en turbobenzinmotor (TSI) kombineret med en el-motor, som gør at den kan køre på enten el, brændstof eller hybrid-mode hvor bilen automatisk kombinerer brændstof- og elmotor. Hvis batteriet løber tør for strøm, vil bilen automatisk skifte til benzinmotoren, så du trygt kan fortsætte turen mod din destination. Batteriet i Touareg eHybrid skal oplades ved en ladestander.

Byg din Touareg

Book en prøvetur

Vil du komme endnu tættere på din ønskede Volkswagen? Så book en prøvetur via formularen nedenfor. Ved at booke en prøvetur får du lov til at komme helt tæt på og køre i netop den Volkswagen, som du er interesseret i.

Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen. Bestil en prøvekørsel og aftal, hvornår du skal prøvekøre din ønskede Volkswagen.