2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
image

Den nye Touareg.

En ny generations SUV

Med sit selvbevidst retlinjede design lægger den nye Touareg en enestående fremtoning for dagen. Tekniske højdepunkter, der fås som ekstraudstyr, fx den elektromekaniske krængningsstabilisering, IQ. Light – LED-matrix-forlygter og Innovision Cockpit, giver mere komfort, større køreoplevelser og begejstring på et helt nyt niveau.

Udstyrslinjer

Hvad er du til: køligt high-tech-look, varme farvetoner af træ og læder eller sporty detaljer? Uanset hvad du vælger, kan du bevise din stil med de luksuriøse udstyrslinjer Elegance, Atmosphere og R-Line.

Design

Touareg sætter nye standarder med sit udtryksfulde og fremtidsorienterede design. Indvendigt imponerer den med en lang række individualiseringsmuligheder.

 • Panoramaskyde-/vippetag med panoramatag bagest

  Frit udsyn til eventyr.

  Panoramaskyde-/vippetaget med panoramatag bagest (ekstraudstyr) giver en imponerende pladsfornemmelse og behageligt lys i din Touaregs kabine. Du får frisk luft, frit udsyn til himlen og følelsen af grænseløs frihed blot ved et tryk på en knap.

  Læs mere
 • Fælge

  Fælge, der forfører. Design, der bevæger.

  Touareg har fælge for enhver smag: fra dynamisk sportslige til stilfuldt elegante – fælgene supplerer perfekt din Touaregs udvendige design og bidrager til en imponerende fremtoning.

  Læs mere
 • Dekorindlæg

  Hvilke type dekorindlæg er du til?

  Atmosfæren i din Touaregs kabine præges i høj grad af dekorindlæggene. Efter ønske kan du vælge mellem forskellige udstyrslinjer, der gør din bils kabine endnu mere individuel og personlig.

  Læs mere

Innovision

Innovision Cockpit er et af Touaregs højdepunkter. Den brede, buede skærm med knivskarpt billede holder føreren perfekt informeret og giver et intuitivt betjeningskoncept.

Komfort.

Forvent komfort på højt niveau. I Touareg sidder du højt hævet over vejen og kan glæde dig over masser af plads, praktisk udstyr og innovativ teknik, der giver anvendelighed i dagligdagen.

 • Hjælpelukning af døre

  Det er slut med at smække døren i.

  I trange parkeringsbåse kan du ikke altid få nok kraft på til at lukke bildøren helt. Med hjælpelukning af døre (ekstraudstyr) kræver det ikke længere stor kraft, for dørene trækkes automatisk i og lukkes, hvis de står på klem.

  Læs mere
 • Airconditionanlæg Air Care Climatronic

  Fordi alle har forskellige temperaturbehov.

  Hvilken temperatur synes du, er behagelig? Med det standardmonterede airconditionanlæg Air Care Climatronic med allergenfilter kan fører og forsædepassager foretage indstillinger uafhængigt af hinanden. Det 4-zoners Climatronic (ekstraudstyr) tager også hensyn til forskellige behov for passagererne på bagsædet.

  Læs mere
 • Easy Open/Easy Close

  Åbner helt nye muligheder.

  Ingen ledige hænder? Easy Open-funktionen (ekstraudstyr) giver dig mulighed for at åbne bagklappen, uden at du behøver smide alt, hvad du har i hænderne. Og takket være Easy Close skal du bare trykke på en knap for at lukke bagklappen.

  Læs mere

Assistentsystemer

Touareg imponerer også med sin teknik. Den forkæler med innovative førerassistentsystemer, hvoraf mange nu for første gang fås i en Volkswagen.

 • Køassistent

  Aflastning i forbindelse med køkørsel.

  Køassistenten kan inden for systemets begrænsninger aflaste føreren ved køkørsel og dermed forebygge køuheld.

  Læs mere
 • Predictive ACC

  Du kører bedst med afstand.

  Så afgjort et af de mest nyttige førerassistentsystemer: Den automatiske afstandsregulering ACC med forudseende hastighedsregulering. Du vælger en maksimal tilladt hastighed, og systemet hjælper dig (inden for systemets begrænsninger) med ikke at overskride den. Desuden opretholdes inden for systemets begrænsninger automatisk en minimumsafstand til forankørende.

  Læs mere
 • "Park Assist"

  Nu kan du parkere med situationsfornemmelse.

  Park Assist manøvrerer dig på afslappet vis ind i den ønskede parkeringsbås. Du skal blot give gas og betjene koblings- og bremsepedalen – resten klarer systemet inden for dets grænser.

  Læs mere
 • Vejkrydsassistenten Front Cross Traffic Assist

  Fordi du ikke kan se om hjørner.

  Uoverskuelige udkørsler og kryds tvinger føreren til langsomt at prøve sig frem. Ved hjælp af radarteknik kan vejkrydsassistenten Front Cross Traffic Assist inden for systemets begrænsninger så at sige hjælpe dig med at se om hjørner. Dermed kan systemet hjælpe dig med at opdage krydsende biler og fodgængere i god tid.

  Læs mere

Køreoplevelse

Uanset om du vil køre sportsligt eller i terræn, giver de nye teknologier i Touareg usædvanlige køreegenskaber.

 • Firehjulsstyring

  På én gang mere stabilitet og adræthed takket være firehjulsstyring.

  Hvis der ikke bare styres med forhjulene, men også med baghjulene, opnås en mindre vendediameter. Denne teknik, der gør bilen meget smidig og øger styrestabiliteten, fås nu efter ønske også til Touareg.

  Læs mere
 • Luftaffjedring

  Altid i den rette højde.

  For at der ikke bliver lagt en dæmper på din køreglæde, kan du som ekstraudstyr udstyre Touareg med en komfortabel luftaffjedring. Den tilpasser karrosseriets højde til det pågældende terræn.

  Læs mere
 • Offroadpakke

  Kom frem i al slags terræn.

  Med offroadpakken (ekstraudstyr) er din Touareg også klar til krævende brug i terræn: fra stenslagsbeskyttelse til udvidet køreprofilvalg så du kan begå dig på alle underlag.

  Læs mere

Infotainment.

Der er optimal forbindelse i den nye Touareg. Nyd din favoritunderholdning – efter ønske med fremragende surroundsound. Radio, navigation og bilfunktioner kan delvist betjenes med bevægelser.

 • Always on

  Altid godt kørende.

  I Touareg er du online. Et fast integreret eSIM-kort sikrer din adgang til internettet – og dermed til en verden af mobile onlinetjenester fra Car-Net. Så er du opdateret og underholdt – nonstop.

  Læs mere
 • Navigationssystemer

  Så komfortabel kan navigation være.

  Det standardmonterede navigationssystem Discover Pro med en stor, glasbeklædt touchscreen opfylder så godt som alle ønsker. Desuden fås Touareg som ekstraudstyr med Discover Premium, der sammen med Digital Cockpit, et buet, førerorienteret display og et nyt, intuitivt betjeningskoncept gør cockpittet digitalt hele vejen rundt.

  Læs mere
 • Car-Net

  Car-Nets opkoblede verden ligger for dine fødder.

  Mobile onlinetjenester i bilen vil snart være lige så uundværlige for dig, som din smartphone. Den digitale opkobling giver bedre navigation og kommunikation, hjælper med aktuelle informationer, sparer tid og sørger ved behov for hurtig hjælp.

  Læs mere
 • Telefoni

  Letter kommunikationen for dig.

  Slut med kabelrod i bilen. Telefoninterfacet Comfort har effektiv modtagelse og mulighed for induktiv opladning af smartphones.

  Læs mere
 • Dynaudio

  Opdag en helt ny verden af lyd, når du er på farten.

  Touareg klarer selv de højeste toner. Men også afgrundsdyb bas. Efter ønske får du fantastisk 7.1 Dolby-surroundsound fra Dynaudio, med 14 højttalere, der er afstemt nøje efter din bils kabine.

  Læs mere
 • App-Connect og Media Control

  Du kan også få apps til din Touareg.

  I Touareg kan du takket være App-Connect forbinde din smartphone med infotainmentsystemet og bruge mange apps under kørslen. Volkswagen Media Control giver passagererne mulighed for at vælge musik via deres mobilenheder.

  Læs mere