2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
T-Roc Sport / T-Roc Style

T-Roc.

NY KAMPAGNEMODEL

T-Roc er klar til at imponere.

Nyd det udtryksfuldt design og de talrige individualiseringsmuligheder og førsteklasses forarbejdning ned til mindste detalje: T-Roc ved, hvordan man imponerer.

Giv et varigt indtryk.

Er du på udkig efter en bil med en selvstændig karakter? Med T-Roc kører du i en moderne crossover, der overbeviser med sit selvbevidste design.

 • Tofarvet lakering

  Skil dig ud fra mængden.

  Fordi ensformighed bare ikke passer til den. Med den tofarvede lakering på T-Roc Style beviser den sin stilsikkerhed. Til T-Roc Sport kan du vælge mellem farverne sort og Flash Rød som ekstraudstyr.

  Læs mere
 • Karakter

  Vis, hvem du er.

  Er du på udkig efter en bil med en selvstændig karakter? Med T-Roc kører du i en moderne crossover, der imponerer med sit selvsikre design.

  Læs mere
 • Lys

  Sådan vil du gerne ses.

  Dag og nat: T-Rocs lyskoncept overbeviser med sit selvstændige design med dagskørelys, der er markant integreret i stødfangerne.

  Læs mere

Den passer til din livsstil.

Med et komfortabelt og rummeligt design tilbyder T-Roc dig meget plads til at udleve din personlighed. Til dette bidrager også de progressive designelementer – og adskillige individualiseringsmuligheder.

 • Individuelt design

  Lige så individuel som dig selv.

  Præcis som du ønsker det: Design interiøret i T-Roc Style efter dine egne ønsker og giv bilen et personligt præg med farvede detaljer.

  Læs mere
 • Cockpit

  I cockpittet har du godt greb om det hele.

  Velkommen i cockpittet! Her er alt indrettet til at gøre alle dine køreture behagelige. Og med multifunktionsrattet som ekstraudstyr kan du betjene mange funktioner uden at fjerne hænderne fra rattet.

  Læs mere
 • Plads

  Hæv dig over det hele.

  Den, der ikke vil stille sig tilfreds med det almindelige, ønsker sig som oftest også mere plads. Det kan du få! På trods af kompakte mål byder T-Roc på masser af plads til passagerer og bagage. Den behageligt forhøjede siddeposition er et yderligere plus.

  Læs mere
 • Komfort

  Nyd komforten.

  Stig ind, og føl dig godt tilpas. I T-Roc venter komfortable sæder, og hvis du ønsker det, førsteklasses læderinteriør med farvedetaljer og et panoramaskydetag, der får dine passagerer til at spærre øjnene op.

  Læs mere

Undgå unødig stress.

Også selv om du er vant til selv at tage fat: T-Roc kan aflaste dig i mange situationer. I bedste fald hjælper dens assistentsystemer dig endda med at undgå ulykker.

 • Afslappet kørsel

  T-Roc klarer det for dig.

  Ikke kun i kritiske situationer vil du være glad for assistentsystemer som det standardmonterede „Lane Assist“ og adaptiv fart pilot som også er standard. Skal turen være endnu mere afslappet, så kan det gøres med ekstraudstyret køassistent samt „Emergency Assist“, der fås efter ønske. For også i hverdagen gør de kørslen endnu mere komfortabel.

  Læs mere
 • Front Assist med citynødbremsefunktion

  Du kan være helt afslappet, selv om trafikken er tæt.

  Ønsker du dig også ind imellem en assistent, der holder øje med den forankørende trafik for dig? Med det standardmonterede områdeovervågningssystem „Front Assist“ med citynødbremsefunktion og fodgængerregistrering kører du mere afslappet.

  Læs mere
 • Park Assist og parkeringshjælp

  Erobrer vejen. Og den ledige parkeringsplads.

  Parkering kan sætte tålmodigheden på prøve. Så er det godt, at parkeringsassistenterne (ekstraudstyr) i T-Roc er ved din side, allerede mens du leder efter en parkeringsplads, og dermed gør parkering meget lettere.

  Læs mere
 • Blind Spot-sensor med udkørselsassistent

  Sådan hjælper din T-Roc ved vognbaneskift og udkørsel fra parkeringsbåse.

  ”Blind Spot”-sensoren (ekstraudstyr) med udkørselsassistent advarer dig under kørslen inden for de systemmæssige grænser mod køretøjer i den blinde vinkel. Når du kører baglæns ud fra en parkeringsbås, overvåger den områderne ved siden af og bag din bil.

  Læs mere

Få mere ud af hver eneste køretur.

Udnyt tiden i din T-Roc. Moderne infotainment i T-Roc holder dig opdateret, giver dig mulighed for at foretage telefonopkald via håndfri betjening eller afspiller dine yndlingssange og guider dig frem til destinationen. Og hvis du ønsker det, så hører det endda på, hvad du siger takket være stemmebetjeningen.

 • Opkoblingsmuligheder

  Kør ikke længere uden internet.

  Internettet kan være meget nyttigt – også i din T-Roc. Onlinetjenesterne Car-Net „Guide & Inform“, Car-Net App-Connect og Car-Net „Security & Service“, der fås som ekstraudstyr, tilbyder mange funktioner, der gør livet lettere for dig i hverdagen og i usædvanlige situationer.

  Læs mere
 • Active Info Display

  Du ser præcis de informationer, du ønsker at se.

  Analog hører fortiden til. Som tilvalg kan du bytte den klassiske nålevisning ud med et display i høj opløsning. Det innovative, moderne kombiinstrument Active Info Display kan give dig informationer, der går langt videre end hastighed og tankmåler.

  Læs mere
 • Radio og Navigation

  Du holder kursen, mens underholdningen er i top.

  Det er dig, der bestemmer programmet i din T-Roc. Til det formål kan du vælge mellem to radioer med passende højttalere, betjeningsvenlig teknik og mange tilslutningsmuligheder. Eller beslut dig for navigationssystemet „Discover Media“, der heller ikke lader noget tilbage at ønske.

  Læs mere
 • Soundsystemet beats

  Har du brug for bas?

  Skru op - dit helt egen vejfest venter! Hvis du ønsker det, kan et anlæg fra lydspecialisterne hos Beats Electronics sørge for den rigtige bas i din T-Roc. For de beviser ikke kun med hovedtelefonmærket beats by Dr. Dre, hvor godt musik kan lyde.

  Læs mere
 • Komforttelefoni

  Bliv ved med at være koblet godt op.

  Med telefoninterfacet ”Comfort” (ekstraudstyr) med induktiv ladefunktion lades din mobiltelefon op trådløst. Med en induktiv forbindelse til antennen har den en førsteklasses samtalekvalitet. Så kan du tale komfortabelt og håndfrit, mens du kører.

  Læs mere

Lige så effektiv og fleksibel som dig selv.

Du forventer præstationer – især fra din bil. Derfor fås T-Roc med 4MOTION som ekstraudstyr for godt vejgreb på stort set ethvert underlag, en sportsundervogn for optimerede køreegenskaber og den adaptive undervognsregulering DCC.

 • Præstationer

  Fordi du sætter pris på, når energi anvendes effektivt.

  Med T-Roc ligger kedsomhed dig fjernt. Det viser også dens kraftfulde motorprogram. Her går den ambitiøst til værks – også hvad angår brændstoføkonomi.

  Læs mere
 • Undervogn

  Oplev den mest sportslige forbindelse mellem bilen og vejbanen.

  Sportsundervognen og det progressive styretøj forbedrer køredynamikken, når du gerne vil køre sportsligt. Begge dele er en del af DK sportpakken.

  Læs mere
 • 4MOTION Active Control

  Også suveræn ved udfordrende vejforhold.

  Oplev noget nyt! I forbindelse med 4MOTION-firehjulstrækket i T-Roc (ekstraudstyr) hjælper 4MOTION Active Control dig også og tilbyder dig præcist tilpassede indstillinger til forskellige typer terræn. Derudover kan du i onroad-indstillingen vælge mellem fem profiler via køreprofilvalget.

  Læs mere