• Pris fra334.995 kr.
  • Hestekræfter110 - 190 hk.
  • EffektivitetsklasseA+ - B
  • CO2-udslip128 - 177 g/km
  • Tophastighed 218 km/t
  • Længde4.236 mm.
  • Bagagerumsvolumen445 - 1.290 l.

Imponerende selvsikker

T-Roc har en selvsikker fremtoning og understreger sin stærke personlighed med et skærpet udvendigt design, et nyt niveau af kvalitet og design i kabinen og de opgraderede tekniske features.

Gå på udkig blandt vores lagermodeller og find præcis den T-Roc, der passer til dig og dine ønsker. Når du vælger en bil fra listen af vores lagermodeller, slipper du for ventetiden, da alle lagermodeller kan leveres inden for kort tid. Og så skal du ikke lade dig begrænse af, hvor i landet din ønskede bil er placeret. De fleste af vores lagermodeller kan nemlig udleveres hos en valgfri Volkswagen forhandler. Så bliver det ikke meget lettere at blive godt kørende!

T-Roc Plus: Mere udstyr uden merpris

Når du vælger en T-Roc Plus, får du mere udstyr - uden merpris. Du får nemlig en DK-pakke med uden merpris. Det er blot endnu en god grund til, at T-Roc måske er det rette valg for dig. I T-Roc Plus får du:

T-Roc Life Plus - værdi kr. 10.695,-
Pakken indeholder: Bakkamera, Multifunktionslæderrat med varme, Forsæder med lændestøtte og Passagersæderyg med klapfunktion.

T-Roc Style Plus og T-Roc R-Line Plus - værdi kr. 20.795,-
Pakken indeholder: Nøglefri betjening, El-bagklap med Easy Open/Close, Bakkamera og Multifunktionslæderrat med varme.

VW T-Roc ses inden i med fokus på Digital Cockpit, rat og forsæderne.

Styrke kommer indefra

Stilsikkert på farten. Med en kabine på et højt niveau.

En grå VW T-Roc R-Line kører dynamisk gennem et vejkryds, set fra siden.

En stærk karakter med nye facetter

En klar kant: En SUV viser sin karakter.

Hvid VW T-Roc kører på en vej mod en tunnel med andre biler på kørebanerne

Din nyttige rejseledsager

Du kan holde kursen bedre. Med Travel Assist.

--:--

Eksteriør & interiør

Stilfulde elementer i tidløst sort

Du kan understrege den sportslige og udtryksfulde fremtoning på T-Roc med udstyrshighlights, som giver bilens ydre endnu mere udtryk og kabinen en endnu mere eksklusiv atmosfære. Hvad siger du for eksempel til sorte sidespejlhuse, mærkater i kulfiberlook på C-stolpen og 18” letmetalfælge ”Grange Hill” i sort? Dette og meget mere får du med designpakken ”Black Style”. 

Opkoblingsmuligheder & infotainment

Det vigtigste i synsfeltet: kørebanen

Det standardmonterede Digital Cockpit sammenfatter de for dig relevante informationer i T-Roc på et 8” (20,3 cm) stort farvedisplay med flotte grafikker. På den måde har du under kørslen komfortabel adgang til funktioner som audio, telefoni eller assistentsystemer via kombiinstrumentet, som kan betjenes med multifunktionsrattet. Som ekstraudstyr kan du også udstyre din T-Roc med Digital Cockpit Pro*. Med et 10,25” (26,04 cm) stort display med høj opløsning får du en lang række muligheder for individuel konfiguration og ekstra visninger som eksempelvis visning af navigationskortet direkte bag rattet.

*Standardudstyr fra T-Roc Style.

IQ.DRIVE & teknologi

IQ.DRIVE – vores assistentsystemer

IQ.DRIVE – vores assistentsystemer

En mand læner sig op ad bagenden på en grå T-Roc, der holder parkeret i vejsiden.

T-Roc er som standard udstyret med vognbaneassistenten ”Lane Assist”. En anden del af standardudstyret er nødbremseassistenten "Front Assist". Som ekstraudstyr fås en række andre assistentsystemer til T-Roc – herunder fx IQ.DRIVE ”Travel Assist”.

Endnu et highlight: intelligent lys

Allerede ved første øjekast ser man et af de vaskeægte højdepunkter, der fås som ekstraudstyr til T-Roc: de innovative IQ.LIGHT – LED-Matrix-forlygter. Matrix-teknologien giver mulighed for at køre permanent med fjernlys uden at blænde andre trafikanter. Det, der gør indtryk på fronten, må naturligvis ikke mangle på bagenden: Pakken omfatter LED-baglygter (ekstraudstyr) med animeret stoplys og integreret dynamisk blinklys, som viser retningen med en flydende lysbevægelse. 

Byg din T-Roc

Foretrækker du et åbent tag?

T-Roc Cabriolet har en selvsikker fremtoning og understreger sin stærke personlighed med et skærpet udvendigt design, et nyt niveau af kvalitet og design i kabinen og de opgraderede tekniske features.

Dette vil måske også interessere dig.