The new high-performance VW R T-Roc R driving along the road

Den nye T‑Roc R

Tilmeld dig nyhedsbrevet og bliv opdateret med den nyeste information omkring den nye T-Roc R.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og bliv opdateret med den nyeste information omkring den nye T-Roc R.

Kraftfuld æstetik

Den nyeste model, T-Roc R, imponerer endnu en gang med sine præstationer. Den kendetegnes af en høj grad af eksklusivitet og vækker endnu flere følelser. Den nye T Roc R står for en fantastisk adræthed og et kraftfuldt design samtidig med en god anvendelighed i dagligdagen. Det R-specifikke, sportslige design både udvendigt og indvendigt giver den nye R-model sin karakteristiske æstetik

T-Roc R har mange highlights. Her ser vi kort på tre af dem:

Bagenden på en VW T-Roc R, som kører på en vej.

Mærkbar styrke

Spænd sikkerhedsselen, og nyd accelerationen: takket være de 300 hk.

Det sportslige-elegante interiør i VW T-Roc R med Digital Cockpit Pro

Digitale præstationer

Digital Cockpit Pro er det centrale betjeningselement: klar oversigt, kontrol med R-specifikt look og en særlig Race-indstilling, der kan vælges som køreprofil.

En mand kigger på sin VW R T-Roc R, som holder parkeret i en gård.

Eksteriør

Den stærke R-karakter understreges af markante detaljer som fx spejlkapper i kromlook.

Præstationer

Lyt til dit indre drive

Den nye T-Roc R leverer toppræstationer med den 2,0-liters TSI 4MOTION-motor og den 7-trins DSG-dobbeltkoblingsgearkasse. Den maksimale ydelse ligger på 300 hk og et maksimalt drejningsmoment på 400 Nm. Sprinten fra 0 til 100 km/t klarer T-Roc R på 4,9 sek. takket være Launch Control-systemet. Tophastigheden er elektronisk begrænset til 250 km/t.

R-styling

Performance for øjnene

Muskelbundtet imponerer med en nydesignet kølergrill inkl. R-logo og sølvfarvet bånd i eloxeret aluminium. Tagkantspoileren og den bageste stødfanger i bilens farve med optiske luftindtag og diffusor giver et markant præg. Den nye T-Roc R er som standard udstyret med sportsundervogn og udstødningssystem med fire afgangsrør.

Teknologi

Digitale præstationer

Digital Cockpit Pro er det centrale betjeningselement: klar oversigt og kontrol med R-specifikt look. De køreprofiler, der kan vælges her, omfatter blandt andet en særlig Race-indstilling, som giver mulighed for en ekstra kraftfuld kørefornemmelse. Det elektroniske stabilitetsprogram kan i øvrigt også deaktiveres manuelt.