2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Tre bogstaver, der får dig til at glemme alt andet.

GTI står som altid for usædvanlig ydelse og masser af køreglæde. Polo GTI fortsætter traditionen og tiltrækker nysgerrige blikke med sin dynamiske udstråling.

Performance.

Det berømte og berygtede "GTI-power" har i mere end 40 år stået for køreglæde. Præstationerne er imponerende, men glem ikke den moderne teknik, der hjælper dig under kørslen.

Design & Udstyr.

Det dynamiske look gør det med det samme klart, hvad der gemmer sig under motorhjelmen. Både ude og inde fortsætter de typiske GTI-kendetegn en lang tradition, der er kombineret med moderne design og avanceret teknik.

 • Eksteriør

  Gør opmærksom på dig selv.

  Allerede på lang afstand ser man tydeligt, at det er en GTI – takket være typiske GTI-kendetegn i samspil med et progressivt design. Det omfatter blandt andet den røde pynteliste, den sekskantede struktur i ventilationsgitteret, røde bremsekalibre og dynamiske letmetalfælge.

  Læs mere
 • Interiør

  Tag plads i en ægte GTI.

  Det ikoniske GTI-design fortsætter i kabinen, fx med de typiske syninger på rattet og måtterne samt ternet Clark-sædeindtræk. Kun komforten har fået endnu mere opmærksomhed.

  Læs mere
 • Lygter

  Fordi du gerne vil se godt – og se godt ud.

  Kraftig udstråling i dobbelt forstand: Forlygterne med drejelys og tågeforlygterne ser godt ud og understøtter et godt udsyn. Baglygterne er som standard udstyret med pålidelig LED-teknik.

  Læs mere
 • Fælge

  Altid i bevægelse, også når den holder stille.

  De 17" letmetalfælge Milton Keynes (standard) er markante og selvbevidste. Som ekstraudstyr fås din bil også med 18" Brescia, der giver frit udsyn til de røde bremsekalibre.

  Læs mere

Komfort

Kan sportslighed kombineres med praktisk anvendelighed i hverdagen? Det er en kunst, GTI'en altid har behersket. Glæd dig over masser af komfort – hver eneste dag.

 • Siddekomfort

  Sædet holder dig godt fast.

  Drømmer du om et sæde, der viderefører GTI-traditionen og understøtter en sportslig kørestil? Med Polo GTI får du sportssæder, der holder dig godt fast under dynamisk kørsel og er udstyret med en indbygget lændestøtte, der aflaster din ryg.

  Læs mere
 • Active Info Display

  Racerkørere vil være misundelige på dette cockpit.

  Med ekstraudstyret Active Info Display får du speedometer, omdrejningstæller, navigationskort og andre ønskede informationer på skærmen bag rattet.

  Læs mere
 • Panoramatag

  Sol, vind og mere: Dette skydetag er åbent for det hele.

  Nyd de skønne udsigter: Takket være panoramaskyde-/-vippetaget (ekstraudstyr) har du åbent udsyn mod himlen og solskin og behagelig frisk luft strømmende ind i din Polo.

  Læs mere

Infotainment.

Uanset om du skal telefonere under kørslen, har brug for aktuelle trafikinformationer, gerne vil guides frem til din destination af navigationssystemet eller blot vil lytte til din egen musik – din Polo GTI byder på mange muligheder for komfortabel og ukompliceret brug af moderne teknik.

 • Radio

  Hvis du vil, kan du også bare høre radio.

  Du elsker musik på køreturen, men vil stadig gerne være helt opdateret og ikke give afkald på komfort i topklasse? Så vil du blive begejstret over de to radioer, som du kan vælge imellem.

  Læs mere
 • Telefoni

  Letter kommunikationen for dig.

  Du kan bare tale løs. Men behold begge hænder på rattet. Polo GTI giver desuden mulighed for telefoninterfacet Comfort som ekstraudstyr.

  Læs mere
 • Car-Net

  Tilsluttet til alt det, der er vigtigt for dig.

  Med din smartphone er du næsten altid online. Hvorfor ikke også med din bil? Car-Net (ekstraudstyr) placerer Polo GTI på datamotorvejen – og giver dig mange fordele. Snart kan du ikke længere undvære de mange informationstjenester.

  Læs mere

Assistentsystemer

De intelligente førerassistentsystemer i din Polo GTI bidrager til en øget kørekomfort og kan hjælpe dig med at håndtere kritiske situationer på bedste vis eller endda med helt at undgå dem. Og selv om du måske ikke altid bemærker denne teknik, er det dog godt at vide, at den er der.

 • “Front Assist“ og ACC

  Tag det roligt, selv når trafikken er tæt.

  Nogle gange sker der noget uforudset i trafikken. Så kan Polo GTI hjælpe dig.

  Læs mere
 • Blind Spot-sensor

  Sådan hjælper din Polo ved vognbaneskift og udkørsel fra parkeringsbåse.

  ”Blind Spot”-sensoren (ekstraudstyr) med udkørselsassistent advarer dig under kørslen inden for de systemmæssige grænser mod køretøjer i den blinde vinkel. Når du kører baglæns ud fra en parkeringsbås, overvåger den områderne ved siden af og bag din bil.

  Læs mere
 • Træthedsregistrering

  Så trætheden ikke indhenter dig.

  Træthedsregistreringen bliver aldrig træt af at holde dig vågen. Den vurderer kørestilen og opfordrer dig til at tage en pause, hvis din måde at styre på afviger fra en koncentreret kørestil.

  Læs mere