En gruppe mennesker foran en VW Multivan Style, set fra oven.

Verdenspremiere:
Den nye Multivan

Verdenspremiere:
Den nye Multivan

Alle nye Multivan-modeller har altid begejstret sine fans med enestående og nye highlights. Den nye Multivan er ingen undtagelse – og den er mere end blot en bil. Den er et mødested, et sted, der opfylder alle generationers behov, et rum, der på én og samme tid er hjem og transportmiddel.

Bestil et uforpligtende tilbud på den nye Multivan.

Glæder du dig også til at den nye Multivan kommer? Få et uforpligtende tilbud eller bestil den nye Multivan allerede nu. 

Gennemgang af den nye Multivan

Vil du gerne have en gennemgang af den nye Multivan? I denne video bliver mange af funktionerne gennemgået og du kan få en ide om hvad den nye Multivan har at byde på. 

--:--

Bil bliver til mødested

Den nye Multivan er en multifunktionel bil, som kan tilpasses til utallige forskellige behov. Derfor er den blevet komplet nytænkt både udvendigt og indvendigt, naturligvis uden at miste Multivan-DNA’et. For med en ny Multivan handler det altid om multifunktionalitet, anvendelighed i dagligdagen, kvalitet i topklasse og innovative funktioner. Over 20 forskellige assistentsystemer (ekstraudstyr) gør den nye Multivan endnu mere sikker. Hertil kommer en lang række highlights: fra det nye panoramaglassoltag (ekstraudstyr) til den første plug-in-hybriddrivlinje og et nytænkt kabinekoncept, som løfter multifunktionaliteten i Multivan til et nyt niveau.

Et karismatisk design: et æstetisk statement både indvendigt og udvendigt

Et blikfang udvendigt

Rent visuelt følger den nye Multivan sine forgængere med det klare, tidløse design – men fortolker det traditionelle design på en ny måde. Den klassiske tofarvede lakering (ekstraudstyr) understreges på den nye Multivan af en kromliste, som strækker sig fra midt mellem forlygterne til bagenden. Det eksklusive lysdesign med de nye LED-Matrix forlygter med IQ.Light (ekstraudstyr), suppleres udvendigt af de standardmonterede LED-baglygter. Yderligere byder din nye Multivan dig altid velkommen ved at projektere Multivan-silhuetten (ekstraudstyr) på jorden, via en lygte på sidespejlet, når du stiger ind. Det nye udvendige design fuldendes af et stort udvalg af eksklusive farver og fælge – eksempelvis de nye 19” fælge – så kan du sammensætte din nye Multivan helt efter din egen smag.

Drivlinje bliver til alternativ

Ud over DSG-gear, med shift-by-wire teknologien som standard, kommer den nye Multivan også i en plug-in-hybriddrivlinje, som gør, at du kan nyde en helt ny Multivan-køreoplevelse. Med Multivan eHybrid kan du køre lokalt CO2-frit og næsten lydløst gennem byen. I den forbindelse er rækkevidden fra det 13 kWh store litium-ion-batteri udviklet på en sådan måde, at du kan køre dine gennemsnitlige daglige strækninger rent elektrisk. I den nye Multivan eHybrid er systemydelsen for elmotoren plus turbobenzinmotoren (TSI) på 218 hk. Du kan nyde den nye kørefornemmelse – med en helt ny Multivan-kørekomfort og køreegenskaber på højeste niveau. 

Orange og grå VW Multivan set fra siden med ladestation bagved

En ægte Multivan: stor multifunktionalitet og anvendelighed i dagligdagen

Bevægelse bliver til dynamik

Den nye Multivan byder på forbedrede køreegenskaber med dynamisk kørekomfort på øverste niveau. Man kan vælge mellem kort (4,98 m) og lang version (5,18 m) begge med en lavere udvendig højde på ca. 1,90 m – samtidig med en uforandret kabinehøjde indvendigt Panoramaglassoltaget (ekstraudstyr) giver ikke kun en øget pladsfornemmelse i den nye Multivan, men også en reel forøgelse af kabinehøjden. Den maksimale bagagerumsvolumen i modeller med panoramaglassoltag og i lang version ligger på 4.053 l (læsset op til taget og frem til bag første sæderække), mens bagagerumsvolumenen bag tredje sæderække i bagagerummet er på 763 l (469 l i kort version). Mens de udvendige mål er en anelse smallere, er kabinen indvendigt alligevel blevet bredere. Dermed har den nye Multivan også nogle klare styrker i byen – og kan især i kombination med de talrige førerassistentsystemer, nemt manøvreres gennem storbyens mylder som en ægte personbil.

Komfort bliver til første klasse

Tag bliver til himmel

Det ekstrastore, todelte panoramaglassoltag (ekstraudstyr) er en absolut nyhed i den nye Multivan. Den giver endnu mere pladsfornemmelse og let forøget reel kabinehøjde. Ydermere bliver kabinen badet i lys om dagen og uforglemmelige øjeblikke under stjernehimlen om natten. En special belægning på det laminerede sikkerhedsglas reducerer desuden varmestrålingen med 78%. For passagerne i passagerkabinen betyder det, at de bare kan læne sig tilbage og nyde køreturen.

Teknologi: Den nye Multivan bliver til et Smart Home

Car2X (ekstraudstyr) giver mulighed for kommunikation med andre biler og den opkoblede infrastruktur, samt advare tidligt mod fx farer. Du får derudover masser af teknologisk komfort med den induktive opladning til din smartphone, internetadgang og en lang række USB-C-porte i førerkabinen og passagerkabinen. Og så bliver dagligdagen nemmere med de mobile onlinetjenester (standardudstyr) fra We Connect og We Connect Plus. Digital Cockpit med det 10,25” store farvedisplay, head-up-displayet (ekstraudstyr), den standardmonterede vejskiltegenkendelse og infotainmentsystemet med det standardmonterede 10” store farvedisplay sørger for topmoderne infotainment. Lydsystemet fra Harman Kardon (ekstraudstyr) med 14 effektfulde højttalere, løfter bilens kabine og lyd til et nyt niveau. Hertil kommer mobile onlinetjenester, som får verdenspremiere i den nye Multivan. Med den innovative digitalisering hæver vi betjeningen, ergonomien og omfanget af funktioner til et helt nyt niveau – Smart Home i Multivan.

En smartphone holdes oppe foran en orange og grå VW Multivan
 • Upgrades

  Frigivelse af nye funktioner

  Premiere i den nye Multivan: Ambientebelysningen (ekstraudstyr) i flere farver kan tilvælges allerede fra fabrikken. Eller ganske enkelt som opgradering i In-Car-shoppen eller We Connect-netbutikken. Du kan også få frigivet andre nyttige funktioner til bilen som fx fjernlysreguleringen Light Assist eller navigation med informationer i realtid via disse shops – lige så let som på din smartphone.

 • We Connect

  Den nye digitale mobilitet

  Den nye Multivan er naturligvis også forberedt til alle fordele ved den nye digitale mobilitet: med de gratis features fra We Connect – din digitale ledsager til den mobile dagligdag. For med den tilhørende We Connect-app kan du nemt og bekvemt styre relevante funktioner i bilen fra din smartphone. De mobile onlinetjenester gør kørslen endnu mere digital, opkoblet og komfortabel – og din nye Multivan endnu mere innovativ.

  Et samlet overblik over dine tjenester:

  • Vejhjælpsopkald
  • Parkeringsposition
  • Automatisk ulykkesmeddelelse
  • Bilstatus
  • Døre og lys
  • Bilstatusrapport
  • Køredata
  • Serviceaftaleplanlægning
 • Wireless App-Connect

  Ligesom på din smartphone

  Med tjenesten App-Connect kan du hente dine certificerede smartphoneapps frem på dit infotainmentsystems touchscreen via Apple CarPlay™, Android Auto™ eller MirrorLink® – uden at tilslutte din smartphone via kabel.

  Det betyder, at du også kan benytte dine bedste apps i din nye Multivan, som du kender det fra din smartphone – for endnu bedre underholdning.

Forbedret sikkerhed på højt niveau

Din nye Multivan er ikke blot ekstra komfortabel og opkoblet – men også ekstra sikker. De nye LED-Matrix-forlygter med IQ.Light (ekstraudstyr), fjernlysregulering og drejelys oplyser nemlig kørebanen endnu bedre – fordi de er særligt intelligente og agerer forudseende.  Hertil kommer en lang række assistent- og sikkerhedssystemer på højeste niveau. I alt er der over 20 forskellige systemer. Den 360-graders omgivelsesvisning Area View (ekstraudstyr), som kan give udsyn hele vejen rundt om bilen i fugleperspektiv, får premiere i den nye Multivan. Det løfter også sikkerheden til et nyt niveau, når du skal parkere.

Forbliv connected med We Connect i Multivan

Hvorfor bør du aktiverere We Connect? Og hvad er fordelene egentlig ved We Connect? Det vil vi gerne gøre dig klogere på. Der er nemlig mange gode grunde til at aktivere We Connect i din nye Multivan.

I videoen kan du blive klogere på, hvilke funktioner du får stillet til rådighed, når du aktiverer We Connect i din nye Multivan.

--:--
We Connect til Volkswagen Multivan

Book en prøvetur

Vil du komme endnu tættere på din ønskede Volkswagen? Så book en prøvetur via formularen nedenfor. Ved at booke en prøvetur får du lov til at komme helt tæt på og køre i netop den Volkswagen, som du er interesseret i.

Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen. Bestil en prøvekørsel og aftal, hvornår du skal prøvekøre din ønskede Volkswagen.