Bliv kontaktet af en Erhvervsrådgiver

Har du spørgsmål til vores modelprogram eller er på udkig efter en ny eller brugt bil, sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os via nedenstående formular. 

Det er nu muligt at aftale en virtuel fremvisning af en bil – ny som brugt. Derudover kan vi nu tilbyde en fysisk prøvetur på din firmaadresse, hjemmeadresse eller en anden lokation, der måtte passe dig. Vi sikrer at prøveturen sker med respekt for de gældende corona restriktioner.

Det er selvfølgelig helt uforpligtende at tale med vores rådgivere. Send os dine oplysninger - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Når du henvender dig behandler vi dine personoplysninger. Læs mere om behandlingen her

Elektrisk, praktisk, innovativ. Fremtiden for varebiler.

e-Crafter lever allerede i dag op til morgendagens krav. Samtidig byder den på uindskrænket varerumsvolumen. Præcis som du forventer det af fremtidens Crafter.

Ny Registreringsafgift 2021

Fredag den 18. december indtrådte nye bilafgifter i Danmark, som bl.a. sikrer flere grønne biler på vejene. Hos Volkswagen Erhvervsbiler er vi i gang med at opdatere vores bilpriser, så de afspejler den nye registreringsafgift.

Vi forventer, at alle vores priser ligger klar i løbet af december. Vi har i mellemtiden udarbejdet et par priseksempler, som viser udvalgte populære Volkswagen Erhvervsbil-modeller for hhv. 2020 og 2021.

Das Logo des Europäischen Transportpreis für Nachhaltigkeit.

Med sit gennemtænkte koncept for lokal emissionsfri varetransport i centrum af byer imponerede e-Crafter magasinet "Transport" samt "HUSS-Verlag". Den fik 1. pladsen i kategorien "Transporter & Lieferwagen".

Kilde: "Transport“, Udgave 22, 1/12 - 2017

Særligt imponerende

Kom videre med din virksomhed

Med e-Crafter råder din virksomhed ikke bare over den nyeste teknik. Dens litium-ion-batteri har ved fuld opladning en rækkevidde på op til 115 km. Så kan du uden problemer kommer fra aftale til aftale. Eller fra leveringsadresse til leveringsadresse. Og hvis du spiser frokost på vejen, kan batteriet lades til 80 % på kun 45 minutter.

Gennemtænkt helt ned i detaljen

Elektronikstyring, elmotor, CCS-lynopladning: Opdag de innovative teknologier, der gør e-Crafter så stærk og effektiv.

Prøvekør en Volkswagen fra din hjemmeadresse

Det bliver ikke meget nemmere. Du kan nu bestille en prøvekørsel af din ønskede Volkswagen Erhvervsbil med start fra din hjemmeadresse eller anden ønsket adresse efter aftale med din valgte Volkswagen-forhandler.

Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen. Bestil en prøvekørsel og aftal, hvornår vi skal besøge dig.

Dette vil måske også interessere dig