Bliv kontaktet af en Erhvervsrådgiver

Har du spørgsmål til vores modelprogram, nye eller brugte biler, finansieringsmuligheder, Service- og Reparationsabonnement eller andet, kan du udfylde formularen nedenfor, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Det er selvfølgelig helt uforpligtende at tale med vores rådgivere. Send os dine oplysninger - så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Når du henvender dig behandler vi dine personoplysninger. Læs mere om behandlingen herÅbner et eksternt link

Elektrisk, praktisk, innovativ. Fremtiden for varebiler.

e-Crafter lever allerede i dag op til morgendagens krav. Samtidig byder den på uindskrænket varerumsvolumen. Præcis som du forventer det af fremtidens Crafter.

Særligt imponerende

Kom videre med din virksomhed

Med e-Crafter råder din virksomhed ikke bare over den nyeste teknik. Dens litium-ion-batteri har ved fuld opladning en rækkevidde på op til 115 km. Så kan du uden problemer kommer fra aftale til aftale. Eller fra leveringsadresse til leveringsadresse. Og hvis du spiser frokost på vejen, kan batteriet lades til 80 % på kun 45 minutter.

Gennemtænkt helt ned i detaljen

Elektronikstyring, elmotor, CCS-lynopladning: Opdag de innovative teknologier, der gør e-Crafter så stærk og effektiv.

Alle features

Opladning som det passer dig

Volkswagen samarbejder med Clever, så du har opladning lige ved hånden til din nye elvarebil – uanset om du er hjemme, på arbejde eller på farten. Det giver dig fleksibilitet i hverdagen og køreglæde helt fra start.

Med sit gennemtænkte koncept for lokal emissionsfri varetransport i centrum af byer imponerede e-Crafter magasinet "Transport" samt "HUSS-Verlag". Den fik 1. pladsen i kategorien "Transporter & Lieferwagen".

Kilde: "Transport“, Udgave 22, 1/12 - 2017

Das Logo des Europäischen Transportpreis für Nachhaltigkeit.

Book en prøvetur

Vil du komme endnu tættere på din ønskede Volkswagen Erhvervsbil? Så book en prøvetur via formularen nedenfor. Ved at booke en prøvetur får du lov til at komme helt tæt på og køre i netop den Volkswagen, som du er interesseret i.

Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen. Bestil en prøvekørsel og aftal, hvornår du skal prøvekøre din ønskede Volkswagen.