• Pris fra318.995 kr.
  • Hestekræfter115 - 190 hk.
  • EffektivitetsklasseA+ - A
  • CO2-udslip117 - 148 g/km
  • Tophastighed Op til 238 km/t
  • Længde4.284 mm.

  Det mobile ikon bliver til det digitale ikon

  Vi præsenterer Golf. Den sætter nye standarder for digitalisering på vejen. Intelligente assistentsystemer gør alle køreture mere komfortable og afslappede. Kombineret med den typiske Golf-følelse.

  --:--
  Interiøret i VW Golf med blik på rattet og Innovision Cockpit (ekstraudstyr), kig ud gennem forruden på livet i byen.

  Innovision Cockpit

  Alt indstiller sig efter dig: din individuelle køreprofil med ekstraudstyret Innovision Cockpit

  IQ.LIGHT

  Ekstraudstyret IQ.LIGHT. Et langtrækkende fjernlys.

  The eTSI lettering on the boot lid of a yellow VW Golf indicates the engine type.

  eTSI og Plug-in-Hybrid

  Dobbelt køreglæde: Disse motorer er dynamiske og energieffektive.

  Gul VW Golf med kvinde der sidder på kølerhjelmen

  Et karismatisk og dynamisk ydre

  Golf 8 viderefører den designstil, som Golf altid har været kendt for. Silhuetten er et paradeeksempel på æstetik og funktion udført til perfektion. Det mest markante designelement er C-stolpen, som er karakteristisk for Golf. Den gør karrosseriet mere dynamisk og fremadrettet, gør karrosseriet mere kompakt bagtil og overfører Golf 1's ikoniske form til nutiden. Det perfekte forhold mellem karrosseriets øvre (tagområde og ruder) og nedre del (nederste område fra rudelinjen) giver desuden Golf en stærk fremtoning, og taglinjen, som er trukket langt nedad, giver bilen en autentisk og sportslig karakter. Af andre markante elementer kan nævnes det kraftfulde skulderparti, det meget stærke bagparti, den karismatiske front med den smalle kølergrill samt den skarpe linje, der løber hele vejen rundt og flugter med dørhåndtagene. LED-teknologi erstatter alle former for konventionel lysteknik i alle versioner – det nye lysdesign bliver i den forbindelse et dominerende og umiskendeligt stilelement på Golf 8.

  Eksteriør & interiør

  Synligt dynamisk. Mærkbart Golf.

  Golf – med dynamisk design: En front, der er trukket langt nedad, med smalle LED-Matrix-forlygter (ekstraudstyr) i 4-øjet look. Alt er konsekvent afstemt harmonisk og logisk efter hinanden – som man altid har kendt det fra Golf. Bagenden er domineret af de ligeledes smalle baglygter, og mellem dem sidder Volkswagen logoet og den snorlige Golf-modelbetegnelse. Afgangsrørene er diskret skjult bag den flotte hækdiffusor.

  Opkoblingsmuligheder & infotainment

  Anbefalet af musikere: radioerne

  Holder du af at høre musik, mens du kører bil? Eller foretrækker du i stedet at blive opdateret om, hvad der foregår i verden? Det er ikke noget problem. Din Golf er som standard udstyret med en førsteklasses radio - Radio Ready 2 Discover - og som via opgradering kan udbygges til et fuldgyldigt navigationssystem, giver endnu flere muligheder.