Pris fra
318.995kr.
Hestekræfter
130 - 190hk.
Effektivitetsklasse
A - A+
CO2-udslip
122 - 148 g/km
Tophastighed
224km/t
Længde
4.284mm.
Bagagerumsvolumen
381 – 1.237l.
Anhængervægt uden/med bremser
Op til 720 / 1.800kg.

Golf Style eHybrid

Plug-in hybriden Golf Style eHybrid

Vi præsenterer Golf Style eHybrid. Golf Style eHybrid byder på elektrisk køreglæde og en elektrisk rækkevidde på op til 68 kilometer En kraftfuld kombination af benzin og el kombineret med den typiske Golf-følelse. Hop ind!

Se priser på Golf Style eHybridÅbner et eksternt link

Læs mere om Golf Style eHybrid

Den grå Plug-in Hybrid VW Golf Style eHybrid set fra siden
Den grå Plug-in Hybrid VW Golf Style eHybrid set bagfra

Oplev Golf Style eHybrid med 204 hk hos alle landets Volkswagen forhandlere

Den sportslige Golf med det karismatiske og dynamiske ydre kan også fås som plug-in-hybrid under navnet Golf Style eHybrid. Golf Style eHybrid har en turbobenzinmotor (TSI) kombineret med en el-motor, som gør at den kan køre på enten el, brændstof eller hybrid-mode hvor bilen automatisk kombinerer brændstof- og elmotor. Ved at kombinere turbobenzinmotoren med en el-motor får du den dobbelte køreglæde og en elektrisk rækkevidde på op til 68 km.

Frihed til at køre som du vil med Clever

Vi har gjort det nemt for dig at lade din nye Golf eHybrid. Sammen med Clever har vi sørget for, at du kan lade bilen, når og hvor det passer dig. 

Med et Clever Unlimited-abonnement kan du få en Clever-ladeboks installeret hjemme hos dig og køre hver dag i møde med fornyet energi. Samtidigt får du adgang til Danmarks største ladenetværk, som konstant vokser – så er du altid godt på vej.

Clever ladestation til elbil monteret på væggen ved indkørslen til et hjem
Den hvide Plug-in Hybrid VW Golf GTE holder på en gade set fra siden

Dobbelt er bedre. Golf GTE

Ved hjælp af dens effektive plug-in-hybridteknologi imponerer Golf GTE med en maksimal ydelse på 245 hk. Samtidig giver Golf GTE dig en sportslig og elegant fremtoning. Så er der ikke blot garanti for køreglæde, men også for at du ser godt ud imens.
 
Den kraftfulde plug-in-hybriddrivlinje i Golf GTE består af en næsten lydløs elmotor med lynhurtig kraftoverføring og en innovativ 1,4-liters TSI-benzinmotor med direkte indsprøjtning og 150 hk, som sikrer en imponerende dynamik samtidig med et lavt forbrug. Begge motorer i samspil accelererer Golf GTE fra 0-100 km/t på kun 6,7 sek. – og kortvarigt op til en tophastighed på 225 km/t.

Det mobile ikon bliver til det digitale ikon

Vi præsenterer Golf. Den sætter nye standarder for digitalisering på vejen. Intelligente assistentsystemer gør alle køreture mere komfortable og afslappede. Kombineret med den typiske Golf-følelse.

Golf – en generation mere komfortabel, intelligent og opkoblet.

Den nye VW Golf med Innovision Cockpit

Innovision Cockpit

Alt indstiller sig efter dig

--:--

IQ.LIGHT

IQ.LIGHT. Lys med IQ.

Den nye Golf med Car2X

IQ.DRIVE: Car2X

Kan genkende, hvad der måske vil kunne ske: Car2X

--:--

Volkswagen definerer Golf-klassen på ny

Nu lanceres den nyudviklede 8. generation af bestselleren: digitaliseret, opkoblet, forudseende, med intuitiv betjening og innovativt elektrificeret. Aldrig før har en Golf være mere progressiv. Med hele fem forskellige hybridversioner elektrificerer den mellemklassen; dens digitale cockpit åbner for en ny dimension inden for intuitiv betjening; assisteret kørsel er muligt med op til 210 km/t; som den første Volkswagen gør den brug af kollektiv intelligens fra trafikken og kan dermed forudse og advare mod eventuelle farer.

Gul VW Golf kører i fart på en vej set forfra
Gul VW Golf med kvinde der sidder på kølerhjelmen

Et karismatisk og dynamisk ydre

Golf 8 viderefører den designstil, som Golf altid har været kendt for. Silhuetten er et paradeeksempel på æstetik og funktion udført til perfektion. Det mest markante designelement er C-stolpen, som er karakteristisk for Golf. Den gør karrosseriet mere dynamisk og fremadrettet, gør karrosseriet mere kompakt bagtil og overfører Golf 1's ikoniske form til nutiden. Det perfekte forhold mellem karrosseriets øvre (tagområde og ruder) og nedre del (nederste område fra rudelinjen) giver desuden Golf en stærk fremtoning, og taglinjen, som er trukket langt nedad, giver bilen en autentisk og sportslig karakter. Af andre markante elementer kan nævnes det kraftfulde skulderparti, det meget stærke bagparti, den karismatiske front med den smalle kølergrill samt den skarpe linje, der løber hele vejen rundt og flugter med dørhåndtagene. LED-teknologi erstatter alle former for konventionel lysteknik i alle versioner – det nye lysdesign bliver i den forbindelse et dominerende og umiskendeligt stilelement på Golf 8.

Digital Komfort

Alt indstiller sig efter dig

Din Golf genkender dig – og aktiverer helt automatisk og afhængigt af udstyret din personlige førerprofil:* fra sædeindstilling og belysning til det foretrukne klima. Du kan på en nem måde foretage dine foretrukne indstillinger i Innovision Cockpit (ekstraudstyr): Med det 10” store kombiinstrument ”Digital Cockpit” kombineret med det 10” store navigationssystem ”Discover Pro” (ekstraudstyr). I Digital Cockpit kan du ud over det klassiske indhold som omdrejningstæller, speedometer og kilometertæller også få vist en række andre nyttige data. Eksempelvis kan du få vist navigationskortet på hele fladen.
Den store skærm til navigationssystemet ”Discover Media” (ekstraudstyr) eller ”Discover Pro” anvendes til visning af en lang række funktioner med flot grafik og animationer – ligesom på din smartphone. Du kan selv vælge billeder og favoritfunktioner til startskærmen.

*Efter opsætning af dit Volkswagen ID og første registrering.

Design