Golf Style eHybrid

Vi præsenterer den nye Golf Style eHybrid. En kraftfuld kombination af benzin og el kombineret med den typiske Golf-følelse. Hop ind!

Oplev den nye Golf Style eHybrid med 204 hk hos alle landets Volkswagen forhandlere

Den nye sportslige Golf med det karismatiske og dynamiske ydre kan også fås som plug-in-hybrid under navnet Golf Style eHybrid. Golf Style eHybrid har en turbobenzinmotor (TSI) kombineret med en el-motor, som gør at den kan køre på enten el, brændstof eller hybrid-mode hvor bilen automatisk kombinerer brændstof- og elmotor. Ved at kombinere turbobenzinmotoren med en el-motor får du den dobbelte køreglæde og en elektrisk rækkevidde på op til 71 km.

Golf Style eHybrid er spækket med udstyr, heriblandt LED Performance lygter, Car2X-teknologi og Climatronic klimaanlæg med 3 zoner. For at konfigurere en Golf Style eHybrid skal du vælge en Golf Style i konfiguratoren forneden, og tilvælge eHybrid under valg af motor. 

Se privatleasingpriser på Golf Style eHybrid

Clever Unlimited

Frihed til at køre som du vil med Clever
Vi har gjort det nemt for dig at lade din Golf. Sammen med Clever har vi sørget for, at du kan lade bilen, når og hvor det passer dig. Når du køber ny plugin-hybridbil fra Volkswagen, er installation af ladeboks derhjemme allerede en del af prisen. Så skal du kun betale ekstra for dit Clever- abonnement, hvor du lader ubegrænset til en fast månedlig pris. Så kan du vågne med ny energi og et fuldt batteri hver dag.

Vind den nye Golf eHybrid til en værdi af kr. 319.995,- i Volkswagen JuleQuiz

Nedtællingen til årets store Volkswagen JuleQuiz er i gang. Tilmeld dig nu, og vær klar til at svare på spændende spørgsmål om Volkswagen og vinde lækre præmier.

Årets hovedpræmie er den nye Golf eHybrid, der kombinerer en velkendt TSI-benzinmotor med elektriske kilometer i din dagligdag (værdi kr. 319.995,-). I den ærefulde ekspertkategori kan du i år vinde et eksklusivt gourmetophold for to i Danmark inkl. overnatning til en værdi af kr. 10.000,-. Der er naturligvis også 24 lækre dagspræmier på spil i årets JuleQuiz med værdi fra kr. 699,- og op til kr. 1.000,-.

--:--

Det mobile ikon bliver til det digitale ikon

Vi præsenterer den nye Golf. Den sætter nye standarder for digitalisering på vejen. Intelligente assistentsystemer gør alle køreture mere komfortable og afslappede. Kombineret med den typiske Golf-følelse.

Den nye Golf som privatleasing:
Fra kr. 3.499,-/md

Den nye Golf har dine behov i fokus, og du kan derfor også selv vælge, hvordan den skal blive din. Er du i markedet for at lease en bil, kan den nye Golf privatleases med priser fra kr. 3.499,-/md og en udbetaling på kr. 10.000,-.*

*Golf 1,5 TSI 6G Life 130hk fås fra kr. 282.997,- Forbrug v. bl. kørsel. 18,5 km/l. CO2-udslip: 121g/km. A+. Privatleasing via Volkswagen Finans v. Nordania Finans. Månedlig ydelse fra kr. 3.499-. Udbetaling kr. 10.000,- Samlede omk. for 36 mdr./15.000 km/år 135.964 kr. Bindingsperiode 12 mdr. Kreditgodkendelse kræves. Ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift. Bilen er vist med ekstraudstyr. Tilbydes hos Volkswagen-forhandlere, som annoncerer med denne pris.

Dobbelt er bedre. Den nye Golf GTE

Ved hjælp af dens effektive plug-in-hybridteknologi imponerer Golf GTE med en maksimal ydelse på 245 hk. Samtidig giver Golf GTE dig en sportslig og elegant fremtoning. Så er der ikke blot garanti for køreglæde, men også for at du ser godt ud imens.
 
Den kraftfulde hybriddrivlinje i Golf GTE består af en næsten lydløs elmotor med lynhurtig kraftoverføring og en innovativ 1,4-liters TSI-benzinmotor med direkte indsprøjtning og 150 hk, som sikrer en imponerende dynamik samtidig med et lavt forbrug. Begge motorer i samspil accelererer Golf GTE fra 0-100 km/t på kun 7,0 sek. – og kortvarigt op til en tophastighed på 222 km/t.

Den nye Golf – en generation mere komfortabel, intelligent og opkoblet.

Den nye Golf med Innovision Cockpit (konceptbil)

Innovision Cockpit

Alt indstiller sig efter dig

--:--

IQ.LIGHT

IQ.LIGHT. Lys med IQ.

Den nye Golf med Car2X

IQ.DRIVE: Car2X

Kan genkende, hvad der måske vil kunne ske: Car2X

--:--

Volkswagen definerer Golf-klassen på ny

Nu lanceres den nyudviklede 8. generation af bestselleren: digitaliseret, opkoblet, forudseende, med intuitiv betjening og innovativt elektrificeret. Aldrig før har en Golf være mere progressiv. Med hele fem forskellige hybridversioner elektrificerer den mellemklassen; dens digitale cockpit åbner for en ny dimension inden for intuitiv betjening; assisteret kørsel er muligt med op til 210 km/t; som den første Volkswagen gør den brug af kollektiv intelligens fra trafikken og kan dermed forudse og advare mod eventuelle farer.

Et karismatisk og dynamisk ydre

Golf 8 viderefører den designstil, som Golf altid har været kendt for. Silhuetten er et paradeeksempel på æstetik og funktion udført til perfektion. Det mest markante designelement er C-stolpen, som er karakteristisk for Golf. Den gør karrosseriet mere dynamisk og fremadrettet, gør karrosseriet mere kompakt bagtil og overfører Golf 1's ikoniske form til nutiden. Det perfekte forhold mellem karrosseriets øvre (tagområde og ruder) og nedre del (nederste område fra rudelinjen) giver desuden den nye Golf en stærk fremtoning, og taglinjen, som er trukket langt nedad, giver bilen en autentisk og sportslig karakter. Af andre markante elementer kan nævnes det kraftfulde skulderparti, det meget stærke bagparti, den karismatiske front med den smalle kølergrill samt den skarpe linje, der løber hele vejen rundt og flugter med dørhåndtagene. LED-teknologi erstatter alle former for konventionel lysteknik i alle versioner – det nye lysdesign bliver i den forbindelse et dominerende og umiskendeligt stilelement på Golf 8.