Blå VW Caddy California med opslået telt

Den nye Caddy California

Tilmeld dig nyhedsbrevet for at holde dig opdateret. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet for at holde dig opdateret. 

Velkommen i familien: den nye Caddy California

Opdag den nye frihed: Oplev det nye, begejstrende design på den nye Caddy California, og lad dig begejstre af talrige innovationer, et gennemtænkt pladskoncept med fem sæder og mange andre nyheder. Den nye Caddy California har et komfortabelt sovearrangement, et lille udtrækkeligt køkken (ekstraudstyr) og et klapbord med klapstole og opbevaringsmulighed (ekstraudstyr). Et rummeligt telt til 4-6 personer kan tilkobles til bilen og fuldender det samlede koncept. Teltet fås som ekstraudstyr fra Volkswagen Tilbehør. Hvis man ønsker det, kan teltet også stå frit – det giver dig et højt niveau af fleksibilitet. Din rejse er endnu mere komfortabel takket være moderne førerassistentsystemer, og du har det optimale overblik med det eksklusive Digital Cockpit (ekstraudstyr) med fremtidsorienteret infotainment inklusive mobile onlinetjenester, som kan kaldes frem på den centrale touchskærm (Innovision Cockpit) (ekstraudstyr).

Mobilt køkken i VW Caddy California, hvor der forberedes mad

California Centre

For at give dig den bedste oplevelse, har vi introduceret California Centre. De 6 forhandlere ligger spredt over hele landet, og kan hjælpe dig på vej til nye eventyr i Volkswagen California. Hos et California Center er du altid garanteret et højt niveau af California-ekspertise samt:

  • California i indendørs udstilling
  • Mulighed for prøvetur og lejebil (hvis ledig i ønsket periode)
  • Værksted med ekspertise i Volkswagen California

Følgende Volkswagen forhandlere er California Center:

  • Sjælland: Volkswagen Amager, Volkswagen Hillerød, Volkswagen Glostrup
  • Jylland: Volkswagen Ribe, Volkswagen Risskov, Volkswagen Viborg
--:--

Camping når du har lyst

Bedre drømme

Det er rart at få udsovet – og endda med et stort smil: Uafhængigt af liggepositionen giver tallerkenfjedrene under madrassen en høj ligge- og sovekomfort, mens to ekstra ventilationsgitre, der kan sættes i i fører- og passagersiden, sørger for en god ventilation. Sengen støtter på karrosseriet og er dermed ekstra nem at bygge op eller tage ned. Derudover giver det dig mere opbevaringsplads under sengestellet. Den rummelige og komfortable seng i bagenden af den nye Caddy California måler 1980 mm x 1070 mm og har dermed masser af plads til at ligge, slappe af og føle sig veltilpas. I forbindelse med panoramaglastaget, der fås som ekstraudstyr, kan du endda sige godnat til stjernerne.

Andre highlights

Mere komfortabel dæmpning

I den nye Caddy California kan du både under en pause på turen eller fremme på rejsens destination nyde en hyggelig atmosfære hele vejen rundt: Gardiner, som er nemme at montere, beskytter mod uønskede blikke udefra, og de dæmpbare lamper i kabinen skaber ekstra hygge. Det varme hvide lys giver en behagelig og samtidig god oplysning af opholdsområdet.

Praktiske siddemuligheder

Perfekt opbevaring og hurtig opstilling. Den nye Caddy California giver dig masser af komfort: I en opbevaringstaske under liggepladsen er der to klapstole og et klapbord – så har du altid en siddemulighed ved hånden og kan nyde den tilberedte mad endnu mere. Når du skal køre, kan du opbevare campingmøblerne sikkert, så rejsen kan fortsætte.

Næste generation af fremskridt

Intuitiv betjening

Kabinen i Caddy California er blevet komplet nydesignet og digitaliseret i stort omfang. Derfor kan mini-autocamperen for første gang fås med digitale instrumenter (Digital Cockpit) som ekstraudstyr. I den forbindelse udgør cockpittet og infotainmentsystemet en topmoderne digital enhed (Innovision Cockpit) (ekstraudstyr). En lang række andre betjeningselementer er også blevet digitaliseret. Det drejer sig blandt andet om et knapmodul til lys- og udsynsfunktionerne, multifunktionsrattet og genvejsknapper til forskellige menufunktioner. Derudover imponerer Caddy California med en aktiv ventilation i passagerkabinen, komfortable ergoComfort-sæder (ekstraudstyr) og et nyt sædekoncept: Sæderne på anden sæderække kan nemt og hurtigt tages ud, så du med nogle få greb får endnu mere opbevaringsplads.

Book en prøvetur

Vil du komme endnu tættere på din ønskede Volkswagen Erhvervsbil? Så book en prøvetur via formularen nedenfor. Ved at booke en prøvetur får du lov til at komme helt tæt på og køre i netop den Volkswagen, som du er interesseret i.

Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen. Bestil en prøvekørsel og aftal, hvornår du skal prøvekøre din ønskede Volkswagen.