Pris fra
344.995kr.
Hestekræfter
150hk.
Effektivitetsklasse
A
CO2-udslip
122 - 150g/km
Tophastighed
209km/t
Længde
4.527mm.
Bagagerumsvolumen
137 - 1.857l.
Anhængervægt uden/med bremser
Op til 750 / 2.000kg.

Vi holder åbent

Det er igen muligt at besøge vores Volkswagen Forhandlere, som alle følger de regionale retningslinjer for COVID-19.

For at du kan kigge nærmere på din ønskede Volkswagen i trygge og sikre rammer, tilbyder vi muligheden for at booke en salgsrådgiver. Sammen med salgsrådgiveren kan få besvaret dine spørgsmål og blive endnu klogere på netop den model, som du er interesseret i.

Kampagnemodellen Touran PLUS

Læs ind, og kør af sted – med børnene, til bowling eller med vennerne. For hvis der er én ting, som Touran kan, så er det at kunne tilpasse sig. Syv sæder eller masser af opbevaringsplads? Touran kan være én eller mange. Touran fås nu i kampagnemodellen Touran PLUS, som foruden at indeholde rigtig meget brugbart udstyr også kommer til en favorabel kampagnepris. 

Touran PLUS tilbydes i både Comfortline og Highline i to motorer, som begge er med DSG. 1,5 TSI 150 hk og 2,0 TDI 150 hk.

Kampagnemodellen Touran Comfortline PLUS indeholder:

  • App Connect
  • DK Pakke (Parkeringssensorer for og bag og kromlister ved sideruderne)

Kampagnemodellen Touran Highline PLUS indeholder:

  • App Connect
  • DK Komfortpakke 2 (Parkeringssensorer for og bag, el-klapbare sidespejle, køreprofilindstilling og ErgoComfort førersæde med lændestøtte og massage)

Komfort

Nemt at åbne. Nemt at lukke. Og meget stort. 

Det er en klassiker: Du står ved bilen med hænderne fulde og har ikke en hånd fri til at åbne bagagerummet med. Med Easy Open (ekstraudstyr) kan du klare det med foden, for systemet registrerer bilens nøgle i din lomme eller taske. Bagagerummet åbnes med en lille fodbevægelse under bilens bagende. At lukke klares lige så nemt med et tryk på knappen på indersiden. Selve bagagerummet er lige så imponerende: I kraft af det gennemtænkte koncept med splitbagsæde med fremklappeligt ryglæn har det en volumen på op til 1.980 l.

*Kan variere alt efter udstyr og motor-gearkasse-kombination.