Kørsel uden bekymringer: vores service i forbindelse med din elbil fra Volkswagen

Elektrisk mobilitet i dag, i morgen og i fremtiden

Skræddersyet service til din elbil? Her kan du finde informationer om alt det, du har brug for at vide om Volkswagen e-service.

Serviceeftersyn på din elbil

Hurtigere og nemmere af hensyn til din sikkerhed

Elektrisk mobilitet er ikke bare et spændende og intelligent koncept. Det er også med til at gøre livet nemmere. Et godt eksempel på det er vedligeholdelsen af en elbil: Du skal sjældnere på værksted med den, og så er vedligeholdelsesomkostningerne også lavere, når du så endelig er der.

Serviceeftersynet omfatter følgende:

  • Undervogn
  • Elektroniske systemer
  • Motor og gearkasse
  • Karrosseri

Det omfatter også udskiftning af:

  • Bremsevæske
  • Kabinefilter

Pleje og service- og vedligeholdelsesarbejde har ikke kun til formål at opretholde din elbils værdi. Det spiller også en vigtig rolle i forhold til drifts- og trafiksikkerhed. Selv om din elbil har færre sliddele, er det stadig vores anbefaling, at man får udført regelmæssige eftersyn – det er trods alt din sikkerhed, det handler om.

Vedligeholdelse og serviceeftersyn

Hvornår skal min bil til service næste gang?

Det er et spørgsmål, som ofte bliver stillet i forbindelse med forbrændingsmotorer. Afhængigt af bilens udstyr, kilometerstand eller bilens alder vil der her være tale om enten fast eller variabelt serviceinterval. I forbindelse med elbiler er spørgsmålet noget lettere at besvare. Vi har lavet en liste over serviceintervaller for din e-Golf, e-up! eller ID.

Serviceintervaller for ID.-modellerne

Med din ID. er det hele ekstra enkelt, da der i Europa ikke er forskel på stort og lille serviceeftersyn.

  • Serviceeftersyn: I henhold til serviceindikatoren, senest efter to år uden kilometerbegrænsning; omfatter udskiftning af bremsevæske og kabinefilter

Serviceintervaller for e-Golf og e-up!

Med disse modeller skal man enten til stort eller lille serviceeftersyn, afhængigt af tidspunktet for næste service.

  • Lille serviceeftersyn: Efter 30.000 km eller 2 år*, omfatter udskiftning af kabinefilter
  • Stort serviceeftersyn: Efter 60.000 km eller 3 år*, omfatter udskiftning af bremsevæske

* Afhængigt af, hvad der kommer først

Bestil tid til service

Hvis du alligevel skulle være i tvivl, kan serviceindikatoren hjælpe dig. Du finder serviceindikatoren i displayet i instrumentenheden og i infotainmentsystemet.

FAQ'er: Volkswagen serviceeftersyn for din elbil

Er der spørgsmål angående Volkswagen serviceeftersyn for elbiler, du stadig ikke har fået svar på? Så vil du helt bestemt kunne finde svaret i vores FAQ'er.

Find en forhandler

Kører du i en komplet eldrevet e-Golf, e-up!, e-load up! eller den intelligente ID.3? Vi tager os af alle Volkswagen, som har en stikdåse. Så det omfatter altså også plug-in-hybridbiler som fx Golf GTE, Passat GTE eller Passat Variant GTE. Find kompetente e-servicepartnere i dit område.

Kører du i en elbil eller er du interesseret i en? Hos os er alle biler, der har et ladestik, en del af e-familien: om det er de fuldtelektriske e-Golf, e-up! eller den intelligente ID.3. Også plug-in-hybrid modeller, som Golf GTE, Passat GTE og Passat Variant GTE hører til. Vil du læse mere om elektromobilitet? Så er du havnet det rigtige sted.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there