En Caddy California, en California 6.1 og en Grand California holder ved siden af hinanden på en klit.

California-autocamperne

Frihed i alle størrelser

Man holder ferie på mange forskellige måder med en autocamper: Nogle kører helst af sted alene, mens andre hellere vil have hele familien med. For nogle er en enkelt seng ombord tilstrækkeligt, mens andre gerne vil have køkken eller baderum med. Eller begge dele. Så er det godt, at vores California-autocampere allerede fra fabrikken leveres i tre forskellige størrelser. Og du kan vælge det udstyr, som du gerne vil have. Det betyder frihed i alle størrelser.

Med en autocamper fra Volkswagen kan du imødekomme din eventyrlyst, og samtidig mærke friheden ved ikke at skulle planlægge ferien ned til mindste detalje. Autocamperen fungerer som både køretøj og hjem, og dermed slipper du for, at skulle købe flybilletter og hotelophold, som hurtigt kan løbe op, når hele familien skal med på tur.

Autocampere fra Volkswagen er optimale for familien, parret eller vennegruppen, der vil nyde det bedste af naturen og campinglivet, uden at gå på kompromis med luksus og kvalitet. Desuden slipper du ved en autocamper for besværet ved at navigere og vedligeholde en campingvogn.

Tre gange frihed på fire hjul

Caddy California

Så kan dagligdagen godt pakke sammen: Den nye Caddy California er fremragende udstyret – og er altid klar til spontane udflugter:
 • Seng med tallerkenfjedre
 • Udtrækkeligt minikøkken som ekstraudstyr* **
 • Aftageligt telt til bagenden som ekstraudstyr***

*Ekstraudstyr mod merpris.

**Fås kun i forbindelse med indregistrering som autocamper.

***Det afbildede telt tilbydes af Volkswagen Zubehör GmbH og kan afvige fra seriestandarden. Introduceres på et senere tidspunkt.

Grand California præsenteres foran en bjergkulisse.

Grand California

Aldrig har det været dejligere at holde ferie derhjemme, for du har alt det med, som du får brug for på turen:
 • Op til fire sovepladser
 • Fuldt udstyret køkken
 • Komplet brusebad
California 6.1 holder foran en bjergkulisse.

California 6.1

Uanset om turen går op i bjergene, til havet eller stranden – California 6.1 er klar til alle slags eventyr:

 • Fuldt udstyret køkken
 • Op til fire sovepladser
 • En rummelig kabine

Friheden til at sammenligne

California-autocamperne fås i tre forskellige størrelser, og hver af de modeller omfatter en lang række highlights og features. Med den nye Caddy California bliver dagligdagen legende let og weekenden til en hurtig ferie. California 6.1 Ocean er konstrueret helt og aldeles til ferieturene. Grand California 600 og den endnu større Grand California 680 sørger for ekstra luksus på campingferien. Hvilken California passer bedst til dig? Her kan du sammenligne de tre forskellige størrelser med hinanden og finde ud af det.

En prøvekørsel ud i friheden

Caddy California, California 6.1 eller Grand California – hvilken en vil du gerne prøvekøre? Du kan nemt aftale tid til en prøvekørsel af vores California-modeller og finde ud af, hvilken en der passer bedst til dig. 

California on Tour-appen – for endnu mere frihed

Uanset hvilken California-model du kører i, så er California on Tour-appen din digitale ledsager på uforglemmelige eventyr. Du kan opleve endnu mere frihed med vores app med smarte funktioner og løsninger, som gør din ferietur endnu mere komfortabel.

 • Du kan finde de passende camping- og holdepladser langs din rute i hele Europa. 
 • Du kan finde camping- og ferierelevante lokationer på din tur som fx steder til tankning af drikkevand/bortskaffelse af spildevand.
 • Du kan gemme dine favoritsteder, så du altid kan finde dem igen og planlægge din næste ferietur.
 • Du kan se vigtige informationer om dine kommende overnatningssteder i en app.
 • Du har de vigtigste tekniske informationer og den digitale instruktionsbog til din California lige ved hånden.
En kvinde fotograferer havet ud ad vinduet på en parkeret VW California 6.1. Ikonet for Cali-on-Tour-appen ses øverst til venstre på billedet.

California Stops

Danmark er et lille land. Men det er fyldt med forskellighed. Landskabet og naturen byder på masser af små perler, hvor det er værd at gøre et stop – for at nyde udsigten, få en oplevelse eller for at overnatte. På California Stops-kortet finder du alle de unikke steder. Og kan selv tilføje dit favoritsted.

Der er mange gode grunde til at vælge en
autocamper fra Volkswagen

Mere end blot et transportmiddel

Med en autocamper fra Volkswagen kan du tilpasse din ferie præcis efter dine behov. Volkswagens store autocampere kombinerer transport og hotel i én, så din ferie er uden stress over flyafgange og strikse tidspunkter i forhold til check-in og -ud. Derimod kan du tilbringe den dejligste tid på året i en enestående hjemlig atmosfære, hvor du og dine kære kan nyde hinandens selskab og omgivelser præcis efter jeres ønske. For med ferie i autocamper er det dig, der bestemmer hvor turen går hen, og hvor længe dit ophold skal vare.

Volkswagens store autocampere går ikke på kompromis med luksus, og de vil fra feriens start til slut sørge for, at du får den luksus, som du fortjener på din ferie. Interiør af høj kvalitet, køkken og store sengepladser bidrager til, at din autocamper fra Volkswagen bliver et hotel på hjul, som du er herre over.

Kompromisløse soveforhold

Ingen senge er som din egen, men i en autocamper fra Volkswagen er du meget tæt på. For at du kan nyde din ferie, er det essentielt, at du får en god nats søvn. Derfor er der i California 6.1, Grand California og California 6.1 taget højde for, at sengepladserne skal være store og af højeste kvalitet. 

Du kan blandt andet ved hjælp af nogle få greb slå Californias hævetag. Dermed forvandles California til et soveværelse med sengepladser til fire personer, så du kan have hele familien med på ferie i autocamperen. Samtidig gør hævetaget det muligt at sidde op i sengens hovedende, så du kan nyde solopgangen fra sengen. Også i Grand California og Caddy California er der kredset om sengekomforten, så du kan nyde din ferie veludhvilet efter en god og lang nats søvn.

Både California og Grand California er desuden udstyret med mørklægningsgardiner.

Madlavning hvor end du er

Hvem gider gå på restaurant, hvis man kan få de bedste regionale lækkerier lige uden for feriehjemmets dør?

I en autocamper fra Volkswagen slipper du for besværet ved at skulle smøre madpakker i skødet, og samtidig er du ikke afhængig af bordreservationer på nærliggende restauranter. Takket være et fuldt udstyret køkken med gaskomfur, håndvask, køleskab og massser af plads er det muligt selv at tilberede lækre måltider direkte fra din autocamper. Så er det op til dig at bestemme, om aftensmaden skal være, som du kender den hjemmefra, eller om der skal eksperimenteres med lokal cuisine i dit mobile køkken.

*Køkkenudstyret i Volkswagens autocampere afhænger af modelvalg. Se mere på de respektive modelsider.

Køreegenskaber og komfort fra øverste hylde

Autocamperen er lastet, familien har spændt sikkerhedsbælterne og ruten er planlagt ned til mindste detalje. Du er klar, og derfor er det vigtigt at din autocamper også er. Og det er den. Volkswagens autocampere er udstyret med en effektiv generation af motorer, der overholder Euro 6-emissionsstandarden. Det betyder, at du får glæde af lavt brændstofforbrug uden at gå på kompromis med køreglæden.

Den gode køreoplevelse suppleres at interiør i høj klasse, så du er sikret høj komfort, når kilometerne på de europæiske veje skal tilbagelægges. Og i California 6.1 og Grand California er de ergonomiske sæder til fører og passager blandt andet udstyret med armlæn og lændestøtte, som giver en god sidestøtte, så de mange timer bag rattet ikke belaster din krop. Hvis kroppen på trods af autocamperens store komfort stadig er træt efter en lang dag, kan du i Grand California desuden tage et afslappende brusebad, inden du smider dig på en af autocamperens komfortable sengepladser. 

Camping på den moderne måde

Selv med din luksus autocamper parkeret midt i idylliske omgivelser kan det være tiltalende med avanceret teknologi, som kan holde dig opdateret på hver eneste tur. Derfor er autocampere fra Volkswagen udstyret (som standard eller ekstraudstyr) med mobile onlinetjenester og radio- og navigationssystemer, som skal holde dig velinformeret og underholdt på alle feriens tilbagelagte kilometer.

California er som standard udstyret med Car-Net Guide & Inform (de første 3 år), som holder dig opdateret med de nyeste oplysninger, mens du er på farten. Desuden tilpasser moderne klimasystemer temperaturen i kabinen, så du kan holde varmen på kolde dage, såvel som køle ned på varme dage. 

Som ekstraudstyr kan din Grand California opnå en endnu højere grad af luksus, da det er muligt at tilkøbe satellitparabolanlæg til tv-modtagelse, solcelleanlæg på bilens tag samt tagmonteret klimaanlæg.

Bilferie i udlandet

Når du kører bil i udlandet, kan du støde på en række regler, som er anderledes i forhold til de danske. For at undgå unødvendige bøder på ferien anbefales det at have sat sig ind i reglerne på tværs af Europas landegrænser. Blandt andet er bilens lygter et område, hvor mange turister får bøder på bilferier, da reglerne på dette punkt ofte er forskellige på tværs af grænser.

Desuden er det værd at undersøge, om din planlagte rute indeholder vejafgifter, da disse i en række lande kan løbe op i et betydeligt beløb, som kunne være undgået med bedre planlægning. Vi har forsøgt at udarbejde en grundig oversigt over hvilke regler og vejafgifter, som du skal være opmærksom på, når du planlægger din bilferie i Europa. 

Volkswagen autocamper - FAQ

Dette vil måske også interessere dig