Autocampere

Autocampere

Alle rejseelskere kender følelsen: Længslen efter ukendte steder og trangen til bare at køre afsted. Med en autocamper fra Volkswagen kan du imødekomme din eventyrlyst, og samtidig mærke friheden ved ikke at skulle planlægge ferien ned til mindste detalje. Autocamperen fungerer som både køretøj og hjem, og dermed slipper du for, at skulle købe flybilletter og hotelophold, som hurtigt kan løbe op, når hele familien skal med på tur. Autocampere fra Volkswagen er optimale for familien, parret eller vennegruppen, der vil nyde det bedste af naturen og campinglivet, uden at gå på kompromis med luksus og kvalitet. Desuden slipper du ved en autocamper for besværet ved at navigere og vedligeholde en campingvogn.

Oplev vores autocampere

California.

California er den ideelle ledsager til rejser og fritid, som får dig til at føle dig hjemme overalt. California er danskernes foretrukne campingbus, og med interiør i luksusklassen og op til fire sovepladser forstår man hvorfor. 

Når din California holder stille, kan du med nogle få greb slå autocamperens hævetag op, hvorved der skabes masser af plads i kabinen samt to ekstra sengepladser. Samtidig indeholder California også et køkken, så du nemt kan tilberede et måltid, uanset hvor du befinder dig. 

California måler 4,90 meter i længden og 1,99 meter i højden, og har desuden et samlet beboelsesområde på 4 kvadratmeter. 

Grand California.

Californias storebror, den nye Grand California, byder på endnu mere uafhængighed. For med luksus autocamperen har man altid sit eget veludstyrede feriehjem med køkken, værelser og brusebad med sig.

Grand California sørger for, at du føler dig hjemme overalt i verden. Om du vil drømme dig væk i soveværelset, fremtrylle lækkerier i køkkenet, tage et varmt bad eller hygge i stuen, så er det hele muligt i den store autocamper. 

Desuden findes Grand California i to forskellige varianter, så du kan finde dit perfekte feriehjem, uanset om du prioriterer sengepladser eller plads i stuen. 

Grand California 600 måler 6,00 meter i længden og 3,03 meter i højden, hvorimod Grand California 680 måler 6,80 meter i længden og 2,85 meter i højden.  

Mere end blot et transportmiddel.

Med en autocamper fra Volkswagen kan du tilpasse din ferie præcis efter dine behov. Volkswagens store autocampere kombinerer transport og hotel i én, så din ferie er uden stress over flyafgange og strikse tidspunkter i forhold til check-in og -ud. Derimod kan du tilbringe den dejligste tid på året i en enestående hjemlig atmosfære, hvor du og dine kære kan nyde hinandens selskab og omgivelser præcis efter jeres ønske. For med ferie i autocamper er det dig, der bestemmer hvor turen går hen, og hvor længe dit ophold skal vare.

Volkswagens store autocampere går ikke på kompromis med luksus, og California og Grand California vil fra feriens start til slut sørge for, at du får den luksus, som du fortjener på din ferie. Interiør af høj kvalitet, køkken og store sengepladser bidrager til, at din autocamper fra Volkswagen bliver et hotel på hjul, som du er herre over.

Det er dine behov, der bestemmer dit valg af autocamper. En ny autocamper fra Volkswagen er præget af kvalitet både indvendigt og udvendigt, og som med valget af feriedestination er friheden i forhold til valg af autocamper også stor. I California har du muligheden for to udstyrsvarianter, og Grand California fås i to forskellige modeller: Grand California 600 og Grand California 680.

Kompromisløse soveforhold.

Ingen senge er som din egen, men i en autocamper fra Volkswagen er du meget tæt på. For at du kan nyde din ferie, er det essentielt, at du får en god nats søvn. Derfor er der i både California og Grand California taget højde for, at sengepladserne skal være store og af højeste kvalitet. 

Ved hjælp af nogle få greb kan Californias hævetag slås op. Dermed forvandles California til et soveværelse med sengepladser til fire personer, så du kan have hele familien med på ferie i autocamperen. Sengen på overetagen måler 1,20 m x 2,00 m. En tremmerist giver endnu mere behagelig søvn. Samtidig gør hævetaget det muligt at sidde op i sengens hovedende, så du kan nyde solopgangen fra sengen. Sengen i underetagen måler 1,14 m x 2,00 m. 


Grand California indeholder sengepladser til op til 4 personer. Grand California 600 kan som ekstraudstyr installeres med to højsenge, som tilsammen med den rummelige tværseng giver autocamperen 4 sengepladser. Grand California 680 indeholder derimod én stor seng på 2,00 m x 1,70 m, hvorved der er masser af plads til 2 personer. Både California og Grand California er desuden udstyret med mørklægningsgardiner.

Madlavning hvor end du er. 

Hvem gider gå på restaurant, hvis man kan få de bedste regionale lækkerier lige uden for feriehjemmets dør?
I California og Grand California slipper du for besværet ved at skulle smøre madpakker i skødet, og samtidig er du ikke afhængig af bordreservationer på nærliggende restauranter. Takket være et fuldt udstyret køkken med gaskomfur, håndvask, køleskab og massser af plads er det muligt selv at tilberede lækre måltider direkte fra din autocamper. Så er det op til dig at bestemme, om aftensmaden skal være, som du kender den hjemmefra, eller om der skal eksperimenteres med lokal cuisine i dit mobile køkken.

Både California og Grand California er udstyret med to gasblus, så du har plads til det hele, når du skal lave mad. Samtidig indeholder begge autocampere en vask, hvorved madlavningen ikke besværliggøres med konstante ture frem og tilbage fra det nærmeste vanddepot. Når madlavningen er overstået, er både California og Grand California desuden udstyret med praktiske køkkenskabe, så du let kan pakke hele køkkenet ned, og pladsen i din autocamper i stedet kan bruges til hygge.

Køreegenskaber og komfort fra øverste hylde.

Autocamperen er lastet, familien har spændt sikkerhedsbælterne og ruten er planlagt ned til mindste detalje. Du er klar, og derfor er det vigtigt at din autocamper også er. Og det er den. Både California og Grand California er udstyret med en effektiv generation af motorer, der overholder Euro 6-emissionsstandarden. Det betyder, at du får glæde af lavt brændstofforbrug uden at gå på kompromis med køreglæden. Desuden er Grand California udstyret med en række assistentsystemer, som bidrager til en sikrere og bedre køreoplevelse på hele ferien.

Den gode køreoplevelse suppleres at interiør i høj klasse, så du er sikret høj komfort, når kilometerne på de europæiske veje skal tilbagelægges. De ergonomiske sæder til fører og passager er blandt andet udstyret med armlæn og lændestøtte, som giver en god sidestøtte, så de mange timer bag rattet ikke belaster din krop. Når autocamperen er parkeret, kan disse sæder drejes ca. 180°, så de aktivt bliver en del af autocamperens opholdsrum. Hvis kroppen på trods af autocamperens store komfort stadig er træt efter en lang dag, kan du i Grand California desuden tage et afslappende brusebad, inden du smider dig på en af autocamperens komfortable sengepladser. 

Camping på den moderne måde.

Selv med din luksus autocamper parkeret midt i idylliske omgivelser kan det være tiltalende med avanceret teknologi, som kan holde dig opdateret på hver eneste tur. Derfor er autocampere fra Volkswagen udstyret (som standard eller ekstraudstyr) med mobile onlinetjenester og radio- og navigationssystemer, som skal holde dig velinformeret og underholdt på alle feriens tilbagelagte kilometer.

California er som standard udstyret med Car-Net Guide & Inform (de første 3 år), som holder dig opdateret med de nyeste oplysninger, mens du er på farten. Desuden tilpasser moderne klimasystemer temperaturen i kabinen, så du kan holde varmen på kolde dage, såvel som køle ned på varme dage. Som ekstraudstyr kan California udstyres med Radio Composition Media og navigationssystemet Discover Media, som bidrager med en inspirerende kombination af intuitiv betjening, optimal forbindelse og god lyd. 


I Grand California er det dig, der er i kontrol, og du kan med et enkelt greb indstille det, der gør camping så fantastisk. Det gennemtænkte betjeningskoncept til den nye Grand California starter med en central betjeningsenhed med touchpad til styring af forskellige funktioner i kabinen og fortsætter med forskellige USB-porte og strømtilslutninger. Som ekstraudstyr kan din Grand California opnå en endnu højere grad af luksus, da det er muligt at tilkøbe satellitparabolanlæg til tv-modtagelse, solcelleanlæg på bilens tag samt tagmonteret klimaanlæg.

Bilferie i udlandet.

Når du kører bil i udlandet, kan du støde på en række regler, som er anderledes i forhold til de danske. For at undgå unødvendige bøder på ferien anbefales det at have sat sig ind i reglerne på tværs af Europas landegrænser. Blandt andet er bilens lygter et område, hvor mange turister får bøder på bilferier, da reglerne på dette punkt ofte er forskellige på tværs af grænser. Desuden er det værd at undersøge, om din planlagte rute indeholder vejafgifter, da disse i en række lande kan løbe op i et betydeligt beløb, som kunne være undgået med bedre planlægning. Vi har forsøgt at udarbejde en grundig oversigt over hvilke regler og vejafgifter, som du skal være opmærksom på, når du planlægger din bilferie i Europa. 

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there