Aktuelle kampagner

  1. Aktuelle kampagner

Kampagnerente på din nye Volkswagen

Nu har vi hos Volkswagen gjort det lidt nemmere at blive ny bilejer. Du kan nemlig finansere dit køb med en ekstraordinær variabel rente - og det gælder alle fabriksnye biler, som vi har stående klar hos din forhandler, så du kan blive godt kørende på få dage. I finansieringsberegneren kan du danne dig et overblik over, hvad kampagnerenten betyder for finansieringen af netop den bil, som du ønsker skal blive din.

Lån eks. kr. 214.688. Kontantpris kr. 268.696. Udbetaling: 20,1%. kr. 54.008. Mdl. ydelse kr. 2.454. Løbetid: 96 md. Var. debitorrente: 0,00%. ÅOP 2,37%. Saml. kreditomk.: kr. 21.396. Saml. tilbagebetaling ekskl. udbetaling kr. 236.084. Kræver køb af Kaskoforsikring. Tilbuddet gælder nye Personbiler fra lager. Kun privatpersoner, som kan kreditgodkendes. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler. Beregning baseret pba. betaling via Nets. Anden betaling: kr. 50 pr. betaling. Der tages forbehold for renteændringer. Finansiering via VW Finans v. Nordania Finans. Gælder 1/5-30/6 2020.

Team-kampagnemodeller

Det er altid en god handel at vælge en Volkswagen. Men hvorfor ikke gøre den endnu bedre? Det kan du med Team-kampagnen. Her får du tre af vores SUV-modeller med en masse udstyr til attraktive kampagnepriser.

I T-Cross Team, T-Roc Team og Tiguan Team sidder du ikke bare højt og komfortabelt, men også både indvendigt og udvendigt imponerer de tre SUV-modeller med karakteristiske designdetaljer. Kampagnemodellerne indeholder en masse udstyr, som tager oplevelsen i din Volkswagen-SUV til et nyt niveau af køreglæde og komfort. Og så kan T-Cross Team og T-Roc Team privatleases med en udbetaling på kr. 10.000,- Tiguan kan privatleases med en udbetaling på kr. 20.000,-

Læs mere om T-Cross Team
Læs mere om T-Roc Team
Læs mere om Tiguan Team

Den nye Golf som privatleasing:
Fra kr. 3.599,-/md

Med digitale innovationer, et dynamisk design og mærkbar betjeningskomfort sætter den nye Golf nye standarder. Den nye Golf har dine behov i fokus, og du kan derfor også selv vælge, hvordan den skal blive din. Er du i markedet for at lease en bil, kan den nye Golf privatleases med priser fra kr. 3.599,-/md og en udbetaling på kr. 10.000,-.*

*Golf 1,5 TSI 6G Life 130hk fås fra kr. 278.997,- Forbrug v. bl. kørsel. 18,5 km/l. CO2-udslip: 121g/km. A+. Privatleasing via Volkswagen Finans v. Nordania Finans. Månedlig ydelse fra kr. 3.599-. Udbetaling kr. 10.000,- Samlede omk. for 36 mdr./15.000 km/år 139.564 kr. Bindingsperiode 12 mdr. Kreditgodkendelse kræves. Ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift. Bilen er vist med ekstraudstyr. Tilbydes hos Volkswagen-forhandlere, som annoncerer med denne pris.

up! privatleasing-kampagne
Fra kr. 1.999,-/md

Den nye up! er på alle måder unik. Det er ikke overraskende - for den tilpasser sig til dine ønsker. Vores udstyrspakker gør up! til den perfekte ledsager til næsten alle dine gøremål. Og til den mest personlige up!, man nogensinde har kunnet få. 

Du kan derfor også selv bestemme, hvordan den nye up! skal blive din. Er du til privatleasing og de mange fordele, der følger med, kan du nu også privatlease den nye up! med priser fra kr. 1.999,-/md og udbetaling på bare kr. 5.000,-.* Du kan naturligvis også købe den kontant fra kr. 109.996,-.

*Privatleasing via Volkswagen Finans v. Nordania Finans. Pris pr. md. fra kr. 1.999,-. Udbetaling kr. 5.000,-. Samlede omk. for 36 mdr. /15.000 km/år fra kr. 76.964,-. Positiv kreditgodkendelse kræves. Bindingsperiode 12 måneder. Ekskl. dækaftale, forsikring og grøn ejerafgift. Bilen er vist med ekstraudstyr.

Kampagnemodellen Tiguan Team

Uanset om du vælger ensomme bjergveje eller storbyens travle boulevarder:
Tiguan er klar til næsten alle eventyr. Tiguan fås nu i kampagnemodellen Tiguan Team, som foruden rigtig meget luksusudstyr også kommer til en attaktiv kampagnepris.

Kampagnemodellen Tiguan Team tilbydes både i Comfortline og Highline og indeholder blandt andet:

  • DK Pakke
  • ErgoComfort passagersæde med el-lændestøtte og massage
  • El-betjent bagklap
  • Digital cockpit
  • App Connect

Kampagnemodellen Touran Family

Læs ind, og kør af sted – med børnene, til bowling eller med vennerne. For hvis der er én ting, som Touran kan, så er det at kunne tilpasse sig. Touran fås nu i kampagnemodellen Touran Family, som foruden at indeholde rigtig meget brugbart udstyr også kommer til en favorabel kampagnepris. 

Touran Family tilbydes i både Comfortline og Highline og indeholder blandt andet:

  • App Connect
  • Familie Pakke (Solgardin, el-børnesikring på bagdøre og stemmeforstærkning)
  • DK Pakke eller DK Komfortpakke 2

Transporter Kassevogn til hurtig levering

Lige nu har vi til en super attraktiv pris et antal lagerbiler til hurtig levering. 
For kr. 161.979,- ekskl. moms kan du blive ejer af en Transporter Kassevogn.

Læs mere om Transporter


Kampagnemodel Golf Sportsvan PLUS

Golf Sportsvan præcis som du kender den plus lidt mere af det hele. Med den længere akselafstand og den ekstra højde er Golf Sportsvan det største medlem af Golf familien. For dig betyder det: Masser af plads til familien og bagagen. Lige nu fås Golf Sportsvan desuden som kampagnemodel PLUS.

Foruden DK pakke (indeholder parkeringssensorer for og bag, el-klapbare sidespejle samt lys og syn pakke til Comfortline. Til Highline medfølger også bakkamera) og App-Connect kommer kampagnemodellen Golf Sportsvan PLUS også til en favorabel pris.

Kampagnemodeller
Passat og Passat Variant PLUS

Passat Business Plus

Passat Business som du kender den plus lidt mere af det hele. Pluspakken har en værdi af kr. 19.995,- 

Gå til Passat modelside

Transporter 6.1 leasing

Er du på udkig efter en stærk samarbejdspartner til en attraktiv lav månedlig ydelse, med Service- og Reparationsaftale og som standard er godt udstyret? 

Så kan du glæde dig over, at Transporter 6.1 ikke kun sikrer dig en komfortabel og troværdig samarbjedspartner, men også, at den kan leases fra kun kr. 1.395,- om måneden*
Vil du desuden kombinere din stærke samarbejdspartner med komforten fra automatgear er det også muligt at privatlease Transporter 6.1 med DSG og 150hk. 

*Brændstofforbrug ved blandet kørsel 13,3 km/l. CO2-udslip 198 g/km. (C). Operationel Erhvervsleasing af Transporter Kassevogn 110 hk kort i 48 mdr. med et kørselsforbrug på 60.000 km. Ekstraordinær leasingydelse 39.945,- ekskl. moms. Prisen er baseret på variabel rente, og er inkl. Service- og reparationsabonnement samt levering. Ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift (driftsomkostninger). Samlet pris for 48 måneder fra kr. 106.905,- ekskl. moms. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Der tages forbehold for fejl og renteændringer. Bilen er vist med ekstraudstyr.

Tilmeld dig nyheder fra Volkswagen 

Vil du være opdateret med de seneste nyheder fra Volkswagen, og vide alt om vores aktuelle kampagner?

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there