Aktuelle kampagner

up! privatleasing-kampagne
Fra kr. 1.999,-/md

Den nye up! er på alle måder unik. Det er ikke overraskende – for den tilpasser sig til dine ønsker. Vores udstyrspakker gør up! til den perfekte ledsager til næsten alle dine gøremål. Og til den mest personlige up!, man nogensinde har kunnet få.

Du kan derfor også selv bestemme, hvordan den nye up! skal blive din. Er du til privatleasing og de mange fordele, der følger med, kan du nu også privatlease den nye up! med priser fra kr. 1.999,-/md og udbetaling på bare kr. 5.000,-.* Du kan naturligvis også købe den kontant fra kr. 109.996,-.

*Privatleasing via Volkswagen Finans v. Nordania Finans. Pris pr. md. fra kr. 1.999,- Udbetaling kr. 5.000,-  Samlede omk. for 36 mdr. /15.000 km/år fra kr. 76.964,-. Positiv kreditgodkendelse kræves. Bindingsperiode 12 måneder. Ekskl. dækaftale, forsikring og grøn ejerafgift. Bilen er vist med ekstraudstyr.

Golf Åbent Hus 14. og 15. marts kl. 11-16

Golf har generation efter generation sat nye standarder og med denne 8. generation, får vi igen en generation, som gør livet lidt sjovere, nemmere og mere afslappende. Med et komplet digitaliseret cockpit, online infotainmentsystemer, intelligente assistentsystemer og nye hybridmotorer er den ikoniske Golf en helt ny oplevelse både indeni og udenpå.

Den nye Golf introduceres i Danmark til marts 2020, og du kan opleve den live til Golf Åbent Hus 14. og 15. marts kl. 11-16. Vi ser frem til at byde dig velkommen i din nærmeste forhandler, hvor vi står klar til at gøre dig klogere på den nye Golf.

Find forhandler

Kampagnemodellen Touran Family

Læs ind, og kør af sted – med børnene, til bowling eller med vennerne. For hvis der er én ting, som Touran kan, så er det at kunne tilpasse sig. Touran fås nu i kampagnemodellen Touran Family, som foruden at indeholde rigtig meget brugbart udstyr også kommer til en favorabel kampagnepris. 

Touran Family tilbydes i både Comfortline og Highline og indeholder blandt andet:

  • App Connect
  • Familie Pakke (Solgardin, el-børnesikring på bagdøre og stemmeforstærkning)
  • DK Pakke eller DK Komfortpakke 2

Kampagnemodellen Tiguan Team

Uanset om du vælger ensomme bjergveje eller storbyens travle boulevarder:
Tiguan er klar til næsten alle eventyr. Tiguan fås nu i kampagnemodellen Tiguan Team, som foruden rigtig meget luksusudstyr også kommer til en attaktiv kampagnepris.

Kampagnemodellen Tiguan Team tilbydes både i Comfortline og Highline og indeholder blandt andet:

  • DK Pakke
  • ErgoComfort passagersæde med el-lændestøtte og massage
  • El-betjent bagklap
  • Digital cockpit
  • App Connect


Kampagnemodel Golf Sportsvan PLUS

Golf Sportsvan præcis som du kender den plus lidt mere af det hele. Med den længere akselafstand og den ekstra højde er Golf Sportsvan det største medlem af Golf familien. For dig betyder det: Masser af plads til familien og bagagen. Lige nu fås Golf Sportsvan desuden som kampagnemodel PLUS.

Foruden DK pakke (indeholder parkeringssensorer for og bag, el-klapbare sidespejle samt lys og syn pakke til Comfortline. Til Highline medfølger også bakkamera) og App-Connect kommer kampagnemodellen Golf Sportsvan PLUS også til en favorabel pris.

Transporter Kassevogn til hurtig levering

Lige nu har vi til en super attraktiv pris et antal lagerbiler til hurtig levering. 
For kr. 161.979,- ekskl. moms kan du blive ejer af en Transporter Kassevogn.

Læs mere om Transporter

Kampagnemodeller
Passat og Passat Variant PLUS

Passat Business Plus

Passat Business som du kender den plus lidt mere af det hele. Pluspakken har en værdi af kr. 19.995,- 

Gå til Passat modelside

Transporter 6.1 leasing

Er du på udkig efter en stærk samarbejdspartner til en attraktiv lav månedlig ydelse, med Service- og Reparationsaftale og som standard er godt udstyret? 

Så kan du glæde dig over, at Transporter 6.1 ikke kun sikrer dig en komfortabel og troværdig samarbjedspartner, men også, at den kan leases fra kun kr. 1.395,- om måneden*
Vil du desuden kombinere din stærke samarbejdspartner med komforten fra automatgear er det også muligt at privatlease Transporter 6.1 med DSG og 150hk. 

*Brændstofforbrug ved blandet kørsel 13,3 km/l. CO2-udslip 198 g/km. (C). Operationel Erhvervsleasing af Transporter Kassevogn 110 hk kort i 48 mdr. med et kørselsforbrug på 60.000 km. Ekstraordinær leasingydelse 39.945,- ekskl. moms. Prisen er baseret på variabel rente, og er inkl. Service- og reparationsabonnement samt levering. Ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift (driftsomkostninger). Samlet pris for 48 måneder fra kr. 106.905,- ekskl. moms. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Der tages forbehold for fejl og renteændringer. Bilen er vist med ekstraudstyr.

Caddy Maxi Edition kan købes fra kr. 199.990,- eller leases fra kr. 1.999,- om måneden
Leasingaftalen er inkl. Service- og Reparationsabonnement i 4 år eller 80.000 km., så du ikke skal tænke på regningen, når din Caddy Maxi Edition skal serviceres. 
Erhvervsleasing af Caddy Maxi 2.0 TDI 102 hk 5trin. Fås kontant fra kr. 181.000,- ex. moms inkl. afgift. Førstegangsydelse er kr. 27.500,- ex. moms. Månedlig ydelse ex moms kr. 1.999,- Samlet ydelse for 48 mdr. kr. 123.452,-. Aftalen er inkl. Service- og reparationsabonnement og 80.000 km. Ex. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift (driftsomkostninger). Erhvervsleasing via Volkswagen Finans v/Nordania Finans. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Brændstofforbrug ved bl. kørsel 20 km/l. CO2 udslip 131 g/km B. Bilen er vist med ekstraudstyr. 
Caddy Maxi Edition

Mere plads. Maxi køreglæde.

For kr. 199.990,- kan Caddy Maxi Edition blive din. Kampagnemodellen indeholder blandt andet DSG-gear, så du får ekstra køreglæde med automatisk gearskift og klimaanlægget Climatic, så kabinen hurtigt kan køles ned i sommervarmen. Desuden følger et Service- og Reparationsabonnement med kampagnemodellen, så du slipper for uforudsete regninger i 4 år eller 80.000 km. 

Caddy Maxi 2.0 TDI 102 hk 5trin. Køb af Caddy Maxi Edition er inkl. Service- og reparationsabonnement (værdi 9.984 kr.) i 4 år eller 80.000 km. Brændstofforbrug ved bl. kørsel 20 km/l. CO2 udslip 131 g/km. Energimærkning B Tilmeld dig nyheder fra Volkswagen 

Vil du være opdateret med de seneste nyheder fra Volkswagen, og vide alt om vores aktuelle kampagner?

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there