Din browser mangler en opdatering.

For at opnå den bedste brugeroplevelse bedes du opdatere din browser.

Vi beklager ulejligheden.

Eldrevne modeller.

Volkswagens eldrevne varebiler.

I de seneste år er interessen for elektromobilitet steget markant, og elektriske biler er ikke længere noget der kun kan opleves som ejer af en personbil. Elektromobilitet har gjort sin entré på markedet for erhvervsbiler, og en el varevogn fra Volkswagen bidrager til en arbejdsdag som sikrer både dig og miljøet de bedste arbejdsbetingelser. Samtidig er en eldreven erhvervsbil god for økonomien, hvor ubegrænsede mængder strøm kan benyttes for et fast lavt månedligt beløb, som gør en eldreven varebil klart mere økonomisk end de traditionelle diesel- og benzinbiler. Derudover gør det stigende antal ladestationer idéen om at det er besværligt at oplade en el varebil til skamme. Med ladestation i hjemmet, på arbejdspladsen og rundt omkring i landet er du som ejer af en erhvervsbil med elmotor altid sikker på at være i stødet. Men en elvarebil fra Volkswagen er ikke blot praktisk. Komforten ved at køre i en erhvervsbil med elmotor kendetegnes ved den lydløse motor, som selv ved høj acceleration kvitterer med et lavt støjniveau som gør køreturen behagelig for både passagerer og el varebilens omgivelser. Netop denne komfort er blandt andet kendetegnet for den elektriske varebil e-Crafter, som er den første fuldt elektriske model fra Volkswagen Erhvervsbiler.

Den nye e-Crafter.

100% Crafter – 100% elektrisk.
e-Crafter – den første fuldt elektriske varebil fra Volkswagen – kombinerer høj nyttelast og lang rækkevidde med de bedste køreegenskaber for kørsel i bymidten. e-Crafter passer perfekt til kurer-, ekspres- og pakketransportfirmaer, som er afhængige af en pålidelig bil med stor varerumsvolumen og lang rækkevidde.

e-Crafterens kraftige elmotor på 100 kW sikrer at din elektriske varebil fra Volkswagen kan accelerere hurtigt, som gør e-Crafter perfekt til stop-and-go-kørsel i bymidten, hvor den elegant glider gennem trafikken. Den glidende kørsel gennem byen suppleres af en tæt på lydløs motor, som gør e-Crafter populær hos både fører, passagerer og omgivelser. e-Crafter skåner ikke blot omgivelserne med det lave støjniveau, men også ved at være lokalt emissionsfri gennem det eldrevne litium-ion-batteri. 

Køreoplevelsen er karakteriseret af komfort, som gør e-Crafter til den optimale mobile arbejdsplads, og el varebilens mange assistentsystemer som bl.a. frontassistent med citynødbremsefunktion, vognbaneassistent og bakkamera hjælper med, at manøvrere hele vejen til din destination. 

ABT e-Transporter.

Lang rækkevidde, stort varerum.
Den rummelige ABT e-Transporter, som forventes at komme til Danmark i slutningen af 2019, byder på rigeligt med plads til et komplet værksted. ABT e-Transporteren kan kendetegnes som en eldreven varebil med stor varerumsvolumen og nyttelast. 

Desuden kan ABT e-Transporter som Kombi- eller Caravelle-model transportere ni personer, hvilket gør den elektriske varebil til en alsidig en af sin slags. Samtidig kan ABT e-Transporter med dobbelt batterikapacitet køre op til 400 km uden opladning. 

ABT e-Caddy.

Stor taxi med højvoltsbatteri.
ABT e-Caddy er en miljøvenlig stor taxi. Med plads til op til fem personer, talrige assistentsystemer og slidstærkt indvendigt udstyr byder den på alle de fordele, man allerede kender fra Caddy Maxi. Det elektriske litium-ion-batteri gør ABT e-Caddy lokalt emissionsfri, så du i din eldrevne erhvervsbil kan glide gennem byen med god samvittighed. ABT e-Caddys rækkevidde på over 200 km betyder, at kørslen ikke behøver begrænses til korte byture, men også sagtens kan indeholde længere motorvejsstrækninger.

ABT e-Caddy fås som kassevogn, Kombi og i udstyrslinjerne Trendline, Comfortline og Highline.

ID.Buzz Cargo.

Fremtidens bil inspireret af fortiden.
Konceptbilen ID.Buzz Cargo, som forventes lanceret i Europa i 2022, er fremtidens MPV. Den eldrevne varebils design er præget af de mange paralleller til Folkevognsrugbrødet, men indvendigt er ID.Buzz Cargo i høj grad designet til fremtiden. Den eldrevne ID.Buzz Cargo er spækket med ny teknologi, hvor en højteknologisk version af instrumentbrættet med AR-Head-Up-Display blot er én af mange innovative løsninger, der gør ID.Buzz Cargo til en varebil af fremtiden.

Den eldrevne varebil er mere end blot design og højteknologiske løsninger, da ID.Buzz Cargo også indeholder et rummeligt varerum og nyttelast på op til 800 kg. Den eldrevne varebil er bygget på den nye MEB-platform, som udover at sikre mere plads i kabinen, også bidrager til mere dynamiske køreegenskaber. 

Vi sender fremtidsmodeller ud på vejene.

Siden 2009 har ABT Sportsline GmbH forsket inden for området elektromobilitet. I den forbindelse har det tætte samarbejde med partnere fra erhvervslivet og videnskabens verden ført til banebrydende succeser. I 2018 blev elektromobiliteten udskilt i et selvstændigt datterselskab – ABT e-Line GmbH – som udelukkende beskæftiger sig med eldrevne varebiler. I forlængelse af dette har Volkswagen Group Services GmbH, et datterselskab, der er 100 procent ejet af Volkswagen koncernen, også siden 2016 udviklet fremtidsorienterede biler og tjenesteydelser inden for området mikromobilitet og lukker således den intermodale kløft mellem fodgænger og morgendagens mobilitet.