Få hurtigt internet til din Volkswagenenkelt og overskueligt1

For at kunne anvende udvalgte In-Car-apps, streaming til netradio samt Wi-Fi-hotspottet har du brug for yderligere datamængder til eSIM-kortet, der er installeret fast i bilen. De bestilles nemt og bekvemt hos den eksterne mobiltelefoniudbyder Cubic Telecom. For alle andre praktiske We Connect-tjenester bærer Volkswagen udgifterne.

Wi-Fi i bilen

Dette er fordelene ved datapakkerne fra Cubic:

 • Wi-fi-hotspot i bilen – til dig og dine medpassagerer og op til otte mobile enheder
 • Lyt til netradio og podcasts på turen
 • Bestil bekvemt datapakker direkte fra bilen
 • Fuld kontrol over dit dataforbrug og omkostningerne
 • Køb en datamængde, og anvend den i en lang række europæiske lande
Datapakker fra Cubic

Forudsætninger:

 • Din Volkswagen er udstyret med et eSIM
 • Aktiv We-Connect-licens for din bil
 • Registrering i Cubic-portalen
 • Gennemførelse af Ident-proceduren

Highspeed-internet til bilturen: 1 GB Cubic Telecom-datavolumen gratis 

Du anvender We Connect Plus og vil accelerere dine entertainment-funktioner såsom mediestreaming med highspeed-internet? Så hent den passende datapakke og få som ny Cubic Telecom-kunde nu 1 GB datavolumen foræret til at streame og surfe. Kun så længe forråd rækker.2

Priser:

 • 2 GB i 30 dage: DKK 51,95
 • 5 GB i 30 dage: DKK 198,00
 • 25 GB i 365 dage: DKK 530,00

Når We Connect er aktiveret til din bil, kan du logge på We Connect-portalen med dit Volkswagen ID og vælge menupunktet "Datapakker og opdateringer". Herefter sendes du videre til vores mobiltelefonipartner Cubic Telecom. Når du har gennemført registreringen, kan du også nemt og bekvemt bestille datapakker og gå online i bilen.

Disclaimer by Volkswagen
1.
For at kunne benytte We Connect-tjenesterne har du brug for en Volkswagen ID-brugerkonto, og du skal logge ind på We Connect med brugernavn og adgangskode. Endvidere skal en separat We Connect- eller We Connect Plus-kontrakt indgås online med Volkswagen AG. Med We Connect Plus har du efter overdragelsen af bilen 90 dage til at registrere bilen på adressen www.portal.volkswagen-we.com og anvende tjenesterne i hele den aftalte gratisperiodes løbetid.
Brugen af de mobile We Connect-onlinetjenester er mulig via en integreret internetforbindelse. De tilknyttede dataomkostninger inden for Europa afholdes af Volkswagen AG inden for rammerne af netværkets dækning, dog med undtagelse af tjenesterne ”Streaming & Internet” samt enkelte In-Car-apps. Ved brug af tjenesten ”Streaming & Internet”, enkelte In-Car-apps samt af Wi-Fi-hotspottet kan man købe datapakker via den eksterne mobiltelefonipartner ”Cubic Telecom”, som kan bruges inden for dækningsområdet i mange europæiske lande. Oplysninger om priser og lande, som understøtter netværket, kan ses på https://vw.cubictelecom.com. Alternativt kan man også benytte netradio og hybridradio via en mobil enhed (f.eks. smartphone), hvis denne kan indstilles som mobilt Wi-Fi-hotspot. I dette tilfælde er tjenesterne tilgængelige med en eksisterende eller en særskilt abonnementsaftale mellem dig og din mobiludbyder og kun inden for den pågældende udbyders dækningsområde. Ved at modtage datapakker fra internettet kan der opstå yderligere omkostninger (f.eks. roaminggebyrer) afhængigt af den pågældende mobilaftale og især ved anvendelse i udlandet. 
Brug af den gratis We Connect-app kræver en smartphone med passende iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med dataoption og en eksisterende eller separat mobiltelefonkontrakt mellem dig og din mobiludbyder.  
Tilgængeligheden af de enkelte tjenester i We Connect og We Connect Plus kan variere fra land til land og afhænger både af bilen og dens udstyr. Tjenesterne er altid tilgængelige inden for den aftalte kontraktperiode, og indholdet kan ændres eller blive utilgængeligt under kontraktperioden. Mere information kan findes på www.portal.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen-partner. Information om mobiltariffer kan du få hos din mobiludbyder.
2.
Forudsætningen for dette er, at der i „Cubic Telecom“-portalen foretages registrering af en bil med en aktiv We Connect Plus-licens samt tjenestepakken „Streaming & Internet”, der kun fås til infotainmentsystemerne Ready 2 Discover, Discover Media eller Discover Pro; én gang pr. bil uden forinden bestilt datapakke, kan ikke overføres til andre biler. Det gratis 1GB-datavolumen kan kun aktiveres inden for 12 måneder efter overdragelse af bilen og efter aktivering for en periode på op til tre måneder. Kun så længe forråd rækker. Der gælder de generelle forretningsbetingelser for „Cubic Telecom“ https://vw.cubictelecom.com/de/termsAndConditions

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there