Sportslige og elektriske præstationer på tre bogstaver: GTX

Rød står for kraft og temperament. Også i ID.-familien. For lakfarven ”Kings Red” og de røde syninger i interiøret kendetegner GTX-modellen: en ID. med en ekstra sportslig karakter, som ikke kun skiller sig ud fra andre med den præsenterede farve og det sportslige og elegante design, men især også med sine præstationer. Her præsenterer vi GTX.

E + X: et ekstra plus, når det gælder præstationerne
En GTX er effektiv som en ID. og accelererer som en GTI – vi har nemlig udstyret den med en ekstra elmotor, som giver mulighed for firehjulstræk. Takket være den fuldt elektriske ydelse befinder vi os dermed på GTI-niveau. Og du kommer endnu mere sportsligt frem til din destination. I den forbindelse skaber det store højvoltsbatteri i bunden af karrosseriet et køredynamisk optimalt tyngdepunkt og dermed afbalancerede køreegenskaber og god vejbeliggenhed i sving. Og naturligvis masser af rækkevidde.

Indstillet på det meste: drivlinjeteknikken i en GTX
GTX-modelrækken er skabt til at gå nye veje. Takket være dualmotor-firehjulstrækket, som består af to elmotorer, kan den trække bag- og forhjulene på skov- og markveje via 1-trins-gearkassen. For at forbedre vejgrebet og vognbaneføringen er drivlinjen udstyret med den GTX-typiske køreindstilling ”Traction”, som giver godt vejgreb på løst eller glat underlag. Derudover kan en GTX-model klare en markant højere anhængervægt og levere bedre præstationer på ferieturen takket være firehjulstrækket. 

Sportslighed eller effektivitet? En GTX byder på begge dele
En anden styrke ved GTX-modellerne: De kompromisløse præstationer går her ikke ud over effektiviteten. For som medlem af ID.-familien er en GTX i høj grad i stand til på bedste vis at kombinere sportslig køreglæde og ansvarsbevidst kørsel. Det skyldes blandt andet den modulopbyggede eldrivlinjeplatform (MEB) med det hurtigtopladende batterisystem, som udnytter mulighederne ved den elektriske teknologi bedst muligt.