2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Tilbehør til din Volkswagen

image

Alufælge og komplethjul

Uanset om du ønsker at din Volkswagen skal være enkelt og elegant, eller markant og sportslig, så kan du vælge blandt et stort udvalg af komplethjul.

image

Børn og familie

Der er mange ting at tage højde for på bagsædet når du skal have børn med. F.eks. børnesæder. Børnesæderne fra Volkswagen fås til alle aldre, og imponerer med stor siddekomfort og nem håndtering. Alle betræk kan nemt tages af og vaskes ved 30 grader.

image

Komfort og beskyttelse

Ønsker du også at beskytte og din Volkswagen bedst mulig? Der er mange måder at afhjælpe det daglige slidt på. Med originale plejeprodukter, måtter, bagagerumsbakker og meget andet.
F.eks kan dit bagagerum let bære spor i forbindelse med transport af forskelligt gods. Med originale bagagerumsbakker beskyttes bagagerummet mod snavs og på grund af den glatte overflade, er bagagerumsbakken nem at rengøre. Bagagerumsbakkerne fås også med et integreret beskyttelsesklæde til læssekanten, der kan klappes ud over læssekanten efter behov. Har du behov for ruminddeling af dit bagagerum i forbindelse med transport således, at bagagen ikke rutsjer rundt under kørslen, så har vi også bagagerumsmoduler, der passer til dine behov. 

image

Kommunikation

Din Volkswagens infotainmentsystem giver dig mulighed for flere upgraderinger. Hvad enten det er en subwoofer for at øge lydoplevelsen i din Volkswagen, eller det er adapter-kabler til din telefon, så har Volkswagen et bredt udvalg til netop din model.    

image

Styling

Der er mange måder, hvorpå du kan fremme det sportlige og markante udtryk på din Volkswagen, både indvendigt og udvendigt.

image

Udvendig transport

Hvis der ikke er nok plads i din Volkswagen når du skal på kør selv-ferie, så har du mulighed for at købe originale tagbøjler, cykelholder eller tagbokse, der giver dig mulighed for at have ekstra ting med på farten.
Volkswagen cykelholderen er konstrueret specielt til transport af to eller tre cykler, og imponerer særligt med den innovative fastgørelse. Cykelholderen er desuden ekstra let og har et flot lygte design. Via fodpedalen kan holderen takket være den store nedklapningsvinkel (90grader) klappes ekstra langt væk, hvilket giver nem adgang til bagagerummet. Når cykelholderen ikke bruges, kan den nemt klappes sammen og opbevares på en pladsbesparende måde i bagagerummet.
Vores tagbokse er aerodynamiske, hvilket mindsker støj og vindmodstand under kørslen. De er desuden udstyret med det innovative DuoLift-system, hvilket gør, at de komfortabelt kan åbnes fra begge sider, og har en optimal beskyttelse ved hjælp af trepunktscentrallåsen.