2.15.90.1, 2019-05-09 00:05:56

Kør selv ferie med børn.

Børn med på farten.

Rejser du med børn? Altid et stort eventyr. Med vores tips og produkter har du optimal mulighed for at forberede dig – så du ikke bringer din sikkerhed i fare, selv om der skulle opstå tumultagtige situationer undervejs på turen.

Sikker på farten med et børnesæde.

Til små passagerer under 12 år og 1,50 m skal der anvendes et børnesæde. Overholder man ikke dette lovkrav, risikerer man at få en bøde. Men hvad vigtigere er: Man sætter også sit barns sikkerhed på spil.

Ideal protection – even against complicated fitting.

Optimal beskyttelse – selv mod kompliceret montering.

Børnesæder fra Volkswagen Tilbehør

Dit barn har forskellige behov afhængigt af dets alder. Det kan fx være at falde i søvn på en blid måde eller at have tilstrækkeligt med plads til at lege. Derfor har vi også udviklet forskellige børnesæder til de forskellige aldersgrupper.

Hvad kendetegner børnesæder fra Volkswagen Tilbehør?

Børnesæder fra Volkswagen Tilbehør sørger for optimal beskyttelse selv i tilfælde af en sidekollision og overgår endda de krav, der er fastsat i standarden ECE-R44/04. Og takket være ISOFIX-forankringssystemet passer de perfekt til din Volkswagen og kan monteres hurtigt og sikkert med et enkelt klik. Også selv om helvede en gang imellem skulle bryde løs.

/content/dam/vw-ngw/international-mastersite/after-sales/on-the-way/on-the-road-with-children/BrTeas_32-9_correct_child_seat.jpg

Find the right Child Seat.

Volkswagen checklist - kids

I et snuptag bliver selv den længste køretur til en leg.

Yndlingskrammedyret Max, noget at drikke og nogle bleer: Hvilke ting er det godt at tage med, når du skal have dine børn med ud på lange køreture? Vi har lavet en kort tjekliste til dig. I et snuptag har du pakket det hele – inklusive en hel masse underholdning.

Vores tjeklister dækker ikke nødvendigvis alt og er derfor ikke udtømmende.