2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Bilbatterier.

Starterbatterier.

Flere og flere førerassistentsystemer sikrer, at du får en mere behagelig og miljøbevidst køreoplevelse. Forudsætningen er et kraftigt og pålideligt starterbatteri, som kan forsyne din Volkswagen med den helt rigtige mængde energi. 

image

Volkswagen Original starterbatterier.

Energi, der er skræddersyet til netop din Volkswagen.

Dine fordele

  • Skræddersyet.
    Afgiver præcis den mængde energi, som din Volkswagen har brug for.
  • Bedre præstationer.
    Takket være et blyindhold, der er højere end gennemsnittet, og materialer i højeste kvalitet.
  • Konstant energi. 
    Lav selvafladning i hele levetiden.

Produktinformation

Dit Volkswagen Original starterbatteri afgiver præcis den mængde energi, som din Volkswagen har brug for – for en sikker start selv i iskoldt vejr. For miljøvenlige funktioner som start-stop-systemet. Og for mere komfort ved hjælp af ekstravarme, radio og alt det, der gør din rejse endnu bedre og endnu mere behagelig.

8 ting, du helt sikkert ikke vidste om dit batteri.

En gang i mellem skal dit batteri skiftes ud. Årsag: Hver gang batteriet aflades, dannes der blysulfatkrystaller på batteriets blyplader. Krystallerne forringer elektricitetens gennemløb på langt sigt. Batteriets kapacitet forringes i takt med, at der dannes flere blysulfatkrystaller på pladernes overflader.

Lang tid i tomgang, mange korte køreture: Hvornår det er tid til udskiftning afhænger af mange faktorer. Dog bør du altid sørge for at få dit batteri tjekket hvert fjerde år. På den måde vil du altid kunne stole på batteriet.

Bedste sikkerhed for dig og din Volkswagen: Lad uddannede eksperter skifte dit batteri. Der er mange ting, der skal tages højde for: Batterisyre er meget korroderende, udsivende gas kan eksplodere, og et forkert monteret batteri vil beskadige din Volkswagen.

Mange Volkswagen modeller har batterienergistyring.  Det kan blandt andet registrere batteriets tilstand og kontrollere bilens energistyring. Det fungerer kun, hvis batteriet passer til den pågældende bil, og systemet genkender det ved hjælp af en kode. Ellers er der risiko for, at batteriet overbelastes eller aflades for hurtigt. Dette kan forårsage permanente skader.

Er du usikker på, hvor gammelt dit Volkswagen Original starterbatteri er? Bare rolig. Du kan se det på minuspolen, hvorpå kalenderugen og året er præget.

Volkswagen Original batterier.

Pålidelig energi og bedre ydelse takket være et blyindhold over gennemsnittet og materialer af højeste kvalitet: Det er vores Volkswagen Original starterbatterier. Et vedligeholdelsesfrit Original batteri er det bedste produkt til din Volkswagen, hvis du får brug for udskiftning.

image

Før batteriet forlader dig.

Volkswagen Original bly-calcium starterbatteri Altid køreklar.

Seks hurtige tips til at skabe længere batterilevetid.

Mere energi i længere tid og ingen tøven om vinteren: Få endnu mere ud af dit batteri nu.

Fuld kraft for miljøet.

Vil du gerne gøre noget godt for miljøet? Her kan mange Volkswagen modeller hjælpe dig med funktioner som start-stop-system og genindvinding af bremseenergi, også kaldet rekuperation. Forudsætning: et kraftigt starterbatteri. 

image

Rekuperation.

Regenerates your brake energy.

Når du sætter farten ned eller bremser, går en del af din Volkswagens kinetiske energi almindeligvis tabt. En del af denne energi genindvindes ved hjælp af rekuperation: Der trækkes bevidst mere på generatoren i denne fase, hvorved batteriet forsynes med mere energi. Generatoren omdanner den kinetiske energi til elektricitet – som en cykeldynamo. Når bilen accelererer, trækkes der mindre eller slet ikke på generatoren. Årsag: Bilen benytter her den energi, som batteriet tidligere har lagret. Derved reduceres brændstofforbruget og emissionerne.

image

Start-stop-system.

Spar brændstof, hver gang du holder for rødt.

Start-stop-systemet standser og starter automatisk motoren, når du slipper koblingen eller bremsepedalen eller træder pedalen ned igen. Derved kan du spare op til 0,2 l brændstof for hver 100 km ved bykørsel. Forudsætning: Et batteri med stor cyklisk holdbarhed – dvs. et batteri, der forbliver effektivt på trods af hyppig opladning og afladning.

image

Sikkerhedseftersyn.

Certificeret sikkerhed og lavt tidsforbrug.

Vi gennemgår din Volkswagen fra motor til bremser – også ved Express Service. Resultat: Høj gensalgsværdi. Kvalitetsattest. Og selvfølgelig den gode fornemmelse, man får af at køre med vores høje sikkerhed.