2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25

Værkstedstest.

Alle kan lære af deres "fejl"

Hos Volkswagen er vi glade for at teste. Ikke bare din bil, men også os selv.

Vi holder derfor løbende interne værkstedstests. Her påfører vi en testbil en række "fejl" og lader den gennemgå et normalt serviceeftersyn. På den måde kan vi kontrollere, at vi gør vores arbejde godt nok. For at sikre uvildigheden er det Teknologisk Institut, der står for udvælgelsen af de biler, der deltager i vores Værkstedstest.

Til vores Værkstedstest har vi brug for både personbiler og erhvervsbiler. Måske kan det blive din Volkswagen! Er du klar til at hjælpe os, og overholder din bil kravene, kan du få et værdibevis på kr. 2.500;- for et mimimum af ekstra besvær. Udgifterne til ekstraarbejde og evt. reservedele skal du dog selv betale.

Lige nu søger vi erhvervskunder og deres Volkswagen Erhvervsbiler i hele landet, til at teste deres lokale Volkswagen Service Partnere. Tilmeld din erhvervsbil nedenfor. Bliver den udvalgt modtager du et gavekort på kr. 3.500,- (Gavekortet gælder op til 2 år og skal bruges i forretningen som har udført serviceeftersynet)

Vil du have mulighed for at modtage et værdibevis?

Kan din bil bruges?

  • Den skal være minimum 1 år og masimum 7 år gammel
  • Den skal have kørt mellem 30.000 km og 210.000 km
  • Bilen skal være i god stand og skal svare til seriestandarden
  • Den skal have fået foretaget de korrekte og regelmæssige serviceeftersyn (komplet udfyldt servicehæfte)

Vil du gerne tilmelde din bil til værkstedstesten?

Så udfyld skemaet og send din ansøgning til os. Såfremt bilen bliver valgt vil du høre fra os senest 2-3 uger inden det tidspunkt, som du har angivet som næste servicedato, så det anbefales at være i god tid, så du kan nå at bestille et almindeligt serviceeftersyn. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Værdibeviset kan anvendes til køb af reservedele, tilbehør eller som betaling af service. Værdibeviset kan ikke ombyttes til kontanter og er gyldigt i 24 måneder fra udstedelsesdatoen.