2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Udvidet tryghed.

Udvidet tryghed.

En garanti i sig selv.

Din Volkswagen er dækket af vores omfattende garantiprogram, der sikrer dig fabriks- og lakgaranti samt garanti imod indefrakommende gennemtæring. Derudover kan du nyde godt af al den tryghed, det giver at have valgt Volkswagen.

Vores interesse for din Volkswagen stopper nemlig ikke, når den kører ud fra forhandleren. Vi er klar til at hjælpe dig i hele din bils levetid – det kan vi godt garantere!

Service- og Reparationsaftale

Få styr på din biløkonomi med en Service- og Reparationsaftale.

Vil du gerne kende dine udgifter til servicebesøg og reparationer langt ud i fremtiden og sikre, at din bil altid er i de bedste hænder hos en autoriseret Volkswagen Partner, så er en Service- og Reparationsaftale den helt rigtige løsning. Den giver nemlig ro i økonomien og styr på vedligeholdelsen af din Volkswagen. Du kan tegne aftalen, når du køber ny bil eller slå til helt frem til dit første Serviceeftersyn. Vil du også have forsikring og finansiering med i købet, så kan du vælge Volkswagen Total.  

Plus2Dækning

Endnu mere tryghed med Plus2Dækning. 2 års ekstra tryghed med fra start.

Din Volkswagen er dækket af fabriksgarantien de 2 første år, men du kan udvide trygheden til 4 år (dog maks. 120.000 kørte kilometer), hvis du tegner Plus2Dækning. Det har du mulighed for at gøre helt frem til leveringen af din nye Volkswagen. Med en Plus2Dækning slipper du for at bekymre dig om uforudsete udgifter i de første 4 år. Når du køber en ny Volkswagen, er du omfattet af vores nybilsgaranti, der gælder i 2 år og dækker materiale- og fabrikationsfejl. Men du kan forlænge garantien til 4 år (dog maks. 120.000 kørte kilometer), hvis du vælger vores Plus2Dækning, der giver dig 2 ekstra år med tryghed. På den måde slipper du helt for at bekymre dig for ekstraudgifter de første 4 år.

Vi er klar til at udskifte og reparere, ikke bare i Danmark, men i det meste af Europa. Og uanset, hvor du skulle få brug for os, så kan du regne med originale reservedele og specialuddannede fagfolk. Skal du sælge din Volkswagen inden for de første 4 år, så kan du lægge Plus2Dækning og den medfølgende tryghed oveni prisen.

Trænger din bil til Service?