2.0.0.6_0, 2017-01-20 14:05:42

Prismatch

Volkswagen Prismatch på service.

Din garanti for autoriseret service til den bedste pris.

Med Volkswagen Prismatch er du garanteret, at vi matcher ethvert skriftligt tilbud på service af din Volkswagen, hvis tilbuddet er givet af et værksted, der ligger højst 40 km. fra det valgte autoriserede Volkswagen værksted. For at vi kan matche prisen, skal det alternative tilbud indeholde det samme arbejde og servicepunkter i henhold til din bils serviceskema og Volkswagens norm, og det skal være baseret på originale Volkswagen Reservedele og anbefalede væsker/olier.

Når din bil bliver serviceret hos en autoriseret Volkswagen Partner, så kan du regne med kvalitet hele vejen. Følgende er altid inkluderet i din pris, når du besøger os:

  • Specialuddannede fagfolk og Volkswagen Teknikere, der ved alt om din bil.
  • Arbejde med specialværktøj, der er udviklet og designet til netop din model.
  • Dialogmodtagelse med en Volkswagen Servicerådgiver.
  • Opdatering af bilens elektroniske systemer.
  • Autoriseret stempel i bilens servicebog.

Et uautoriseret værksted kan naturligvis også have både specialværktøj og originale reservedele. Men når vi i forbindelse med Volkswagen Prismatch kigger uautoriserede værksteders tilbud igennem, ser vi desværre eksempler på, at de fx fylder den forkerte olie på, ikke får skiftet tændrør eller glemmer at kontrollere nogle af bilens vitale dele. Alt sammen noget der i sidste ende kan gå hen og påvirke bilens funktion og køreegenskaber markant.