2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Volkswagen Prismatch

Din garanti for autoriseret service til den bedste pris.

Når det gælder service eller reparationer af din bil, er det ikke kvaliteten, du skal spare på. Derfor kan det altid betale sig at få repareret din bil, der hvor den hører hjemme: Hos din autoriserede Volkswagen Service Partner. Foruden god service og tryghed er det nemlig specialuddannede Volkswagen teknikere, der ved alt om modeller, udstyr og teknologier, som tager sig af din bil. Og takket være Volkswagen Prismatch er du garanteret, at du får den bedste pris, du kan opstøve

image

Sådan fungerer Volkswagen Prismatch.

Fremlæg dit alternative tilbud for en autoriseret Volkswagen Partner før dit næste service, så matcher vi prisen, såfremt tilbuddet:
 • Er på skrift
 • Ikke er mere end 14 dage gammelt
 • Er indhentet maks. 40 km fra det valgte autoriserede Volkswagen værksted
 • Indeholder det samme arbejde/reservedele og servicepunkter i henhold til din bils serviceskema og Volkswagen norm
 • Er baseret på originale Volkswagen reservedele og anbefalede væsker/olier
 • Omhandler serviceeftersyn, ikke tandrems udskiftning eller andre separate komponenter med eller uden interval
 • Tilbuddet skal være hentet i Danmark

Altid inkluderet i din pris.

Volkswagen vejhjælp

Volkswagen Vejhjælp. Det manglede da bare.

Når vi servicerer din bil med jævne mellemrum og sikrer, at den er i perfekt form, så er vi naturligvis også klar, hvis det utænkelige skulle ske, og din Volkswagen ikke vil køre. Det manglede da bare! Derfor får du gratis vejhjælp, så længe du har fået udført dit seneste store Serviceeftersyn hos os. Volkswagen Vejhjælp dækker naturligvis også, når din bil er helt ny. Og skulle du køre rundt i en ældre Volkswagen, vi ikke har set på længe, så lad os give den et stort Serviceeftersyn. Bagefter er din bil igen dækket af Volkswagen Vejhjælp.

 • Lånebil

  Du får mulighed for at låne en velplejet og moderne Volkswagen, mens din egen er på værksted. Det koster ikke alverden og gør det meget lettere at undvære bilen. Er du heldig, får du en lånebil med ekstra hestekræfter eller måske en nyere model!

 • Express Service

  Vi kan nå meget på halvanden time, fx at skifte udstødningen, få ordnet bremserne eller andre småreparationer. Så er det noget hurtigt, du skal have klaret, kan du vælge vores Express Service. Du behøver ikke engang bestille tid. Bare kom forbi. Vi har læsestof, kaffe og Wi-Fi klar til ventetiden.

 • Hente bringe-service

  Vi henter gerne din bil på dit arbejde eller derhjemme. Og sørger for, at den kommer på værksted og tilbage igen efter service. Du kan selvfølgelig også kombinere med en lånebil, som vi bringer derhen, hvor du har brug for den. Uanset hvilken løsning du vælger, er det alle pengene værd at slippe for besværet.

 • Eksklusiv Service

  Vi kan også tilbyde en kombination af Hente bringe-service og en passende lånebil, der også inkluderer bilvask og indvendig rengøring af din Volkswagen. Den slags service kan man hurtigt blive afhængig af.

 • Dialogmodtagelse

  En Dialogmodtagelse hos Volkswagen er en gratis gennemgang af din bil, inden den skal til service. Den foretages af en certificeret servicerådgiver/-tekniker og tager cirka 20 min. Du er til stede hele tiden.

Lad os tales ved.