2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25

Plus2Dækning

2 års ekstra tryghed med fra start.

Du kan tegne en Plus2Dækning, når du køber en fabriksny Volkswagen Personbil (dog ikke Caddy) og senest, når du får den leveret.

Når du køber en ny Volkswagen, er du omfattet af vores nybilsgaranti, der gælder i 2 år og dækker materiale- og fabrikationsfejl. Men du kan forlænge garantien til 4 år (dog maks. 120.000 kørte kilometer), hvis du vælger en Volkswagen Plus2Dækning, der giver dig 2 ekstra år med tryghed. På den måde slipper du helt for at bekymre dig for ekstraudgifter de første 4 år.

 

Volkswagen Forhandlernes Plus2Dækning kan kun tegnes ved samtidig køb af fabriksny Volkswagen. Aftalen skal indgås inden første indregistrering.

Hvad får jeg med Volkswagen Plus2Dækning

Omfattende tryghed
I den periode, hvor aftalen gælder, reparerer eller ud-skifter din autoriserede Volkswagen Servicepartner alle dækkede dele, hvis uheldet er ude. Dækningen er så  omfattende, at du kan have samme ro i sindet, som du  har med en Volkswagen nybilsgaranti, hvis mekaniske  eller elektroniske dele skulle gå i stykker. 

Hjælpen er nær
Volkswagen Forhandlernes Plus2Dækning gælder i det meste af Europa. Uanset hvor du befinder dig, er den nærmeste autoriserede Volkswagen Servicepartner klar til at hjælpe dig, hvis du får brug for det. Du behøver altså ikke at transportere din bil langt for at få hjælp. 

Autoriseret service
Din Volkswagen Servicepartner kender din Volkswagen. Hvis uheldet er ude, er der ikke noget mere trygt sted at efterlade din bil. Du kan være sikker på, at din bil er i hænderne på eksperter og at reservedelene er originale, så din Volkswagen forbliver original.

Høj gensalgsværdi
Hvis du sælger din bil videre i dækningsperioden, følger Volkswagen Forhandlernes Plus2Dækning med bilen og overføres til den næste ejer. Det giver dig sikkerhed for,  at din Volkswagen holder værdien endnu bedre. 

 

 

Modeller
Samlet pris for begge år
 
up!, e-up!, Polo
Kr. 2.900,-
 
Golf, e-Golf, Golf GTE, Golf GTD, Golf GTE, Golf R, Golf Variant, Golf R Variant, Golf Sportsvan
Kr. 3.490,-
 
Beetle, Beetle Cabriolet 
Kr. 5.990,-
 
Touran, Tiguan, Passat, Passat Variant, Passat GTE, Passat Variant GTE
Kr. 5.990,-
 
Sharan
Kr. 8.690,-
 

Ekstra dækning med mange fordele:

  • Høj gensalgsværdi
  • Få hjælp af nærmeste Volkswagen værksted - herhjemme og i det meste af Europa
  • Service på et autoriseret værksted sikrer dig tryghed og kvalitet
  • Aftalen dækker op til 120.000 km. eller i 4 år - alt efter hvad der kommer først
  • Gælder Volkswagen personbiler og Vans, bortset fra Caddy