2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Pleje til din Volkswagen.

Bilpleje til din Volkswagen.

Vær god ved din Volkswagen. Det betaler sig.

Der er mange små ting, der kan forlænge levetiden, fornøjelsen og værdien af din Volkswagen. Fra den rigtige pleje af lakken til valg af en effektiv kølervæske. Vi kan hjælpe dig med gode råd her på hjemmesiden og levere dig de helt rigtige plejeprodukter. Din Partner er også klar til at give dig en hjælpende hånd fx med et Klimatjek. Du er naturligvis også altid velkommen til at spørge, næste gang du besøger os. Og der er ingen dumme spørgsmål. Vores job er nemlig at sørge for, at du får størst mulig glæde af din Volkswagen.

Wellness til din Volkswagen.

image

Vi har wellness produktioner til din Volkswagen uagtet årstid. Om vinteren, gør fugt, sne og salt gør livet hårdere for både dig og din bil. Hos din Volkswagen Partner kan du købe en række originale Volkswagen plejeprodukter og naturligvis få råd om, hvordan og hvor ofte du skal anvende dem. Produkterne er udviklet specielt til din Volkswagen, så du kan være sikker på, at både lak, plastdele og sæder kan tåle produkterne.

5 gode råd til bilpleje.

Små skader eller stenslag i forruden kan hurtigt blive til alvorlige revner, hvis de ikke bliver repareret. Sker det, er din og dine passagerers sikkerhed i fare. Ruden er nemlig ansvarlig for 30 % af strukturfastheden i din bil, og airbaggen kan ikke fungere korrekt uden støtte fra ruden! Hvis skaden er af mindre karakter, behøver du ikke nødvendigvis skifte hele ruden. Din Volkswagen Partner kan løse problemet med en mindre omfangsrig glasreparation – inden skaden udvikler sig

Tjek dit batteri af og til – manuelt. Et udkørt batteri kan sagtens starte din bil, men risikerer at kollapse på det mest stressende tidspunkt, fx under kø-kørsel i sommervarmen, når blæseren trækker på batteriets ressourcer.

De fleste batterier har et "øje" med en farveindikation, der fortæller om batteriets niveau. Hvis det er grønt, er det tilstrækkeligt opladet. Er det sort, er det delvist afladet, mens en farveløs eller lysegul indikator betyder, at batteriet skal udskiftes. 

Når vand ikke tydeligt perler af på den rene lak, så anbefaler vi, at du konserverer din bils lak. En god tommelfingerregel siger, at det normalt er nødvendigt at give din bil voks to gange årligt. Din Volkswagen Partner kan give dig et godt tilbud på et ”make-over” af din bil.

Rengøring af plastdele og instrumentbræt er en naturlig del af din bilpleje, der gør det til en fornøjelse at sætte dig bag rattet i din Volkswagen. Brug en fugtig klud, der ikke fnugger. Vi anbefaler, at du bruger de originale Volkswagen plejemidler, som er udviklet til materialerne i netop din bil. Køb dem hos din Volkswagen Partner.

Gammel bremsevæske forringer din bremseevne, fordi et stigende vandindhold forringer effekten. Så husk dine Serviceeftersyn eller få et Bremsetjek hos din Volkswagen Partner.

Viser dit tjek, at syrestanden er under minimumsgrænsen, så kig forbi din Volkswagen Partner.