2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Vinter- og sommerdæk

Vinter- og sommerhjul

Vinter- og sommerdæk.

Selv med det bedste dæk får du kun en sikker køreoplevelse, hvis de passer til årstiden. I sidste ende er de din direkte kontakt med vejbanen – som nogle gange er frysende kold, og nogle gange bagende varm.

Volkswagen vinter- og sommerkomplethjul.

Hjul, du kan stole på.

Dine fordele

 • Mere sikkerhed.
  Bedre vejgreb. Kortere bremselængde.
 • Længere holdbarhed.
  Ca. 6 års brug, 55.000 miles.
 • For en højere gensalgsværdi.
  Hvis de er velholdte, øger de gensalgsværdien af din Volkswagen.
 • Design af høj kvalitet.
  Takket være Volkswagen Original Fælge – fra sportslige til elegante.
 • Praktiske og økonomiske.
  Ved at udskifte hele hjulet kan du optimere dine dæks holdbarhed.

Produktinformation

Din Volkswagens hjul er afgørende for din kørselssikkerhed – og for hele bilens visuelle fremtoning. Du kan stole på vinter- og sommerkomplethjul fra Volkswagen Tilbehør.

Sommerdæk.

Giver varmen den kolde skulder. Det er klart, at du skifter til vinterdæk. De giver mere sikkerhed – men kun om vinteren. Så snart temperaturen stiger til over 7° C, er sommerdæk det eneste rigtige. Hvorfor? Her er et par af årsagerne.

Fakta om vinterdæk.

Under 7 grader?

Tid til vinterdæk.

Tommelfingerreglen er: Du bør køre på vinterdæk i vintervejr. I nogle lande er det et lovmæssigt krav at køre med vinterdæk i bestemte perioder eller under vinterlige vejrforhold – ellers risikerer man at få en bøde – og sætter samtidig sikkerheden over styr. Vores anbefaling: Skift til vinterdæk, så snart temperaturen falder til under 7° C.

Bedre vejgreb. Kortere bremselængde.

Mindre fare for ulykke.

Hvorfor bør du skifte til vinterdæk? Det er ret enkelt: De sikrer, at du har bedre vejgreb, at din bremselængde er kortere, og der derfor er mindre fare for en ulykke ved temperaturer under 7° C – uanset om det sner eller regner.

Braking distance at 90 km/h on a wet road surface. Test conditions below 10 °C, source: Touring Club Schweiz.

Braking distance at 40 km/h on a snow-covered road surface. Test conditions under 0 °C, source: Touring Club Schweiz.

Vinterdæk.

<b>Udviklet til is og sne. </b> <br><br> Dine vinterdæk gør deres yderste for at sikre, at du kan komme frem på en afslappet måde på den kolde årstid: De fjerner vand, har vejgreb på sne og er fleksible – også selv om vejen har været frosset i lang tid.

Mærkning af vinterdæk.

Dækservice.

Hjulskift. Med masser af ekspertise.
Tyre Service.

Dækservicen: til en lav pris og næsten lige så hurtig, som du kan nå at sige start på sommer eller vinter. Vi skifter dine dæk – efter aftale . Og hvis du har brug for nye dæk, så finder vi de rette dæk til dig. 

Dækopbevaringsservice.

Fantastisk bekvemmelighed. Lav pris.
Wheel Storage Service.

Det optimale opbevaringssted til dine vinter- og sommerdæk er koldt, mørkt og tørt. Men helst ikke din garage? Det er ikke noget problem: Vi kan opbevare dine dæk for dig, og vi tjekker også deres profildybde og afbalancerer dem. Det betyder, at du sparer plads og ikke behøver at slæbe rundt på dækkene.