2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Vinter- og sommerdæk

Vinter- og sommerhjul

Vinter- og sommerdæk.

Selv med det bedste dæk får du kun en sikker køreoplevelse, hvis de passer til årstiden. I sidste ende er de din direkte kontakt med vejbanen – som nogle gange er frysende kold, og nogle gange bagende varm.

Volkswagen vinter- og sommerkomplethjul.

Hjul, du kan stole på.

Dine fordele

 • Mere sikkerhed.
  Bedre vejgreb. Kortere bremselængde.
 • Længere holdbarhed.
  Ca. 6 års brug, 55.000 miles.
 • For en højere gensalgsværdi.
  Hvis de er velholdte, øger de gensalgsværdien af din Volkswagen.
 • Design af høj kvalitet.
  Takket være Volkswagen Original Fælge – fra sportslige til elegante.
 • Praktiske og økonomiske.
  Ved at udskifte hele hjulet kan du optimere dine dæks holdbarhed.

Produktinformation

Din Volkswagens hjul er afgørende for din kørselssikkerhed – og for hele bilens visuelle fremtoning. Du kan stole på vinter- og sommerkomplethjul fra Volkswagen Tilbehør.

Fakta om vinterdæk.

Under 7 grader?

Tid til vinterdæk.

Tommelfingerreglen er: Du bør køre på vinterdæk i vintervejr. I nogle lande er det et lovmæssigt krav at køre med vinterdæk i bestemte perioder eller under vinterlige vejrforhold – ellers risikerer man at få en bøde – og sætter samtidig sikkerheden over styr. Vores anbefaling: Skift til vinterdæk, så snart temperaturen falder til under 7° C.

Bedre vejgreb. Kortere bremselængde.

Mindre fare for ulykke.

Hvorfor bør du skifte til vinterdæk? Det er ret enkelt: De sikrer, at du har bedre vejgreb, at din bremselængde er kortere, og der derfor er mindre fare for en ulykke ved temperaturer under 7° C – uanset om det sner eller regner.

Braking distance at 90 km/h on a wet road surface. Test conditions below 10 °C, source: Touring Club Schweiz.

Braking distance at 40 km/h on a snow-covered road surface. Test conditions under 0 °C, source: Touring Club Schweiz.

Vinterdæk.

<b>Udviklet til is og sne. </b> <br><br> Dine vinterdæk gør deres yderste for at sikre, at du kan komme frem på en afslappet måde på den kolde årstid: De fjerner vand, har vejgreb på sne og er fleksible – også selv om vejen har været frosset i lang tid.

Mærkning af vinterdæk.

Sommerdæk.

<b>Giver varmen den kolde skulder.</b> <br><br>Det er klart, at du skifter til vinterdæk. De giver mere sikkerhed – men kun om vinteren. Så snart temperaturen stiger til over 7° C, er sommerdæk det eneste rigtige. Hvorfor? Her er et par af årsagerne.

Finansiering af fælge og dæk.

Du kan betale afdragsvis for sikkerheden.

Så er der ikke længere nogen undskyldning for at køre rundt på de forkerte dæk: Volkswagen Banks* dæk- og fælgfinansiering giver dig mulighed for at betale dine nye vinter- eller sommerdæk over 24 til 36 måneder – enkelt og komfortabelt. Spørg din Volkswagen partner om de aktuelle vilkår og betingelser.

* Dette tilbud gælder eksklusivt for Volkswagen Original Tilbehør.
Et tilbud fra Volkswagen Bank GmbH, Gifhorner Straße 57, D-38112 Braunschweig. Du kan få flere informationer hos din deltagende Volkswagen partner.

Generelt:  

 • fra en årlig procentrate på 6,9 % (lånerate fra 6,69 %)
 • ydet nettolån fra 500 op til €4.000
 • med en løbetid på 24 til 36 måneder

  Et tilbud fra Volkswagen Bank GmbH.


 
Example financing*
Finance amount/net loan
€1,800
Down payment
€0.00
Maturity
24 months
Debit interest (fixed)
6.69 %
Annual percentage rate
6.90 %
Total amount
€1,928.16
Monthly rate
€80.34

* This offer exclusively applies to Volkswagen Genuine Accessories. An offer from Volkswagen Bank GmbH, Gifhorner Straße 57, 38112 Braunschweig.

Dækservice.

Hjulskift uden forudgående aftale. Med masser af ekspertise.
Tyre Service.

Dækservicen: til en lav pris og næsten lige så hurtig, som du kan nå at sige start på sommer eller vinter. Vi skifter dine dæk – efter aftale eller uden forudgående varsel eller ventetid i Express Service. Og hvis du har brug for nye dæk, så finder vi de rette dæk til dig. Inklusive en 36-måneders dækgaranti og omgående montering.

Dækopbevaringsservice.

Fantastisk bekvemmelighed. Lav pris.
Wheel Storage Service.

Det optimale opbevaringssted til dine vinter- og sommerdæk er koldt, mørkt og tørt. Men helst ikke din garage? Det er ikke noget problem: Vi kan opbevare dine dæk for dig, og vi tjekker også deres profildybde og afbalancerer dem. Det betyder, at du sparer plads og ikke behøver at slæbe rundt på dækkene.