2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25

Vi er eksperter i din Volkswagen

Din bil kører bedre i længere tid, hvis den bliver repareret eller serviceret korrekt. Det er du sikker på, at den bliver på et autoriseret værksted. De er nemlig eksperter i lige netop din bil. Det er ikke bare noget, vi påstår. Der bliver stillet høje krav til vores autoriserede værksteder. Fx er de forpligtede til at bruge originale reservedele, specialværktøj og Volkswagen teknologi. Det er også et krav, at de sender deres personale på uddannelse i minimum 50 timer om året, så de altid har styr på teknikken. Og så er det værd at huske, at opdateringer via teknologien på et autoriseret værksted holder bilen up-to-date og forlænger levetiden. Du får med andre ord både faglig ekspertise og bedre løsninger med i prisen på et autoriseret værksted.

På værkstedet

God service og tryghed er ikke de eneste fordele ved at vælge en autoriseret Volkswagen Partner, når din bil skal på værksted eller til service. 
Læs mere om:

  • Volkswagen Prismatch
  • Volkswagen Vejhjælp
  • Bilpleje - gode råd til bilpleje
  • Service og Reparationsabonnement
  • Plus2Dækning
  • Dialogmodtagelse

Dæk og fælge

Dæk, der passer til årstidens klima og som ikke er nedslidte, er en vigtig del af din sikkerhed – særligt i vintersæsonen. Din Volkswagen Partner er klar til at servicere dig i forbindelse med hjulskiftet og i det hele taget gøre dig parat til årstidernes forskellige udfordringer, fx med et Vintertjek. Derudover er du naturligvis velkommen til at gå på opdagelse i vores store udvalg af flotte fælge, der let giver din Volkswagen et nyt og individuelt udtryk.