2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25

Den daglige drift.

Lorem ipsum dolor sit amet, fugit dictas accusata an sit, mel quas modus ocurreret ei. Eu platonem hendrerit evertitur quo. In nibh summo recusabo est. Eos id etiam iuvaret, his aperiam viderer id. Mel clita putant liberavisse ex, mea ut iuvaret ocurreret.

* LOREM IPSUM

Slitage.

Din bils forskellige dele slides over tid. Også selvom du passer godt på den. Det er helt naturligt. Du vil derfor opleve, at din bil har brug for at komme på værksted og få skiftet forskellige reservedele. Hvis du altid vælger et autoriseret værksted, når din bil skal services, så er du sikker på at have en bil, der kører efter forskrifterne.

Dæk til årstiden.

Det er vigtigt at køre med dæk, der understøtter din bil i forhold til årstiden. Når temperaturen falder under syv i grader er det tid til at få vinterdækkende på, så du er klar til at færdes i vådt og glat føre. Med vinterdæk kan du nedsætte bremselængden med op til 20 meter ved 80 km/t. Omvendt, når foråret er på vej, og temperaturen overstiger syv grader, er det tid til sommerdæk. Vejene om sommeren er mere tørre end i vinterhalvåret, og kører du med vinterdæk hele året vil dækkende føles bløde på den varme asfalt, de slides hurtigere og bliver mindre stabile i sving og kurver. Kører du med sommerdæk hele året, risikerer du at dækkende ikke griber sikkert til underlaget, og bilen vil have stor risiko for at glide rundt på vejene.

Ryd op i bilen og sørg for at ting ikke ligger og flyder. Løse genstande har det med at rasle rundt under køreturen og kan skabe unødig bekymring.

Giv din bil en grundig støvsugning med jævne mellemrum. Det er langt mere behageligt at opholde sig i en ren bil. Så undgår du også lugtgener. Stort set alle servicestationer i dag har store støvsugere beregnet til at rengøre biler med.

Tør paneler, rat, gearknop og instrumentbord af med en fugtig klud en gang i mellem. Så har du altid en ren kabine, der er rar at opholde sig i.

Gulvmåtter samler snavs og småsten, hver gang du stiger ind i din bil. Sørg for at ryste og støvsuge måtter jævnligt, så du ikke træder i skidt, snavs og sten under køreturen.

Din bil skal vaskes en gang om måneden. Det foregår nemmest på en servicestation, da de har vaskehaller, der er bygget til at rengøre din bil grundigt. Det er vigtigt, at du sørger for at holde din bil ren udvendigt, da skidt og snavs sætter sig på lygter og ruder.