2.13.82.1, 2019-01-22 15:18:18

image

Hvad betyder TSI?

TSI står for direkte indsprøjtning, supercharged benzin motorer fra Volkswagen. De innovative TSI-motorer kombinerer de positive kvaliteter fra dieselmotorer og benzinmotorer med direkte indsprøjtning til de højeste krav og maksimal køreglæde. Alle TSI-motorer er kendetegnet ved lavt brændstofforbrug, høj trækkraft og højt drejningsmoment selv ved lave hastigheder.

image

Imponerende effekt

Nyd maksimale drejningsmoment ved lave omdrejningstal

TSI-benzinmotorerne leverer imponerende præstationer og en eminent effektivitet. Du kan nyde godt af det maksimale drejningsmoment selv ved lave omdrejningstal. Deres kombination af små motorstørrelser med en turbolader og direkte brændstofindsprøjtning skaber en jævn kraftudfoldelse i disse motorer. Downsizing-teknologien anvendes til at opnå dette, hvilket betyder, at motorerne kan levere en høj ydelse, selv om slagvolumenen er relativt lille. 

image

Billigst til korte ture

En benzinbil er billigere til kortere ture. Selvom benzin ofte er dyrere end diesel, så kan det til korte ture godt betale sig at køre benzin. Dette skyldes at den halvårlige ejerafgift gerne er billigere på benzinbil sammenlignet med en dieselbil. 
Benzinbiler er i dag begyndt at køre markant længere på literen end de har gjort tidligere. 

Hvis man i hverdagen ikke kører særlig langt, så kan man også overveje om en hybridbil kan være at foretrække. 

image

Benzin og trækevne

Tidligere har det været dieselmotoren, der har været det eneste rigtige svar når der var tale om, at skulle trække tunge læs på anhængeren. De benzin motorerer, som findes i en moderne Volkswagen er dog så udviklede, at de også ofte er istand til at trække de helt tunge trailere. En benzin motor fra Volkswagen er faktisk istand til at trække om op til 2.500 kg. 

Hvilken drivlinje skal du vælge?