2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Hvad er en SUV?

SUV er en forkortelse af Sport Utility Vehicle, og det er bestemt en sporty yderst anvendelig bil til de fleste formål. SUV’en minder om en stationcar, men har typisk et større karosseri, kombineret med en noget kraftigere trækkraft. SUV er desuden en høj bil, hvilket betyder, at man sidder noget højere end i andre bilmodeller. Der er da ingen tvivl om, at hvad enten man vælger en crossover, offroader eller en SUV, så kommer man til at sidde højt i trafikken, hvilket også giver en væsentlig komfort, når man stiger ind og ud af bilen. 

image

Vil du have en SUV der er alsidig og klar til alle slags eventyr? Så er den nye T-Cross noget for dig. T-Cross er med sit crossover-design, individualiseringsmulighederne og den store anvendelighed i hverdagen en perfekt kombination af fleksibilitet og kompakthed. Med de talrige individualiseringsmuligheder giver den dig mere frirum – til spontane aktiviteter, længere rejser eller den alsidige hverdag.

T-Cross kan trække op til 1.200kg.

image

Vil du have en SUV der passer til din livstil, uagtet om behovet er terræn eller bykørsel? Så er T-Roc en klasse for sig. T-Roc imponerer ikke kun med sine utrolig mange individualiseringsmulighed i design, men også ved allerede som standard at være rigtig godt udstyret. Også når det gælder diverse assistentsystemer. 

T-Roc kan trække op til 1900 kg.

image

Vil du have en muskuløs SUV, der altid er gearet til dine forventninger uagtet hvilke udfordringer du byder den? Med Tiguan får du en rummelig SUV, hvor der er god plads på bagsædet såvel som i bagagerummet. Og vælger du Tiguan med 4MOTION, så har du altid mulighed for at tilpasse bilens indstillinger til forskellige typer terræn. 

Tiguan kan trække op til 2.500 kg. 

image

Vil du have en SUV med rigeligt med plads og samtidig den imponerende SUV køreglæde? Tiguan Allspace har plads til 7 passagere, men hvis behovet ikke er til at medbringe ekstra passagere, så kan sæderækken lægges ned og skabe et imponerende rummeligt bagagerum.  Og vælger du Tiguan Allspace med 4MOTION, så har du altid mulighed for at tilpasse bilens indstillinger til forskellige typer terræn. 

Tiguan Allspace kan trække op til 2.500 kg.

image

Er du til en imponerende luksuriøs SUV, der forener SUV egenskaberne med overdreven elegance? Både digitalt og på design sætter Touareg helt nye standard for øvrige SUVer. Touareg imponerer ikke kun med køreglæde i første klasse, men også med helt nye digitale løsninger, herunder elektromekaniske krængningsstabilisering, IQ. Light - LED-matrix-forlygter og Innovasion Cockpit, for blot at nævne et par af højdepunkterne ved Touareg. 

Touareg kan trække op til 3.500 kg.

  

Offroad med stil

image

Med en SUV får du også en unik mulighed for at køre offroad med stil. Hvad enten det er som bybil, til legebarnet bag rattet, eller om der skal skydes genvej gennem terrænet, så er SUV’en bygget til opgaven. Tiguan kan fås både med forhjulstræk og 4 hjulstræk, hvilket betyder, at man kan tilpasse den de behov og krav, som man stiller til sin nye bil.

En SUV med 4 hjulstræk kan være yderst anvendelige, hvis man f.eks. har behov for at køre en stor trailer på marker, strand eller lignende.

Volkswagens SUV manøvrerer godt i alle forhold
Volkswagens SUV modeller kan alle udstyres med en række ekstraudstyr der gør det let at begå sig i det åbne terræn såvel som i den snævre bytrafik. Det er nemlig muligt at få assistentsystemer (ekstraudstyr), der kan hjælpe med alt fra parkering til automatisk afstandsregulering. På den måde er det bestemt ikke en ulempe at have en stor SUV-bil i byen, da du gennem assistentsystemer let kan danne dig et overblik omkring hele bilen.