2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Hvad er en stationcar?

En stationcar er hvad mange vil kalde den klassiske biltype.

Stationcar betegner en biltype med bagklap, stort bagagerum og oftest med plads til minimum 5 personer.
Til forskel for en hatchback er taget ført længere tilbage og oftest er stationcaren længere end den tilsvarende hatchback model.
Stationcaren er et populært valg blandt familier og forretningsfolk, som har brug for plads, men ikke vil gå på kompromis med design og elegance.  

Volkswagens stationcar modeller omfatter Golf Variant og Passat Variant, hvor du og dine medpassagerer kan nyde af gode køreegenskaber og stor komfort.  

Vælg din personlige stationcar

image

Plads til bagage og meget mere.

Komfortabel, praktisk og klar på eventyr.

En stationcars komfortable store bagsæde og bagagerum gør denne type bil til en sikker favorit blandt mange bilelskere. For den største forskel fra en stationcar til en hatchback er nemlig plads. Fortidens stationcar kunne ofte fremstå lidt firekantet og knap så sporty i designet. En moderne stationcar fra Volkswagen viser tydeligt hvordan der kan bygges bro mellem det praktiske og rummelige, samtidig med at bilen stadig kan være sporty og elegant. Volkswagens stationcars er 5 personers biler, og med det store og rummelige bagagerum er de perfekte til at transportere alt fra barnevogne til fritidsudstyr. Det store bagsæde sikrer at køreturen er behagelig for alle passagerer og komforten er sat i fokus på både for- og bagsæde. Bagagerummet i en Volkswagen stationcar lægger også op til eventyr og foruden blot at være stort, så har det også en praktisk udformning. Bagagerumsbunden, som kan sænkes efter behov, fastgørelsesringene og det fremklappelige bagsæde er blot nogle få eksempler på de praktiske egenskaber, der følger med som standard.

 

Kvalitet og design i samspil.

Ingen kompromisser.
image

En Volkswagen stationcar er mere end et funktionelt bagsæde og et stort bagagerum. Kombinationen af elegance og dynamik præger Volkswagens stationcars ydre, og det selvsikre design signalerer en kvalitet som ikke er til at tage fejl af. Indtrykket af høj kvalitet er berettiget, da Volkswagens stationcars er udstyret med stor motorkraft, der sikrer en ekstraordinær køreoplevelse. Når disse egenskaber kombineres med et lavt brændstofforbrug og gode priser både kontant og som leasingbil, så er det til at forstå at Volkswagens pålidelige stationcars er populære firmabiler - både som hvid- og gulpladebil.

Volkswagen på sociale medier