UEFA Women's EURO 2022TM

Women play football. #NotWomensFootball

Women play football. #NotWomensFootball

Mænd spiller fodbold. Og kvinder spiller kvindefodbold. Vent, hvad? Det kan ikke passe. Vi er mere avancerede end det. Som fodboldfans. Som samfund. Lad os lave en forandring sammen. Som den officielle mobilitetspartner for UEFA Women's Euro 2022TM, lancerer vi vores statement #NotWomensFootball. Fordi kvinder ikke laver kvindeafleveringer og ikke scorer kvindemål. Fordi kvinder spiller fodbold og ikke kvindefodbold.

Women play football. #NotWomensFootball.

--:--

Vores bevidst tvetydige hashtag viser at vi rent faktisk mener det. Og at vi stræber efter mere lighed i fodbold. For fans, klubber, foreninger, for alle. For at folk skal kunne gentænke tingene og gøre fremskridt, er man nogle gange nødt til at drille dem lidt, fremhæve og starte diskussioner og nedbryde fordomme i processen. Kvinder knokler og kæmper også i 90 minutter. Se dem spille i din barndomsklub eller på stadion. Kvinder ændrer spillet, og de knokler lige så hårdt som de mandlige fodboldspillere.

Som den officielle mobilitetspartner for UEFA Women's EURO 2022TM, sparker vi det hele i gang ved turneringens start den 6. juli i Manchester. Her vil det internationale hashtag 'Women play football. #NotWomensFootball' blive vist på bannere, der er synlige for fans over hele verden. Så alle forstår budskabet!

Der er ingen kvindetacklinger, ingen kvinderedninger og ingen kvindeskud. Der er bare fodbold. #NotWomensFootball.

Og UEFA Women's EURO 2022TM er bare startskuddet for vores involvering. Vores mission fortsætter. Vi vil forblive aktive. Med flere historier, mere dybde og større indvirkning. Vi vil give en stemme til de kvinder, der giver alt for det smukke spil: fodbold.

Fordi kvinder spiller, lever og ånder fodbold. #NotWomensFootball.

--:--

Hold dig opdateret i løbet af turneringen

I løbet af UEFA Women's Euro 2022TM vil vi dække turneringen på udvalgte kampdage, hvor vi vil mærke stemningen og følelserne direkte fra værtsbyerne og de mange stadioner. Og så vil vi komme helt tæt på de kvinder, der er med til at forme fodbold i England.

Der er altså meget mere for dig at gå på udkig i, hvis du er interesseret i at komme helt tæt på UEFA Women's EURO 2022TM og følge slutrunden fra første til sidste fløjt. God fornøjelse!