Volkswagen - Officiel mobilitetspartner UEFA EM 2020

Det er ikke kun den fanskabte stemning ved sommerens UEFA EM slutrunde i fodbold, der er elektrisk. Med kampe på tværs af 12 værtsnationer i sommeren 2020 kommer fans til at skulle bevæge sig rundt på en helt ny måde end ved tidligere slutrunder. Hos Volkswagen bevæger vi også Europa rundt på nye måder med vores nuværende og næste generation af elektriske biler, heriblandt den nye ID.3, som du kan skrive dig på venteliste til online her og læse mere om her.

Som officiel mobilitetspartner for UEFA EM slutrunden 2020 er Volkswagen begejstrede for at skulle bringe fans tættere på alle kampe helt fra kvalifikationsrunderne til den store finale på Wembley Stadium i London. De mange forventninger til rejsen mod EM, ethvert nervepirrende moment og hvordan vi kommer dertil, vil resultere i den mest højspændte turnering til dato. Det bliver stort!

Danmarks vej til EM-guldet

Efter en spændende kvalifikation med højdepunkter som det fantastiske comeback i Schweiz og den afgørende gyser i Dublin er det danske landshold repræsenteret ved sommerens EM-slutrunde, som til dels skal afvikles på dansk grund.

Danmark er havnet i gruppe med Belgien, Rusland og Finland, og der vil derfor være stor konkurrence om de altafgørende points, som sender de bedste hold videre til de altafgørende play-off kampe. Danmark spiller sine tre gruppespilskampe i Parken på følgende dage:

  • 13.06.2020: Danmark - Finland
  • 18.06.2020: Danmark - Belgien
  • 22.06.2020: Rusland - Danmark

Vi glæder os. Kom så Danmark!

Skriv dig på venteliste 
til ID.3 1ST
specialmodellen

Vær blandt de første, der kører i den nye ID.3 1ST, og tank
strøm gratis i 1 år over hele Europa.
Sikr dig en specialmodel, der fås i begrænset antal, med eksklusive designelementer.
Få de helt aktuelle nyheder og opdateringer omkring elektrisk mobilitet og den nye ID.3 1ST.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there