Volkswagen - Officiel mobilitetspartner UEFA EM 2020

Volkswagen - Officiel mobilitetspartner UEFA EM 2020

Det er ikke kun den fanskabte stemning ved sommerens UEFA EM slutrunde i fodbold, der er elektrisk. Med kampe på tværs af 11 værtsnationer i sommeren 2021 kommer fans til at skulle bevæge sig rundt på en helt ny måde end ved tidligere slutrunder. Hos Volkswagen bevæger vi også Europa rundt på nye måder med vores nuværende og næste generation af elektriske biler, heriblandt den nye ID.3, som du kan læse mere om her.

Som officiel mobilitetspartner for UEFA EM slutrunden 2021 er Volkswagen begejstrede for at skulle bringe fans tættere på alle kampe helt fra kvalifikationsrunderne til den store finale på Wembley Stadium i London. De mange forventninger til rejsen mod EM, ethvert nervepirrende moment og hvordan vi kommer dertil, vil resultere i den mest højspændte turnering til dato. Det bliver stort!

 

Football Village

Centralt i Københavns Havn finder du Ofelia Plads, som under EM forvandles til en festlig Football Village med en alt fra madboder og strandbarer til en masse aktiviteter for børn, unge og voksne. Besøger du Volkswagen i Football Village vil du kunne få en gratis Mobility fodboldtrøje, tage et augmented reality billede med den officielle EURO 2020 maskot Skillzy og vinde billetter til kampene.

Football Village åbner den 11. juni kl. 06.00, men vil øvrige dage være åben i tidsrummet 11.00-23.00. Gratis Mobility fodboldtrøje er tilgængelig i tidsrummet 15.00-22.00. Vær opmærksom på kapaciteten af pladser er kraftigt reduceret grundet COVID-19.

Læs mere om kapaciteten af pladser på Ofelia PladsÅbner et eksternt link

Volkswagen boldmaskot til EM-slutrunden

I forbindelse med Volkswagens rolle som officiel mobilitetspartner for EURO2020 har det været muligt at deltage i konkurrencen om at blive Volkswagen boldmaskot til en af Danmarks gruppespilskampe ved sommerens EM-slutrunde, som blandt andet har fundet sted på dansk jord.

Der skal i den forbindelse lyde et stort tillykke og tak for hjælpen til de tre vindere, som fik den store oplevelse at bære den officielle kampbold ind på banen før kampstart foran tusindvis af fodboldglade danskere. Godt klaret!

Træner for hele landet

Når Kasper Hjulmand står i spidsen for det danske fodboldlandshold under sommerens EM-slutrunde, bestræber han sig på at lede med tillid, generøsitet og tro. Vi kørte ud i arbejdsdagen med den 49-årige landstræner.

I den nye nummer af VieW kan du læse hele artiklen med Kasper Hjulmand 

Som officiel sponsor af UEFA EURO2020, giver Volkswagen dig muligheden for at vinde billetter til Danmarks EM-gruppespilskampe i Parken!

Vinderne får stillet en ID.4 til rådighed, så turen til og fra Parken bliver endnu mere elektrisk.

Konkurrencen er slut.

På sine køreture rundt i Fodbolddanmark har Kasper Hjulmand noteret sig, at dansk fodbold halter bagefter på især ét punkt: faciliteter.

"Det er den store forskel, når jeg besøger klubberne herhjemme og klubberne i udlandet – i udlandet har de faciliteterne. Vi, der er i branchen, ved, at de basale forhold skal være i orden, for at vi kan bygge på spillerne og spillet." 

Free Chauffeur  - Prøv de elektriske ID. modeller

Free Chauffeur

Hop i én af de elektriske Volkswagen ID.3 eller ID.4 og lad chaufføren køre dig til fx Football Village, en restaurant eller hvor end du har lyst til – selvfølgelig inden for tjenestens serviceområde. Med Volkswagen Free Chauffeur kommer du nemt til din destination.

Du booker din tur i EURO 2020-app’en.
Tjenesten er tilgængelig hver dag mellem kl. 14.00 - 22.00 i perioden 11. - 28. juni 2021

--:--

COVID-19: For din sikkerhed

Volkswagen har forpligtet sig til at sørge for sikkerheden for alle passagerer og chauffører. Chauffører og passagerer skal bære ansigtsmaske hele tiden.

  • Alle biler bliver desinficeret efter hver tur
  • Alle biler har beskyttelsesskærme monteret mellem chauffør og passagerer
  • Det maksimale antal passagerer per bil er begrænset til tre

Fans med særlige behov

Volkswagens mål er at levere mobilitetsløsninger til alle i København, Free Chauffeur er derfor også tilgængelig for fans med særlige behov, der har sammenklappelige kørestole, ganghjælpemidler eller rollatorer (med en maksimal vægt på 30 kg samt maksimal størrelse på 85 x 57 x 40 cm). Volkswagen Free Chauffeur er endnu ikke tilgængelig for kørestolsbrugere.

Passagererne skal være i stand til at stige op på et 47 cm højt trin for at komme ind i bilen. Vores chauffører hjælper dig gerne med at komme ind og ud.

 

--:--
Gør Danmark elektrisk

Som officiel sponsor af UEFA EURO2020, giver Volkswagen dig muligheden for at vinde billetter til Danmarks EM-gruppespilskampe i Parken! Vinderne får stillet en ID.4 til rådighed, så turen til og fra Parken bliver endnu mere elektrisk.

Konkurrencen er lukket,  og alle vindere er blevet kontaktet.

Mobility Makers 

EURO 2020 er for alle – med plads til alle. Både for lokale og for besøgende. Og skal du have hjælp til at finde vej enten til dit hotel, til stadion, en seværdighed eller en restaurant, finder du ved vores Volkswagen Mobility Info Desks frivillige, som guider dig i den rigtige retning.

Volkswagen Mobility Info Desks er placeret flere steder i København under hele EURO 2020. 

EM-trofæet på tur i København

--:--

EM-trofæet på tur i København

Sammen med en række europæiske lande er Danmark udvalgt som værtsland for Europamesterskabet i fodbold til juni. I sommeren 1992 med Danmarks epokegørende og euforiske EM-guldmedalje blev Henri-Delaunay trofæet vist frem til tusinder af fejrende danskere på Rådhuspladsen. D. 11. maj 2021 var trofæet tilbage igen.

Her begyndte optakten for alvor til EM, da trofæet kom tilbage til København, som del af UEFA’s officielle tour i samarbejde med Volkswagen, der er hovedsponsor af slutrunden. En del af fremvisningen af trofæet foregik på taget af den 100% elektriske Volkswagen ID.3, som til lejligheden var ombygget med en glasmontre på taget. I løbet af dagen besøgte trofæet blandt andet Cirkelbroen, inden det fortsatte videre ind til Rådhuspladsen.

”Vi er rigtigt stolte af vores samarbejde med UEFA, hvor vi står for mobilitet og transport i forbindelse med slutrunden. ID.3 er vores seneste bud på en moderne elbil og taler direkte ind i mere energieffektive løsninger, som også UEFA arbejder målrettet hen mod. Derfor er vi glade for både at være en del af trofækørslen, men også indgå som en central brik i transporten under slutrunden,”
- Mads Nør Lauvring, adm. direktør i Volkswagen Danmark.

Stort tillykke til Jesper Stougaard!

I løbet af juni har det været muligt at deltage i Volkswagens konkurrence om 2 EM-billetter til kampen Danmark-Rusland d. 21. juni 2021 i Parken. I den forbindelse skal der lyde et stort tillykke til Jesper Stougaard, som blev den heldige vinder af konkurrencen.

Konkurrencens vinder, Jesper, ramte fuldstændig plet i sit gæt på, hvor mange bolde, der var at finde på den udstillede bil i hans lokale forhandler. Det var han dog ikke alene om, og der skulle derfor lodtrækning til for at Jesper kunne kåres som vinder blandt de mange korrekte svar sendt ind fra Volkswagen-forhandlere i hele Danmark. Stort tillykke til Jesper!