Sæt strøm til kampen mod kræft

Knæk Cancer 2022

Knæk Cancer 2022

Volkswagen støtter Knæk Cancer med den nye ID. Buzz og ID.4

Der er mange måder at samle ind til årets Knæk Cancer på, og hos Volkswagen er vi med og støtter den gode sags tjeneste med den helt nye ID. Buzz og den rummelige ID.4, som du kan være så heldig at vinde.

Knæk Cancer 2022
TV2 og Kræftens Bekæmpelse har under overskriften Knæk Cancer for mål at hente støtte til blandt andet kræftforskning, så vi kan knække cancer. Det gør de selvfølgelig ikke alene, men med støtte fra danskerne. For kræft er en fælles sag, som kræver en fælles indsats.

Det er derfor også med støtte og opbakning fra Volkswagen, når Knæk Cancer og TV2 i hele uge 43 oplyser om den sygdom, der rammer hver tredje dansker. Du kan læse mere om Knæk Cancer 2022 og støtte op om den gode sag herÅbner et eksternt link.

--:--

ID. Buzz Style

Vind den helt nye og ikoniske ID. Buzz

Du kan nu blive den heldige vinder af en Volkswagen ID. Buzz til en værdi af 615.000 kr.

ID. Buzz er næste elektriske familiebil fra Volkswagen. Den er inspireret af fortiden, men designet til fremtiden. Denne version af ID. Buzz kommer med 5 siddepladser og er let kørt med blandt andet navigation, parkeringsassistent og avancerede LED Matrix forlygter.

Rækkevidden på en opladning er op til 418 km ved blandet kørsel, og når du bruger en lynlader, kan du lade ID. Buzz fra 5-80 % på en halv time.

Udvalgt udstyr i præmiebilen

 • LED Matrix forlygter
 • IQ.Light
 • App-Connect inkl. Wireless Apple Carplay og Android Auto
 • Navigation Discover Pro Max med 12" TFT
  farveskærm
 • Parkeringsassistent Park Assist Plus inkl.
  parkeringshjælp og memory funktion
 • Elektrisk skydedør i venstre og højre side
 • Baggagerum: 1.121 liter. 

Inklusiv Clever Unlimited abonnement

Den nye ID. Buzz er 100 % elektrisk. Med i præmien følger derfor også et Clever Unlimited abonnement i 1 år inkl. installation af intelligent ladeboks hjemme hos dig.

Med et Clever Unlimited abonnement kan du køre hver dag i møde med fornyet energi. Samtidig får du adgang til Danmarks største netværk af offentlige ladepunkter – så er du altid godt på vej.​​

Præmien kan ikke overdrages, ombyttes til kontanter eller til andre produkter og følger ikke bilen ved ejerskifte. Præmien gælder kun til privat brug. Installation af ladeboks: ekstraomk. kan forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Du låner ladeboksen fra Clever, der installeres på din privatadresse (DK), og nedtages efter udløb af præmieperioden. ID. Buzz introduceres i Danmark i starten af 2023 og præmien vil kunne leveres herefter. 

ID.4

Vind den 100 % elektriske ID.4

Nu har du muligheden for at vinde en Volkswagen ID.4 til en værdi af 434.000 kr.

ID.4 er Volkswagens elektriske SUV. Modellen byder på en rummelig kabine, god plads til bagage og ikke mindst god kørekomfort. Modellen kommer blandt andet med bakkamera, nøglefri betjening, avancerede LED Matrix forlygter og Navigation.

Den elektriske rækkevidde er op til 531 km - og når du lynlader, kan du lade fra 5-80 % på en halv time.