Volkswagen støtter
Knæk Cancer

  1. Knæk Cancer 2020

Volkswagen donerer biler til Knæk Cancer

Hos Volkswagen ved vi ikke meget om kræft. Men vi ved, hvor vigtigt det er at fange de mindste ting i tide. Derfor støtter vi årets Knæk Cancer med 5 biler, som du kan vinde. Bilerne kan vindes i løbet af uge 43 eller i det store indsamlingsshow lørdag d. 24. oktober på TV2. 

Læs mere om Knæk Cancer og de 5 præmiebiler her på siden.

 

 

 

Knæk Cancer

Knæk Cancer er Danmarks største indsats mod kræft, hvor TV 2 og Kræftens Bekæmpelse i fællesskab samler danskerne i et stærkt og aktivt fællesskab mod kræft og samler penge ind til forskning, forebyggelse og patientstøtte. Målet er, at færre får kræft, at flere overlever kræft samt får et bedre liv efter kræft. I uge 43 vil TV 2 og Kræftens Bekæmpelse oplyse om den sygdom, der rammer hver tredje af os, og fortælle, at vi takket være forskningen bliver bedre og bedre til at overleve sygdommen.

Vind den nye Golf eHybrid i det store indsamlingsshow den 24. oktober

Model: Volkswagen Golf Style 1,4 eHybrid 204 hk DSG
Farve: Reflex Sølv Metallic

Den nye Golf sætter standarden for digitalisering på vejen. Med sine intelligente assistentsystemer gør den alle køreture mere komfortable og afslappede. I den udloddede Golf eHybrid, som er en plug-in-hybrid, får du en turbobenzinmotor kombineret med en el-motor, så bilen kan køre på enten ren strøm, på brændstof eller en kombinantion her af i hybrid-mode. Der er rig mulighed for opladning, da du desuden får 1 års opladning med Clever. Clever stiller en ladeboks til rådighed i perioden og installerer den hjemme hos dig, så du kan lade ubegrænset på både Clevers ladenetværk og derhjemme. Se mere på https://clever.dk/knaek-cancer/ . I Golf eHybrid kan du bl.a. glæde dig til Blind Spot Sensor, Travel Assist, Digital Cockpit Pro og klimaanlægget Climatronic med 3 zoner. Golf eHybrid kommer derudover med16” letmetalfælge, LED for- og baglygter og ambientebelysning i 30 farver.

Læs mere om konkurrencen

Vind den nye ID.3 1ST i det store indsamlingsshow den 24. oktober

Model: Volkswagen ID.3 1st  PLUS 204 hk AUT1 Performance
Farve: Glasier hvid m. sort tag

Den nye ID.3 1ST er den første af de nye elbiler fra Volkswagen. Med ID.3 kan du glæde dig til lang rækkevidde, gode køreegenskaber og et nyt design både indvendigt og udvendigt. Med batteriet gemt i gulvet er der god plads til dig i kabinen, som yder god komrfort, et rent design og et digital touchdisplay. Den udloddede ID.3 har et 58 kWh (netto) batteri med en rækkevidde op til 423 km. Med mulighed for 100 kW lynopladning, kan ID.3 tanke 100 km rækkevidde på 8 minutter eller ca. 290 km rækkevidde (WLTP) på 30 minutter.

Med ID.3 1ST følger 5 års/ 100.000 km Service- og Reparationsabonnement. Der er rig mulighed for opladning, da du desuden får 1 års opladning med Clever. Clever stiller en ladeboks til rådighed i perioden og installerer den hjemme hos dig, så du kan lade ubegrænset derhjemme og på både Clevers ladenetværk, som også har 100 kW lynopladere udvalgte steder. Se mere på https://clever.dk/knaek-cancer/

Læs mere om konkurrencen

Vind den nye Tiguan i Vild med Dans den 23. oktober

Model: Volkswagen Tiguan Life 1,5 TSI 150 hk DSG7 EVO ACT
Farve: Nightshade Blue Metallic

Den nye Tiguan viser, hvad den kan - stærkere, mere komfortabel og opkoblet end nogensinde før. Foruden bilens elegante og udtryksfulde ydre design, imponerer den nye Tiguan også indvendigt. Kabinen er rummelig og byder på intuitive betjeningselementer, så du kan koncentrere dig om vejen. I Tiguan Life kan du bl.a. glæde dig Navigation Discover Media, LED forlygter, Light Assist, 3-zoners Climatronic klimaanlæg og komfortforsæder. Samtidig kan du glæde dig assistentsystemer som Adaptiv fartpilot og Lane Assist, så du kan komme trygt og behageligt fra A til B.

Læs mere om konkurrencen

Vind Passat Variant GTE i det store indsamlingsshow den 24. oktober

Model: Volkswagen Passat Variant GTE 1,4TSI 218 hk DSG6
Farve: Pyrite Sølv Metallic

Passat GTE Variant er en plug-in-hybrid, som kombinerer en 1,4 TSI turbobenzinmotor med en elmotor. Passat GTE Variant har et effektivt batteri, der gør den i stand til at køre op til 55 km på strøm (WLTP). Ved opladet batteri kan føreren ved tryk på en knap selv vælge, om turen skal køres på strøm eller som hybrid. Føreren kan også gøre brug af GTE-funktionen, som giver en mere sportslig køreoplevelse med elektrisk boost til accellerationen og ekstra hestekræfter. Passat GTE Variant er en plug-in-hybrid og oplades dermed via ladekabel, men under kørsel kan Passat GTE Variant også regenere strøm til bilen og igen køre på strøm. Der er rig mulighed for opladning, da du desuden får 1 års opladning med Clever. Clever stiller en ladeboks til rådighed i perioden og installerer den hjemme hos dig, så du kan lade ubegrænset på både Clevers ladenetværk og derhjemme. Se mere på https://clever.dk/knaek-cancer/  I Passat Variant GTE får du en bil, der er blevet delvist selvkørende med førerassistentssystemet Travel Assist inkl. kø assistent og Emergency assist samt Lane Assist og Adaptiv fartpilot.

Læs mere om konkurrencen

Vind T-Cross i Go' Morgen Danmark fra den 19.-23. oktober

Model: Volkswagen T-Cross Style Team 1,0TSI 115hk 6G
Farve: Sort (metallak)

T-Cross er en SUV med masser af rummelighed, stor fleksibilitet og et højt niveau af standardudstyr, som bl.a. gør T-Cross til en af de sikreste biler i sin klasse. Med den Adaptive fartpilot og Lane Assist får du bl.a. hjælp til at holde hastigheden og tilpasse den til forankørende, såvel som at du holder din vognbane. Den kan også hjælpe dig med at parkere ved hjælp af parkeringssensorer og bakkamera. I T-Cross Style kan du bl.a. glæde dig til 115 HK, LED forlygter, sportskomfortsæder foran og 17" letmetalfælge Chesterfield. Derudover er der multifunktionslæderrat, regnsensor, automatisk nedblændeligt bakspejl og klimaanlægget Climatronic.

Læs mere om konkurrencen

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there