Volkswagen donerer biler til Knæk Cancer

Vi har sat 6 Volkswagen modeller på højkant. Bilerne kan vindes i løbet af uge 43 eller i det store indsamlingsshow lørdag d. 26. oktober på TV2.

Knæk Cancer er Danmarks største indsats mod kræft, hvor TV2 og Kræftens Bekæmpelse forener danskerne i arbejdet for at knække cancer. I løbet af ugen, og til det store indsamlingsshow lørdag, bliver der indsamlet penge til kræftforskning, forebyggelse og patientstøtte.

Volkswagen har valgt at donere 6 biler; Passat GTE, T-Roc, ID.3, Golf GTE, Polo og T-Cross

Præmiebiler Knæk Cancer 2019

Vind Passat GTE til Knæk Cancer Live Galla lørdag d. 26. oktober

Model: Passat GTE PLUS 1,4 TSI 218 HK DSG
Farve: Pyrite sølv 

Den nye Passat GTE er en plug-in-hybrid, som kombinerer en 1,4 TSI turbobenzinmotor med en elmotor. Passat GTE har et effektivt batteri, der gør den i stand til at køre 58 km på strøm (WLTP). I den nye Passat GTE kan føreren vælge, hvordan strømforbruget skal fordele sig, hvis man fx ønsker at køre på strøm i slutningen af en længere køretur. Det sker via et nyt hybrid-kørselsprogram i bilens infotainmentsystem, hvor man kan vælge at bevare batteriets status til slutningen eller fx øge status, hvorved hybrid-drivlinjen vil bruge TSI-motoren og bremserne til at regenerere strøm indtil batteriet har den ønskede kapacitet.

Den nye Passat får du en bil, der er blevet delvist selvkørende med førerassistentssystemet Travel Assist, som kombinerer en bl.a. Lane Assist, Adaptiv fartpilot og vejskiltegenkendelse.

Læs mere om konkurrencen


Vind T-Roc Style til Knæk Cancer Live Galla lørdag d. 26. oktober

Model: T-Roc Style Connect 1,6 TDI 115 HK med 6 gear 
Farve: Indium Grå 

T-Roc Style Connect er en moderne crossover, der med sit markante og selvsikre design byder på et skarpt look.
Med T-Roc Style Connect kan du tilkoble din smartphone til bilens infotainmentsystem og dermed få glæde af udvalgte apps fra din smartphone som fx musik og navigation.

Læs mere om konkurrencen


Vind ID.3 til Knæk Cancer Live Galla lørdag d. 26. oktober

Model: VW ID.3 elbil
Farve: Glacier Hvid Metallic med sort tag

Den nye ID.3 bliver den første af de nye elbiler fra Volkswagen, som introduceres introduceres til sommer 2020. Den udloddede ID.3 kommer til at få en rækkevidde op til 420 km på strøm. Med ID.3 kan du glæde dig til et digitaliseret cockpit, online infotainmentsystemer, fornem kørekomfort og god plads. Da ID.3 er bygget på en ny elbilsplatform (MEB), ligger batteriet gemt i gulvet, hvilket giver dig en masse plads i kabinen. ID.3 har ydre mål som en Golf, men indeni som en Passat. Med ID.3 følger 5 års/ 100.000 km Service- og Reparationsabonnement samt standardinstallation fra Clever.

Den udloddede ID.3 kommer med et 58 kWh (netto) batteri, der giver en rækkevidde på 420 km (WLTP). Takket være mulighed for hurtigladning og en ladekapacitet på 100 kW, kan ID.3 tanke cirka 290 kilometer rækkevidde (WLTP) på kun 30 minutter.

Billedet kan variere i udstyr og farve fra den bil der vindes. 

Læs mere om konkurrencen


Vind Golf GTE i Vild Med Dans Uge 43

Model: Golf GTE 1,4 TSI 204 HK DSG6
Farve: Indium Grå

Golf GTE er en plug-in-hybrid, som kombinerer TSI-benzinbilens motor med en elmotor. Golf GTE kommer med LED MID forlygter inkl. Dynamisk kurvelys og LED High Baglygter med dynamisk blinklys, Adaptiv fartpilot, vinterpakke, som indeholder varme i forsæderne og opvarmelige sprinklerdysser, Car-net Security og tonede bagruder.

Læs mere om konkurrencen


Vind Polo Connect i Go' Morgen Danmark Uge 43

Model: Polo Connect Comfortline 1,0 TSI 95 HK med 5 gear
Farve: Pure Hvid

Med Poloens komfort- og assistentsystemer kan du nyde turen hver gang du sætter dig bag rattet. Med Polo Connect Comfortline kan du bl.a. glæde dig til bakkamera, el-klapbare sidespejle, LED forlygter inkl. dynamisk lyslængderegulering og LED baglygter. Derudover følger en DK pakke med, så du får Climatronic klimaanlægget, tonede bagruder, regnsensorer og automatisk nedblændeligt bakspejl.

Læs mere om konkurrencen


Vind T-Cross Style i Go' Morgen Danmark Uge 43

Model: T-Cross Style 1,0 TSI 115 HK med 6 gear
Farve: Reflex sølv

Den nye T-Cross er en SUV med masser af rummelighed, stor fleksibilitet og et højt niveau af standardudstyr, som bl.a. gør T-Cross til en af de sikreste biler i sin klasse. Den kan fx hjælpe dig med at spotte fodgængere og med at bremse i farlige situationer. I T-Cross Style kan du bl.a. glæde dig til 115 HK, Beats lydsystem, designpakken Black, som bl.a. byder på tonede bagruder, sorte sidespejle, og 18” letmetalfælge ”Köln” i sort. Derudover er der bakkamera, regnsensorer, automatisk nedblændeligt bakspejl og klimaanlægget Climatronic.

Læs mere om konkurrencen

Præmieoversigt og lodtrækning

Er det dig, der skal være den heldige vinder af en af vores Knæk Cancer præmiebiler? Deltag i lodtrækningen i løbet af uge 43 eller til det store indsamlingsshow lørdag d. 26. oktober på TV2 for at være have chancen for at være blandt de heldige. Følg linket nedenfor hvis du vil læse mere om konkurrencen, præmierne og Knæk Cancer 2019. 
 

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there