Sådan forholder vi os til Coronavirus

April 2020

April 2020

Sådan forholder Volkswagen Danmark sig til COVID-19

Kære kunde

Grundet den omsiggribende coronavirus valgte Volkswagen at lukke for produktionen af biler på mærkets europæiske fabrikker fra den 19. marts. Det er nu blevet muligt at genstarte produktionen, som vil ske fra mandag d. 20 april. Produktionen genstartes først på fabrikkerne i Zwickau og Bratislava, og herefter på de resterende europæiske fabrikker fra den 27. april. Vore medarbejderes helbred har stadig topprioritet og de helbredsbeskyttende tiltag hos Volkswagen og mærkets underleverandører betyder, at det på nuværende tidspunkt ikke er muligt at opretholde en stabil produktion.

I Volkswagen Danmark arbejder vi på højtryk for at danne os et overblik over, hvad det kommer til at betyde for danske kunder, der har bestilt en ny Volkswagen. Vi beder om forståelse for, at der i den kommende tid kan opstå usikkerhed omkring leveringstiden på din nye Volkswagen. Vi har nye biler på lager til omgående levering.

Vi anbefaler, at du henvender dig hos din Volkswagen-forhandler for at få klarhed omkring, hvordan den nuværende situation påvirker leveringen af din nye Volkswagen.

Vi beklager for de gener, det kan få for vores kunder i den kommende tid.

Alle vores Volkswagen-forhandlere og værksteder holder åbent, men kører på grund af den nuværende situation med nedsat bemanding.

 

Vi holder åbent med respekt for Sundhedsstyrelsens anvisninger om Coronavirus. Vi er fortsat klar til at hjælpe kunder i salgslokalet og på værkstedet – ligesom vi er klar ved telefon, mail og chat

Vores showrooms og værksteder har fortsat åbent. Alle services og ydelser fortsætter, men vi efterlever selvfølgelig Sundhedsstyrelsens anbefalinger ifht. COVID-19 og udviser ekstra opmærksomhed.

Du kan fortsat få foretaget arbejde på værkstedet. For alles skyld tager vi følgende forholdsregler:

  • Du kan aflevere bilnøgle i en nøgleboks eller nøgleindkast i stedet for at møde op ved indskrivningen
  • Medarbejdere, der servicerer din bil, bærer handsker
  • Bilnøgler renses efter endt brug

For at sikre at vi hele tiden er i drift og kan servicere privatkunder og erhvervskunder, har vi opdelt medarbejdere på værkstedet i to hold, der skiftes til at hhv. være på arbejde og holde fri. På denne måde sikrer vi højt niveau af service og tilgængelighed. Det er godt for kunderne og for vores medarbejdere.

Myndighedernes anbefalinger til ekstra hygiejne, kantinedrift, løbende check af evt. sygdomssymptomer med videre efterfølger vi, ligesom at vi løbende holder os opdateret på de nyeste retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen.

Har du spørgsmål eller ønsker til ovenstående, er du velkommen til at tage kontakt til dine lokale Volkswagen Forhandler og Servicepartner.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there