Sådan forholder vi os til Coronavirus

November 2021

November 2021

Sådan forholder Volkswagen Danmark sig til COVID-19

Det er muligt at besøge vores Volkswagen Forhandlere, som alle følger de regionale retningslinjer for COVID-19. På baggrund af sundhedsmyndighedernes anbefaling vil der fra d. 29. november 2021 være krav om mundbind eller visir, når du besøger en af vores Volkswagen Forhandlere.

Book et møde med en salgsrådgiver
For at du kan kigge nærmere på din ønskede Volkswagen i trygge og sikre rammer, tilbyder vi muligheden for at booke en salgsrådgiver. Sammen med salgsrådgiveren kan få besvaret dine spørgsmål og blive endnu klogere på netop den model, som du er interesseret i. Læs mere her

Vores værksteder holder åbent
Værkstederne holder også åbent, så du kan aflevere din bil på værkstedet. Ligeledes prioriterer vi biler indenfor beredskabet og biler indenfor samfundskritiske erhverv.

De danske myndigheder har oprettet en fælles hjemmeside, hvor du kan læse seneste nyt om hele COVID-19 situationen.

Værkstedsbesøg med respekt for COVID-19

--:--

Det er muligt at besøge vores Volkswagen Forhandlere. Alle Volkswagen Forhandlere følger de regionale retningslinjer i forbindelse med COVID-19, og du kan derfor trygt besøge din lokale forhandler. Du kan også booke en salgsrådgiver, så I i fællesskab kan kigge nærmere på netop den Volkswagen, som du er interesseret i.

Vores værksteder holder åbent, så du kan aflevere din bil på værkstedet. Vi efterlever selvfølgelig Sundhedsstyrelsens anbefalinger ifht. COVID-19 og udviser ekstra opmærksomhed.

Du kan fortsat få foretaget arbejde på værkstedet. For alles skyld tager vi følgende forholdsregler:

  • Du kan aflevere bilnøgle i en nøgleboks eller nøgleindkast i stedet for at møde op ved indskrivningen
  • Medarbejdere, der servicerer din bil, bærer handsker
  • Bilnøgler renses efter endt brug
  • Alle kunder og medarbejdere som befinder sig i vores showrooms skal bære mundbind eller visir

Vi følger myndighedernes anbefalinger til ekstra hygiejne, kantinedrift, løbende check af evt. sygdomssymptomer med videre, ligesom at vi løbende holder os opdateret på de nyeste retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen.

Har du spørgsmål eller ønsker til ovenstående, er du velkommen til at tage kontakt til dine lokale Volkswagen Forhandler og Servicepartner.

Book en salgsrådgiver

For at du kan kigge nærmere på din ønskede Volkswagen i trygge og sikre rammer, tilbyder vi muligheden for at booke en salgsrådgiver. Sammen med salgsrådgiveren kan få besvaret dine spørgsmål og blive endnu klogere på netop den model, som du er interesseret i.

Book en salgsrådgiver (Volkswagen Personbiler)Åbner et eksternt link
Book en salgsrådgiver (Volkswagen Erhvervsbiler)Åbner et eksternt link