Sådan forholder vi os til Coronavirus

Oktober 2020

Oktober 2020

Sådan forholder Volkswagen Danmark sig til COVID-19

Alle Volkswagen Forhandlere følger de regionale retningslinjer i forbindelse med COVID-19. Det betyder blandt andet, at der fortsat er ekstra fokus på hygiejne i vores showroom og i bilerne. Bilerne bliver sprittet af ligesom vi henviser til, at alle besøgende holder afstand til hinanden og bærer mundbind eller visir. 

De danske myndigheder har oprettet en fælles hjemmeside, hvor du kan læse seneste nyt om hele COVID-19 situationen.

Værkstedsbesøg med respekt for COVID-19

--:--

Vi holder åbent med respekt for Sundhedsstyrelsens anvisninger om Coronavirus. Vi er fortsat klar til at hjælpe kunder i salgslokalet og på værkstedet – ligesom vi er klar ved telefon, mail og chat

Vores showrooms og værksteder har fortsat åbent. Alle services og ydelser fortsætter, men vi efterlever selvfølgelig Sundhedsstyrelsens anbefalinger ifht. COVID-19 og udviser ekstra opmærksomhed.

Du kan fortsat få foretaget arbejde på værkstedet. For alles skyld tager vi følgende forholdsregler:

  • Du kan aflevere bilnøgle i en nøgleboks eller nøgleindkast i stedet for at møde op ved indskrivningen
  • Medarbejdere, der servicerer din bil, bærer handsker
  • Bilnøgler renses efter endt brug
  • Alle kunder og medarbejdere som befinder sig i vores showrooms skal bære mundbind eller visir

For at sikre at vi hele tiden er i drift og kan servicere privatkunder og erhvervskunder, har vi opdelt medarbejdere på værkstedet i to hold, der skiftes til at hhv. være på arbejde og holde fri. På denne måde sikrer vi højt niveau af service og tilgængelighed. Det er godt for kunderne og for vores medarbejdere.

Myndighedernes anbefalinger til ekstra hygiejne, kantinedrift, løbende check af evt. sygdomssymptomer med videre efterfølger vi, ligesom at vi løbende holder os opdateret på de nyeste retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen.

Har du spørgsmål eller ønsker til ovenstående, er du velkommen til at tage kontakt til dine lokale Volkswagen Forhandler og Servicepartner.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there