2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Fremtiden er tættere på, end du tror.

Fremtiden starter i 2020, hvor Volkswagen for alvor sætter strøm til vores sortiment. Allerede i dag finder du innovative og fremtidssikrede el- og hybridbiler i vores modelprogram, og der er nok at se frem til de næste par år. Du kan læse mere om vores visioner for fremtidens elbiler her på siden. 

Det kan du glæde dig til i fremtidens elbiler.

Kig ind i fremtiden.

Allerede i 2016 præsenterede vi vores visioner for en elektrisk fremtid. Det skete på biludstillingen i Paris med konceptbilen Volkswagen I.D. Den visionære elbil løfter sløret for de mange innovative tiltag, du kan se frem til, når den serieproducerede version af I.D. lanceres i 2020. Her kan du se en video med de mange nye features i I.D.

image

En helt ny måde at bygge biler på.

I fremtiden bygger vi vores elbiler på den helt nye MEB-platform. Det står for ”modulopbyggede elektrificeringsplatform” og betyder, at alle elbiler bliver bygget på et skelet, der er udviklet udelukkende til elektriske drivlinjer. Så når vi fra 2020 begynder at serieproducere vores nye elbiler, vil du opleve Volkswagen fra en helt ny side. Bl.a. bliver batteriet placeret under bilen, så der kommer betydeligt mere plads i bilernes kabiner. Det betyder f.eks. at I.D får udvendige mål som en Golf, men indvendige mål som en Passat.  

image

Nye standarder for design.

Den næste generation af elbiler er født med et helt nyt design. Udenpå lader fremtiden sig ikke fornægte med en nyfortolkning af det velkendte Volkswagen design – helt anderledes, men altid genkendeligt. Indeni er det mennesket, der er i centrum med et lounge-inspireret og luftigt Open Space koncept. Her er plads til samtale og samvær, ikke blot transport. 

image

Udviklet til at blive kørt af dig

Vi har nytænkt måden, du betjener din bil på. Al betjening sker via touch displays, berøringsfølsomme tastefelter samt stemme- og bevægelsesstyring. Designet er intelligent indrettet, så selvom meget er nyt, så er det intuitivt og vil hurtigt komme til at føles overraskende velkendt. 

image

Opladning via stikkontakt.

Som altid kan du oplade din Volkswagen elbil via en helt almindelig stikkontakt. Du forbinder blot bilen og stikdåsen med et separat ladestik.

image

Volkswagen ID – din bil kender dig.

Dit Volkswagen ID er en individuel profil, der indeholder alle dine sædvanlige indstillinger for bilen: sæde- og klimaindstillinger, foretrukne radiostationer, belysningsindstillinger, konfiguration af navigationssystemet og meget mere. Din profil er gemt i en cloud og bliver kaldt frem, hver gang du sætter dig til rette bag rattet. Fremtidens biler kan med andre ord genkende dig. 

Fremtiden bringer mange spændende elbilsmodeller, og vi kan ikke løfte sløret for dem alle sammen endnu. Men vi kan dog fortælle, at den visionære Volkswagen I.D. sættes i serieproduktion fra 2020. Det samme gør den sporty og elegante crossover I.D. Crozz. Og den nostalgiske og innovative I.D. Buzz, der designmæssigt sender tankerne tilbage til det klassiske folkevognsrugbrød, går i produktion i 2022. Det er endnu ikke bekræftet hvornår ID.Vizzion kommer i produktion. 

Længere rækkevidde bliver standarden i fremtidens elbiler. I den kommende Volkswagen I.D. regner vi med en rækkevidde på 400-600 km pr. opladning. 

Vi regner med at tilbyde mulighed for fuldautomatiseret kørsel fra 2025.

Det er let at skifte mellem selv at køre og den fuldautomatiserede kørsel – det kræver faktisk kun et tryk på en knap.

image

Følg med i fremtiden – få nyhedsbrevet ”Elektrisk Fremtid”

Er du helt elektrisk efter at vide, hvad fremtiden bringer for Volkswagen elbiler? Med vores nyhedsbrev ”Elektrisk Fremtid” kan du følge med i alle skridt på vejen mod fremtidens elbiler. Bliv klogere på elbiler, læs om nyheder og innovationer fra Volkswagen og dyk ned i teknologien sammen med os.