2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Fremtidens bil - allerede i dag.

el-bil, allerede i dag.

Volkswagen elbil – kort fortalt.

Fremtiden tegner til at blive endnu mere elektrisk, men allerede i dag har vi et udvalg af imponerende elbiler. De er velkørende, lydløse og af samme tårnhøje kvalitet, som du kender fra en traditionel Volkswagen.  

Fordele ved elbil

  • Lydløs og sporty kørsel. 
  • Opladning via stik eller under kørsel.
  • Op til 300 km rækkevidde*

*Læs mere om beregning af rækkevidde 

 

Fordele ved E-biler

image

Lad op via en stikkontakt.

Det er let at oplade din Volkswagen elbil. Fx kan du lade den op via en stikkontakt natten over. Skal opladningen gå hurtigt, kan du vælge en ladeboks fra Clever, som vi samarbejder med. Og bruger du offentlige standere med jævnstrømsopladning, kan du lade 80 % af batteriet op på helt ned til 30 minutter. 

image

Imponerende rækkevidde

Drømmer du dig langt væk, skal du blot sætte dig ind i en af vores elbiler. Vores e-up! har en rækkevidde på op til 160 km, mens vores e-golf har en rækkevidde på helt op til 300 km pr. opladning. Det leder tankerne hen på et bestemt spørgsmål; hvorlangt kører jeg dagligt? Undersøgelser viser faktisk, at 80 % af bilisterne kører under 50 km om dagen.  

image

Lad op, mens du kører.

Du behøver ikke at holde stille for at lade din elbil op. Faktisk kan du oplade under kørsel ved regenerering af bremseenergi, når du kører ned af bakke, eller når du løfter foden fra speederen. 

  • Lader selv op, når du løfter foden fra speederen.
  • Lader selv op, når du træder på bremsen.
  • Lader selv op, når bilen motorbremser - fx ned af en bakke.

 

Sjov at køre.

Køreglæden er i top, når du trykker speederen i bund på vores elbiler. Du har nemlig et drejningsmoment på op til 290 Nm til rådighed på f.eks. vores e-Golf, og det giver en imponerende acceleration

De fleste vil opleve, at en elbil fint dækker deres daglige kørselsbehov. En e-up! har en rækkevidde på op til 160 km, mens vores e-Golf kører op til 300 km på en opladning.* Hvis det ikke dækker dine daglige kørselsbehov, så har Clever et landsdækkende netværk af ladestandere, hvor du let og hurtigt kan lade op på farten. 

Elbiler er ikke nødvendigvis hurtigere end almindelige biler, men de accelererer imponerende hurtigt. For eksempel kommer vores vakse e-up! fra 0-60 km/t på blot 5 sekunder. Elbiler har nemlig deres fulde drejningsmoment til rådighed med det samme.

Selvom elbilsteknologien kan virke kompliceret, er en elmotor faktisk simplere end en almindelig forbrændingsmotor. Den indeholder færre sliddele og er uden udstødning, katalysator, tandrem, olie og oliefiltre. Om vedligeholdelsen er dyrere eller ej afhænger dog også af andre faktorer, som fx din egen kørestil.  

Volkswagen elbiler er lokalt emissionsfri. Det vil sige, at bilen i sig selv ikke udleder CO2 under kørsel, men der kan være udledt CO2 i forbindelse med produktionen af den strøm, som bilen kører på. Du kan selv begrænse emissionerne yderligere ved at vælge strøm fra en leverandør, der benytter bæredygtige energikilder.

Ja. Du kan altid oplade en Volkswagen elbil direkte fra en stikkontakt. Ønsker du at lade op på farten, kan du bl.a. vælge at benytte Clevers ladenetværk, der dækker over 600 ladepunkter i hele Danmark. 

Ja, du kan sagtens slutte din Volkswagen elbil til enhver 230 V standardstikdåse og oplade den op til 2,3 kW. 

Ja, det kan du godt, men det kræver en smule planlægning. Indtil videre findes der ingen samlet oversigt over ladestandere i Europa, så du må besøge de enkelte operatørers hjemmesider og planlægge turen derigennem. 

image

Følg med i fremtiden – få nyhedsbrevet ”Elektrisk Fremtid”

Er du helt elektrisk efter at vide, hvad fremtiden bringer for Volkswagen elbiler? Med vores nyhedsbrev ”Elektrisk Fremtid” kan du følge med i alle skridt på vejen mod fremtidens elbiler. Bliv klogere på elbiler, læs om nyheder og innovationer fra Volkswagen og dyk ned i teknologien sammen med os.