2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

CLEVER – din smarte ladeløsning.

CLEVER tilbyder ladeløsninger til dig med en plug-in hybrid- eller elbil.  Hvad enten du vil lade hjemme eller på farten, så har du mulighed for at få ubegrænset strøm til en fast, lav pris fra Nordens største sammenhængende hurtig-opladningsnetværk. 

image

Ubegrænset opladning hjemme og på farten

Velkommen til ubegrænset frihed

CLEVER Unlimited: Med CLEVER Unlimited får du den perfekte ladeløsning til din plug-in hybrid- og elbil i én samlet pakke til en fast, månedlig pris. Du får en online ladeboks, installation af ladeboksen, ubegrænset opladning derhjemme og ubegrænset opladning på CLEVERs ladenetværk i Danmark, Sverige og Nordtyskland. 

CLEVER Unlimited Network: Har du ikke selv en parkeringsplads, eller foretrækker du bare at lade på farten? Med CLEVER Unlimited Network får du ligeledes adgang til ubegrænset opladning på CLEVERs ladenetværk i Danmark, Sverige og Nordtyskland for et fast beløb om måneden.

Ubegrænset strøm til din Volkswagen

image

CLEVER har forskellige løsninger afhængig af har du allerede har en hybrid eller elbil, eller om du skal til at købe en ny hybrid- eller elbil.  

image

Følg med i fremtiden

Er du helt elektrisk efter at vide, hvad fremtiden bringer for Volkswagen elbiler? Med vores nyhedsbrev ”Elektrisk Fremtid” kan du følge med i alle skridt på vejen mod fremtidens elbiler. Bliv klogere på elbiler, læs om nyheder og innovationer fra Volkswagen og dyk ned i teknologien sammen med os.