2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

image

E-biler er fremtiden – og nutiden.

Hos Volkswagen tror vi på, at fremtiden bliver endnu mere elektrisk, og derfor har vi allerede taget hul på den. I vores modelprogram, finder du både plug-in hybridbiler med el- og benzinmotor samt smarte elbiler. I fremtiden kommer vi til at tilbyde endnu mere innovative el-biler, og vil du følge med i udviklingen, så har vi et nyhedsbrev, hvor du kan holde dig opdateret med de seneste nyheder om fremtidens Volkswagen.  

image

Nogle kalder det plug-in hybrid. Vi kalder det GTE.

Plug-in hybrider fra Volkswagen har både el- og benzinmotor og kan i modsætning til almindelige hybrider også oplades via en stikkontakt. Med imponerende præstationer som op til 218 hk og en topfart på 225 km/t i Passat GTE er vores GTE-modeller nogle af de mest potente plug-in hybrider.

image

Volkswagen elbiler. Fremtidens bil, allerede i dag.

Du finder både vores populære up! og Golf som elbiler. De har den velkendte Volkswagen kvalitet, men kører 100 % på strøm og helt uden støj. Og så har de en imponerende rækkevidde på ren el, der spænder fra min. 160 km og op til hele 300 km.

Fremtiden er tættere på, end du tror.

Lydløst og emissionsfrit
image

Der er nok at glæde sig til, når det handler om fremtidens elbiler. Vi er allerede i fuld gang med at udvikle dem, så vi kan tilbyde dig innovative elbiler på et helt nyt niveau. Vi sætter gang i serieproduktionen i 2020, og du kan læse om vores visioner her. 

CLEVER. Din smarte ladeløsning.

Volkswagen og CLEVER samarbejder om gennemtænkte ladeløsninger til din e-bil
image

Hvad enten du kører i hybridbil eller på ren el, så har du brug for en pålidelig leverandør af strøm. Volkswagen samarbejder med CLEVER om at tilbyde vores kunder ubegrænset adgang til strøm til en fast, månedlig pris. Med CLEVER kan du få din egen ladeboks til hjemmet og adgang til Nordens største sammenhængende hurtig-opladningsnetværk.