2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25

E-biler er fremtiden – og nutiden.

Hos Volkswagen tror vi på, at fremtiden bliver endnu mere elektrisk, og derfor har vi allerede taget hul på den. I vores modelprogram, finder du både plug-in hybridbiler med el- og benzinmotor samt smarte elbiler. I fremtiden kommer vi til at tilbyde endnu mere innovative el-biler, og vil du følge med i udviklingen, så har vi et nyhedsbrev, hvor du kan holde dig opdateret med de seneste nyheder om fremtidens Volkswagen.  

Fremtiden er tættere på, end du tror.

Lydløst og emissionsfrit

Der er nok at glæde sig til, når det handler om fremtidens elbiler. Vi er allerede i fuld gang med at udvikle dem, så vi kan tilbyde dig innovative elbiler på et helt nyt niveau. Vi sætter gang i serieproduktionen i 2020, og du kan læse om vores visioner her. 

CLEVER. Din smarte ladeløsning.

Volkswagen og CLEVER samarbejder om gennemtænkte ladeløsninger til din e-bil

Hvad enten du kører i hybridbil eller på ren el, så har du brug for en pålidelig leverandør af strøm. Volkswagen samarbejder med CLEVER om at tilbyde vores kunder ubegrænset adgang til strøm til en fast, månedlig pris. Med CLEVER kan du få din egen ladeboks til hjemmet og adgang til Nordens største sammenhængende hurtig-opladningsnetværk.